Monday, January 10, 2011

~ PeLaRis ~

Wah2 kau angah guna bahasa tak bole bla yer... Apakah tuan punya kedai guna PELARIS??? HEHEHE
Eh tak baik kata macam tue mesti tak punya sebab ABCnya memang uhhmmm la.... dulu angah ada ke SANA lepas tue angah ke sana lagi ye la...
dik kerana auranya yg menggamit  "mai sini...mai sini" angah pun gi la lagi ke sana..... perhhhhhh memang best la pekena sampai tak ingat semua org tau.. Malah anak pun tak ingat hehehee..
Angah pun apa lagi gi la ke Shah Alam pekena lagi ABC tapi kali nie angah makan nasi sekali...
Angah makan gugurl tak ikut angah gi time balik keje terus kesana..dek kerana lapar gi la makan yum2 hehehe.....
Fuhh terliur angah tengokkkk memang bestttttt la...

menu angah malam tue almaklum la dah malas nak masak apa lagi order la.. hehehee


p/s: Kejap jer dah hari isnin macam malas jer nak keje hehehee...bangun2 hehhee


39 Budak comei:

☆ lieya latif ☆ said...

fuh ABC nye mengancam jiwa laa angah.....nampak sedap gile....ni kalo lieya ni, sure yg aiskrimnye mia mija yg tukang perabiskan....ais2 tu tinggal tuk mama die heheeheheh....

Fiqas said...

aah la angah, kejap je isnin kan dan lamanya nak tunggu hari jumaat..:)

POSH76 said...

memang ABC tu nampak meriah macam2 ada mesti sedap hehe

LyNn HaMzAh said...

bestnyer ABC tu angah...nak sket...

kakcik said...

Dah 10 hari, 2011 bergerak bersama kita - apa yang telah kita capai, ye Angah? :)

zulkbo said...

salam..
tu dia makanan
sedap2 nya..ermm
lama dah saya tak
makan ABC ni..teringin
la pulak...

munna said...

sedap gak abc tu ye angah... biasalah monday blues...

OLick SyaSya said...

angah shah alam dekat seksyen bape?

abc mcm sedap je..

BIONIC WOMEN said...

terliur ler tengok abc tuh...nak terjah jugak ler..

kakchik@ella said...

Angah .. terliur sungguh kakchik tgk lauk pauk tu.

MamaYatie said...

pemes sungguh abc kat shah alam ni..tak leh jadik nih...

oya said...

aiskem tu sodap x angah..adeh teringin

Amy Syaquena said...

mak ai sodapnya angah..

Ogy said...

umangaii...membukitt....sedap ke??? huhu ni kalo cuaca panas2 ni...mau pi carik gak ni...

b.E.L.L.e said...

kat mane kedai ABC ni angah?mcm best je tgk..nk try jugak..hehe..

Cma Shiema said...

abc..sedap nye......

S..U..D..@..I..S said...

oooho sama kita angah suka abc juga
kat sini sedap juga rm2.50 saja....
membukit juga, kacang macangnya pun manyakkk tau...

aibaks said...

siap de biskut role tu dlm es krim ko tu.. haha

AngahSayang2314 said...

lieya memang mengancam abis tau

AngahSayang2314 said...

fiq tak sabar nak cuti ke??

AngahSayang2314 said...

posh memang sedap

AngahSayang2314 said...

lynn memang best

AngahSayang2314 said...

kak cik angah tak capai apa pun lagi

AngahSayang2314 said...

salam

bro zul pun mengidam ke??

AngahSayang2314 said...

munna hehehee

AngahSayang2314 said...

sya2 angah tak tahu sec berapa tapi kat ngan uitm

AngahSayang2314 said...

bionic gi cepat

AngahSayang2314 said...

kak chik angah pun terliur gakkkk lapa nieee

AngahSayang2314 said...

kak yatie yuppp cepat terjah

AngahSayang2314 said...

oya memang sedappppp

AngahSayang2314 said...

amy memang sedapppp

AngahSayang2314 said...

kak g yupp betul tuee

AngahSayang2314 said...

belle nak gi ke??

AngahSayang2314 said...

cma yup memang sedap

AngahSayang2314 said...

su yupp memang suka abc

AngahSayang2314 said...

aibaks yuppp tue pasti hehehe

Suhami Ahmad said...

Aiyo ngah. Buek atok terliur yo ha....

Sarah Syazwani said...

emmm ni yg buat teringat s.alamm...waaaa...bile leh balik sana

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

terliur plak tengok ABC tu sedap nampak

Related Posts with Thumbnails