Friday, January 14, 2011

~ SiaRan Tv AlHijRah ~

Isk..isk..isk... terlambat rupa2nya angah ye... tapi tak pe mesti ada di kalangan korang yg tak tahu lagi kan???kan??? Cerita nie mula2 opis mate angah la bagi tahu yg  ada siaran tv baru..Dia kata memang best siaran tv tue..semuanya bertentangkan kisah agama islam... Org kata sejuk lah mata memandang kalau korang buka siaran tv nie..
Tapi kat rumah angah tak berapa jelas sangat siaran nie... Inilah lambang siaran tv tersebut...
inilah laman webnyer...tv alhijrah

korang leh la tengok apa yg ada kat webnyer.... 
inilah serba sedikit yg angah leh kongsi2kan 


Petang2 jumaat macam nie apa kata korang gi la search & cari siaran nie....Opsssss pada yg guna astro tue hehehe tak dapet angah nak nolong hehehee...... 

p/s: sebenarnya angah memang ketandusan idea wooooooo...

35 Budak comei:

munna said...

munna pun tak tahu ada chennel ni kat tv... ooo bukan dlm pakej astro ye...

Ogy said...

Pun br tau gak...itupun mak kat kpg yg bagitau,,
tv yg ade pun tak tertengok2....aduss

Rizziela said...

Akak pakai astro ..so x blh dapat ker?

~ PIJA ~ said...

belom ade kesempatan lagi nak cari canel nih...

BIONIC WOMEN said...

x pernah tngk ag ler angah..huhu

Fiqas said...

tak pernah tgk lagi siaran ni...tak sempat nk tgk tv pun..

Rinna said...

Tak dapek tgk laa.. kat umah guna astro..

ieda said...

haaa akak pun baru tahu nie .. :) leh lah tgk nanti ..

LyNn HaMzAh said...

lynn x pernah tgk lagi...sebab guna astro kat rumah...

Rina said...

kita mmg nak siaran alhijrah ni..aritu tny hubby cane nk dpt channel ni..dia kt x tau..rupanya pki astro x dpt..kempunanla kita..anyway tq yer angah sudi dtg belog kita td..keep in touch yer..seronok dpt jmpa ramai kwn baru kat dunia belog ni..kalau kita tau dr dulu kita dh berbelog..

alinac lover said...

nnti kena try cari

AngahSayang2314 said...

munna dalam kiv katanya

AngahSayang2314 said...

kak g tertinggal gak ke hehehee

AngahSayang2314 said...

kak ziela entah la

AngahSayang2314 said...

kak pija cari cepatttt

AngahSayang2314 said...

bionic ye ke?? cepat cari

azzey said...

Ada gak terbaca tg ni sblm ni. klu guna ASTRO mmg x dpt le ye?

AngahSayang2314 said...

fiqas cari dulu pasti bole tengok

AngahSayang2314 said...

kak rina hehehee

AngahSayang2314 said...

kak ieda ye ke???

AngahSayang2314 said...

lynn ye ke???

AngahSayang2314 said...

rina no halnyerrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

yong cari cepattt

kakchik@ella said...

kakchik lagi la tak tau ngah, sbb bkn kaki tv. alwayssss ketinggalan. haha ..

Gayahspears said...

bagus.. boleh munasabah diri..ngee

Aku Ibu Muda said...

salam perkenalan angah...
AIM dah tau lama siaran tv ni, tp baru last week encik hubby rajin mencarik siaran ni...

1st pgm yg kami tengok, pasal kenduri kendara tu...nice!

Cik_HaWa said...

siaran baru nk try cari arr hehe...
msti byk unsur2 agama siaran nie....

Cma Shiema said...

cma da nengok siaran ni..mmg mengisi ilmu ilmiah..

kak ina kl (1) said...

akak tau tentang tv alhijrah ni tapi pakai astro camnernak cari..

good luck..semuga dapatlah hadiah daripuan ella@kak chik itu yer..

semuga semuanya dah sembuh yer

!eNa PnG said...

Saya sudah follow...:)

rockinsudu said...

xpernah lak tgk lg. tp cam best. tp xdpt tgk sebab astro.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

kalau area johor bahru tu bolehhh dapt tak chenal dia tuuuu....

nak tengok citer nampak macm best ajerrr drama tv tuuuu... pasal aku tak ader astro kat umahhhh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

EEEMMM al hijrah rasanya baru start area KL kut.... kat Johor tak ade pun

ummi_khalish said...

aslmkm angah...dil blum dapat tgk lgi..tunggu balik m'sia..
o ya saya ada tag awak..terjah cni ye..
http://papamama-cintasuci.blogspot.com/2011/01/baby-muka-blurrr.html

aibaks said...

bagus la byk da siaran2 berbentuk keislaman ni..

Related Posts with Thumbnails