Friday, January 14, 2011

~ CoNtest : 1st misz-ella.blogspot Contest~

Masuk jer opis tetiba kawan opis mate bagi tahu yg kawan blogger angah ada buat contest.
Terkejut gak kenapa angah tak tahu pun... ermmmmm pelikkkkk???
OOOo akhirnya selidik punya selidik baru angah tahu sebab Hari rabu angah tak datang....hehehehee.. tue yg tak terjah ke blog Akakku nie..aceh..ceh.. sejak bila nie.... macam bodek jer ....angah nie ngan kak chik????eh sungguh angah tak bodek yer tapi demi menyahut cabaran Kak chik angah pun joint content dia...Menang kalah adat pertandingan...



1. 4llow - dah lama dah dari 4llower dia sikit lagi angah dah 4llow (done)
komen- ermm cuba cari ada tak komen angah hehehe (insya allah done)

2. Kalau pasal paste dah sudah... (done)

3. Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana... kak chik seorang yg ramah mesra ngan angah malah kalau bab chat kat shoutbox bila angah tinggalkan komen cepat dia balas.Kak chik memang rajin ber chat ngan angah baik di blog (shoutbox) @ di phone (baru ari tu) hehehe  sampai dia kenakan angah ngan kata2 menggoda (kita je tahu) Segala2 info yg di beri memang memberi manfaat baik dari makan,p'cutian,kecantikan,kesihatan & kerja (opis) serta nasihat berbagai la..
1 lagi yg angah suka dia macam angah suka bab makan2 hehehe....org kata tak lepas la entry makan.....Cuma ada 1 kisah yg tidak dapat angah lupakan berkenaan ngan kesedihaannya hanya tuhan yg tahu...ia rajin menyuarakan kata2 kepada umum tentang dirinya yg ketika itu sedang pilu..namun utk mengatakan ngan lebih lanjut tidak sekali...Pernah menyuarakan & berhasrat utk berjumpa ngan kawan2 blogger yg lain....itulah KAK CHIK -ELLA yang angah kenal..


(done-oppsss terlebih sudah hehehee)


4. Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011,  jam 4 petang.


5. rasa cukup kot - (done)


last sekali mesti nak buat gak........


Jalan2 di simpang tiga,
Ternampak simpang di bukit lokai,
 Hasrat di hati untuk berjumpa,
Apakan daya hasrat tak sampai,

p/s: jommmmm korang joint cepat.....nak tahu lebih2 gi baca blog kak chik yeeeeee


                                       

27 Budak comei:

ciK mOt ©™ said...

pagi...

gud luck angah...

ieda said...

gud luck dikk :)

AngahSayang2314 said...

cik mot thankssss hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ieda thanksss

LyNn HaMzAh said...

good luck yer angah...lynn doakan ada rezeki angah kali nie...

AngahSayang2314 said...

lynn mudah2an termakbul doa lynn aminn thankssss

☆ lieya latif ☆ said...

good luck angah...mane tau rezeki tahun baru kan......fuh kiri fuh kanan, ade laa rezeki angah menang yeakk..

kakchik@ella said...

Angah. tengs so much. really appreciate kesudian angah utk join contest kakchik.

Angah peserta ke 21. tak la ramai sgt, kan. ada peluang ni angah. hihi ..

Gayahspears said...

gd luck ya akak angah!!! im vote 4 u..hihi

MamaYatie said...

good luck...nak gi terjah jugak la..hik3x

d_tieah said...

Gud luck..
Kot2 rezeki tahun baru kan..
Huhuhu..

AngahSayang2314 said...

lieya mudah2an hehehe.. siap fuh2 gitu hehehe

AngahSayang2314 said...

kak chik thanks angah suka2 jerrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

gayah thanks yaa hehehee

AngahSayang2314 said...

kak yatie gi cepattt

AngahSayang2314 said...

d_tieah mudah2an tahun baru buku baru hehehe

sarah-najwan said...

gud lak angah..dpt hadiah best tau..

munna said...

good luck utk angah jugak...chaiyuk..chaiyukkk

Fiqas said...

good luck angah..

ozzy said...

salam...

Good luck..selamat mencuba mana tau kot ada rezeki kan..

Cma Shiema said...

gud luck angah...

toyolkiut said...

hehe..
TK dtg tngok angah punya entry..
persaingan sihat..
wiwitt..
salam perkenalan juga..

ummi_khalish said...

gudluck to u...i follow u too...

Maria James said...

gudluck ye :)

i pun join contest ni gak tau :)

jom lah tengok n drop comment :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

aibaks said...

die suh wat pantun 4 kerat ke ngah? awat yop tak tahu pun?
hehe... power la ayat ko tu.. jeles yop.. haha..

makdara TERdiva said...

go go chaiyok! :)

alinac lover said...

gud luck ya :)

Related Posts with Thumbnails