Wednesday, January 5, 2011

~ AlReady pOs ~

Baca tak tajuk kat atas.... baca kan??? so pada pemenang2 korang nantikan lah hadiah korang sampai yer...pin..pin..pin.... posto2 hehehee..
Angah telah tunaikan janji angah semalam.....
Ini lah 3 pemenang yg sudi main teka2 Thanks all's

mulanya angah janji memang nak bagi kerongsang kan??? yuppp betul tueeeee tapi bila telik punya telikkk 
ambikkk sampai banyakkkkk sangat kan??? jadi angah suruh la gugurl pilihhhh jadi kepada pemenang yg bertuah tue korang dapat gak kerongsang tapi tunggu yerrrrr....

p/s: Thanks all nanti nak buat lagi la disebabkan banyak lagi nie sapa yekkk bertuahhh lak lepas nie...

27 Budak comei:

kakcik said...

Tahniah kepada para pemenang.. :)

POSH76 said...

bessnyer nak kasi hadiah tahniah pada pemenang yer

mamawana said...

Assalamualikum

First time mwana singgah sini., meriah blog ni. Len kali mama singgah lagi..Kalu ada contest lagi..nak join..

LYaFRINA said...

huhuhu.. x dapat.. :-(

gud luck buat peneka bertuah tu

Zura said...

wah..nak jugak nak jugak...

LyNn HaMzAh said...

tahniah la untuk mereka yang menang...

Fiqas said...

wah, banyak tul keronsang nya,.bak satu...:)

Zaidah said...

agak2...akak bertuah tak angah....hehehe

kakchik@ella said...

kakchik tak masuk. so jgn berangan nak dpt hadiah dari angah. hihi ..

zulkbo said...

salam..
tahniah buat
para pemenang..
semoga blog ini
terus success

munna said...

tahniah pada pemenang.. semoga selamat sampai ke tuan punya

b.E.L.L.e said...

angah wat contest ker?huhu..nape xtau..adeh..lame tol xsinggah blog angah..huhu..

AngahSayang2314 said...

kak cik hehehee

AngahSayang2314 said...

posh hehehe nak ke??

AngahSayang2314 said...

mamawana singgah2 lah hehehe

AngahSayang2314 said...

lya try again ye

AngahSayang2314 said...

zura nak ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn lain kali try again ye

AngahSayang2314 said...

fiqas nak ke???

AngahSayang2314 said...

kak zai tak la

AngahSayang2314 said...

kak chik next time yeee

AngahSayang2314 said...

abg zul hehehe thanks

AngahSayang2314 said...

munna aminn

AngahSayang2314 said...

yup belle ye la mana hilang???

Nana said...

ok tq ye hehe
eh angah bole je nk join ga tu
tp syarat kena ada dominos la hehe

Iman said...

yeeyya....tak sabar ni...

AngahSayang2314 said...

nana ok...

Related Posts with Thumbnails