Thursday, January 6, 2011

~ CeLeBrAtE BirThDaY PaK LoNg ~

Postpone punya postpone akhirnya tertunai gak... hehehe ye..la.. cita nie masa hari sabtu last week baru nak post kan hari ini hehehe....
This week nie gak angah ada cita pasal gugurl kan????masa celebrate nie pun sama gak macam2 kerena si gugurl nak tue la nak nie la.. ikut kan jerrrrrr... sampai 1 tahap ermm ambikkkk melampau2 gugurl punya tindakkan....
Mula2 dia nampak cousin ngan atok dia pun nak gak menangis2.. 
atok pun terpaksa la.. dukung ke dua2nya.....

Lepas tue apa lagi dia buattt.....Atok pun letak la diorang nie kat kerusi.... Duk mesti dekat2 kalau tak.....peng..peng... peperangan....la.....kalau jauh2
bila masaing mengetuk2 pinggan kosong yg tiada nasi sampai la.. menu air dahulu...
Tapi air angah yg jadi mangsa Fresh oren...
Dik kerana geramkan air tue terus duk kat meja kau....isk..isk..isk...
Apa yg angah & hubby mampu buat macam nie la...senyummmmm sambil snap
kalau marah depan atok kita yg kena marah balikkk lepas tue atok cakap order air lainnnn..iskk tue la penangan cucu & anak ye???????
Jauh tul perbezaan cucu & anak.......

p/s: Pagi tadi gi keje naik motor menggigill kauuuu kesejukkan.. dah la badan dah lain macam jer nie kang balik nak hentam ubat cepat2 takutttttttt dammmmmmm




15 Budak comei:

Cma Shiema said...

g celebrate ye..
epy beday paklong!!ngee....
mesti riuh rendah satu fam dpt gathering kan..

LYaFRINA said...

sama la mcm asya..nmpak air j.. trus bising nk minum air.. kt ni nk mkn ssh.. utk myenangkan..slalu mintak air suam utk asya..mtk cwn plastik.kalo tumpah pon xdela kotor kn

Fiqas said...

budak2 ni mmg cam tu kan, suka btl dgn air..kecoh jadinya klau nak layan diorang ni,..so, biarkan aje lah...:)

white rose said...

hai...

thanks yaa datang ke umah cik putih...

wah, comeinye anak angah...

ala, ayah sy pun sama kalo dengan cucu2nya...berhabisan...

makdara TERdiva said...

skrg ni musim demam..huhu! ni batuk & selsema pun tak baek2 lg..idung dah tersumbat dlm kesejukan ekon..srottttttt! :)

kakcik said...

Kalau tak baik juga lepas makan ubta, nanti gi klinik tau.. :)

Nora Shahaira said...

sama la anak akak ngan nenek n opah deme..ngengada!!!xleh dimarah..bila akak ngamuk menjerit dia cari opah..

Rinna said...

Kalau rasa tak sihat..cepat2 laa makan ubat.. Happy belated besday buat Pak Long Angah.. :)

Sophia Rani said...

alololorrr comeynya dia... hehe

Faaein Himura said...

budak2.. suka ati dia org aje kan nak ambik apa2 aje yg dia nak.. hehehe..

smoga cpt smbuh yer.. =]

εїз Cik Fasya εїз said...

ahai gegirl..org ckp kn.atuk syg ank lain..atuk syg cucu lain..cucu syg lbh kn..

E.d.Y said...

happy belated birthday tuk pak long tu

aibaks said...

ngah.. awat takde gamba makan2?

S..U..D..@..I..S said...

happy birthday paklong..semoga panjang umur murah rezeki

deqlis said...

vavavava besttt dpt celeb reramaiii..

hepi belated besdey to Pak Long...

jom join MY 1st GA

ngehhh:-)

Related Posts with Thumbnails