Tuesday, January 4, 2011

~ BeJimBa SeBeluM CeleBreTioN Pak LoNg

Gambar nie masa on the way ke kedai makan... almaklum la.. hubby tengah drive...angah pun apa lagi sempat lagi tue mengedik dalam kereta..kena lak si gugurl nie melayan lagi lah menjadi..gedik punya gedik ermm ambikkk dah terlebih sudah.. 
Memang 3 hari angah tak kemana2 cuma kebetulan jer hubby ingatkan angah yg hari tue birthday pak long gugurl so..family dah janji nak celebrate birthdaynya pada malam tue... 
So dalam perjalanan angah pun apa lagi....Suruh lah buat macam nie... dia ikut buat macam nie dia pun ikut tapi yang kelakarnyer bila dia buat muka busukkkkk hahahhahaa
i like this picccc comellllll hehehe

Bila sampai 1 tahap penderaan mama gugurl mula la dia buat muka macam nie
muka dah penat layan kerenah mamanya hahahaa...

Akhirnya surrender  gugurl ngan kerenah mamanya.. cian dia sakit2 pun ikut jer apa yg di suruh hehehee....

p/s: kakinya dah hampir pulih esok angah update yer tentang kakinya....



24 Budak comei:

Amy Syaquena said...

alhamdulillah kaki gugurl dah semakin sembuh..sian gugurl sabar ye yunk nanti dah sembuh betul-betul leh ajak mama mengjongket he3..

Nana said...

ok tq yea..
saya tunggu hehe

LYaFRINA said...

huhu.. cian gegurl kena buli dgn mama dia..

Rinna said...

Amboi anak dara sorang nie...pandai dah ekk berposing..maklum laa ikut sapa lagik kalau tak ikut mamanya..kan :)

Napa ngan kaki gugurl?

mr.curly said...

hehe..cumelnye..moge cpt sembuh spt sediakala..

Cma Shiema said...

he3..comey2..

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...akhirnya dia buat juga muka kelat dia kan angah...mama dia plak x habis2 suruh posing...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah berfoto dgn baby.. apsal tak snap pic hubby skali. srh dia pose mcm baby pose.. kekekekeke

AngahSayang2314 said...

amy bukan sekadar joget jer terlebih2 pun bole hahahaa

AngahSayang2314 said...

nana hehehee

AngahSayang2314 said...

lya buli ke?? bole la

AngahSayang2314 said...

kak rinna tak tahu yeeee siannyerrr

AngahSayang2314 said...

curly thanks

AngahSayang2314 said...

cma hehehee

AngahSayang2314 said...

lynn tue biasa hehehe

AngahSayang2314 said...

abby tue bahaya hahaha

ieda said...

alah2 cumeinya gugurl .. alhamdulillah dah semakin sembuh .. :)

alinac lover said...

syukur la da makin oke :)

CIK TOM said...

comel cam angah..kesian layan kerenah mama dia..heheh

Gayahspears said...

alhamdulilah.. kaki anak akak nk sembuh ya.. boleh la men kejo2 dgn gayah..hihi

munna said...

comelnya gugurl... mama dia asyik dera gugurl posing je ye... dah muncung muka gugurl tu

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wooooo kena dera nagan mama ye.... alahaiiii comelnya dia.... suka tengok keletah bebudak sejuk mata hati ni...

Alhamdulillah kaki dah nak baik

Zura said...

ala kiutnye...

Fiqas said...

makin comel gegirl...kakinya dah baik betul la ye?

Related Posts with Thumbnails