Saturday, January 1, 2011

~ HAPPY NEW YEAR 2011 ~

wahhhh semalam cuti kan?? kerajaan bagi cuti kan??? so hari ini mula ngan semangat baru....azam baru..& kehidupan baru... (eh bole macam tue)
Apa pun angah nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011 W'COME 2011 memang dialu2kan..
azam angah ermmm...nanti2 story la yerrrrr....
Apa pun tahun baru nie angah tak syokk sebab apa ??? angah tak gaji lagiiiii melepas angah ngan SALES.. so duk umah diam2 jer la. yerrrrr.....

P/S: bosan..& bosan duk umah duit hubby dah habis dah bayar hutang.. nak gak jalan2

18 Budak comei:

ieda said...

ehehheh selamt tahun baru dikk ..
haaaaaa sama cam akak dukk umah jer .. huuh busan sungguh kannnn .. sok anak2 dah sek huhuhu

sarah-najwan said...

selamat tahun baru angah...

ozzy said...

salam....

Selamat menyambut tahun baru..semoga tercapai impian & apa yg di cita-citakan

sLEEping BEauty said...

hepi new yr Angah !!!

Cikmin said...

Salam tahun baru 2011 dari cikmin... :) terima kasih kerana sudi follow kedua-dua blog cikmin.. :) maafkan cikmin kerana lambat singgah ke blog angah...masa begitu cemburukan cikmin..baru hari ni baru sempat tejah.. :)

Cma Shiema said...

epy new yer angah..

S..U..D..@..I..S said...

hepi2 new year..berkelip2 kat laman angah mesti anda hebat

HonEyBuNNy said...

salam tahun baru~~~

Fiqas said...

happy new year angah...
duita hubby dah habis, ala duit angah ada kan...:)

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

harap tahun ni dapat membuat lebih baik dari sebelumnya ....

Itu azam tahun baru.... Insya Allah mungkin ade perubahan sikit dengan azam tahun ni ye....

hoooooo sale shopping keeee....

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Harap aku angah berbahagia dengan family dan hubby ye ... tahun ni mungkin lebih mencabar ye... Saya doakan angah dan hubby sentiasa bersedia menempuh hari-hari lebih bahagia lagi

Nora Shahaira said...

sama aaa duk umah..bosannya..tapi minggu depan balik kampung nun di kampar, perak. yeppiii!!TAPI.....
tak leh nak berblogging...mosann jugak...

MyZone~theUn4given said...

dah nak mula keje..malas tak abis2 lagi ni..cmner??huhuu

shark said...

slamat tahun baru angah...
slamat semuanyer:)

M a W a D D a H said...

jom jalan2 ngan adah...pasti tak bosan...:)

MamaYatie said...

selamat tahun baru angah...harapnya thn 2011 dpt la kita bersua muka

Ogy said...

selamat tahun baru angah.... :)

Rinna said...

Selamat Tahun Baru 2011 Angah..sorri laa tak sempat nak jenguk blog angah..

Related Posts with Thumbnails