Wednesday, January 19, 2011

~ TahNiah Beb ~

Macam tak caya jer n3 angah komain panjang giler semalam...tetiba lak nak meleret2..Apa pun angah nak ucapkan ye terima kasih la atas nasihat2 korang semua... Jgn risau angah ok jer....Lagi pun angah ngan mak tak gaduh pun...& mak pun dah tak sentap2 dah..Senang cerita buang yg keruh ambil yg jernih la... tul tak??
Angah ada storry morry gembira sikittt
Ini angah nak cerita kisah seorang kawan angah nie...
Merangkap kawan 1 sekolah lak tue tambah lagi 1 kelas tambah lagi kawan 1 deret & last sekali jiran bole macam tue.... hehehee


Angah nak ucapkan tahniah beb kat kau LINDA RAMLI telah selamat menggendung anak kau ke sana sini.. la.. selama 9 bulan  lebih akhirnya selamat gak bb melihat muka bumi yg indah nie..
Opppsss bukan anak sulong tapi anak ya second ye... 


Yang bestnyer dia dapat sepasangggggggg tahniah beeeeeebbbbbbbbb...
inilah kawan ku...hehehe sebaya ngan angah... anak dia dah 2...
inilah bb nya angah dapat kat fb


Bila dapat tahu bb nya berat 2.81kg & semuanya selamat ibu & anak alhamdulilla....  angah dpt tahu anak 1st dia operate.. 
anak kedua tak silap normal.. 
Bila pulak turn angah yeeee utk anak ke- 2?????
nak sepasang gakkkkkkkk... nak bb boy teringin sangatt....hehehee

p/s: tetiba lak emo nak bb apa kes nie angah oiiiii????

56 Budak comei:

Amy Syaquena said...

morning angah...

wah comelnya baby tue..tahniah kepada kawan angah...

Ellen said...

Hahahaaa..sabar ja angah..akan ada juga rezeki dari Allah...

Sharinginfoz said...

alhamdulillah selamat semuanya. bagi angah insyaAllah dapat ya nanti

Fiqas said...

tu la kan angah, bila tgk bb teringin lak nak ada bb...
sabar ye, teruskan usaha...:)

LYAfrina said...

tahniah :-)

tumpang happy utk kawan2.

:: Zanna :: said...

mornink ngah...chaiyok2...eheh~~ kak zanna pun sama teringat gak la...huhu~~

Ogy said...

seronoknyaa dgr khabar org2 yg dapat baby..ni..sayu je rasa..nk menitik airmata....nak jugaa.....tapi..rezeki takde lg...huhuhu

mr.curly said...

InsyaAllah nti turn angah la pulak pasni tuk tmbah baby..hhehe

BIONIC WOMEN said...

morning ngah..
comell ler..kita nak jugak baby..tapi lum ada rezeki..

aishah aka rAtU KeBayA said...

morning.. tahniah kepada rakan..

salam kenalan

aibaks said...

rilek dulu ngah.. si kakak tu baru nak bermanja2... alih2 de adik.. kang takut majuk plak die.. hehe..

tahniah wat kawan ko tu ngah

shaz said...

tahniah...kpd kawan kita gak tu..sama la mcm sye dh dpt sepasang..angah byk2 kan berdoa..insyallah nnti dpt plk baby boy..

LyNn HaMzAh said...

tahniah utk kawan angah...angah bila plak nak bertambah?

mizz sue said...

morning!!!

kakchik@ella said...

alahai .. angah muda lagi. sok2 ada la tu. anyway, sampaikan ucapan tahniah kat kwn angah dari kakchik ye.

Zura said...

dpt jugak bersalin normal walaupun first baby operate

ieda said...

tahniah atas kelahiran bb baru kawan angah :)

sarah-najwan said...

tmbh je angah
time muda ni la ptut beranak byk2..hehehe

dah tua cam akak ni..xle tmbh stok dah..huhu

akak nyesal tau xberanak rmai dulu..huhu..sepatutnya akak dpt 6 anak..wah..akak berangan tu..

Suhami Ahmad said...

wah, tomeynyo....

ngah semalam angah komen
"angah tertipu?"
napo ngah?

makdara TERdiva said...

ok..setat dari sekarang cepat2 buat anak..eh!

Rinna said...

Insyallah..kalau ada rezeki dpt laa yg kedua..janji usaha okey.. :)

Cma Shiema said...

yezzaa...minah kuat maraton kat skola dulu..tahniah jugak buat linda..

angah bila lagi nk bg gugurl adik..
insyallah...ade rezeki tu..

zulkbo said...

salam..
taniah pada yang berkenaan
lain tahun tambah lagi..he he

maCy said...

hik3 tahniah juga ;D

nora said...

bgi chance kt gugurl manja puas2 dulu ngehngehngeh

nisa said...

bestnye dpt baby...saya pun ada perancangan utk tambah baby n cadang ujung tahun mesti dh pregnant..insyaallah..

velasrizal said...

comel2 anak dia tu..

Jersi Baru Selangor 2011 Dan Senarai Pemain Selangor 2011 (Bolasepak)

OLick SyaSya said...

wah tahniah wt kak linda..

alinac lover said...

tahniah utk beliau

d_tieah said...

Mlm ni projeklah..
Hahaha *gelak nakal

Gayahspears said...

alulu.. comeynyer...
Gayah rase nak kawen pulak..ahaks..huhu

AngahSayang2314 said...

amy

thanks.. angah jawab ye

AngahSayang2314 said...

ellen leh gelakk

AngahSayang2314 said...

sha hahaha insya allah

AngahSayang2314 said...

fiq nak ke??

AngahSayang2314 said...

lya thanksss

AngahSayang2314 said...

kak zanna pun sama gak cayokk

AngahSayang2314 said...

kak g sabar ye insya allah ada tue cuma lambat & cepat jerrr angah pun tunggu gak hehehe

AngahSayang2314 said...

curly insya allah

AngahSayang2314 said...

bionic heheh nak ke??

AngahSayang2314 said...

aishah thanks

salam p'kenalan gak

AngahSayang2314 said...

yop kau nie... rindu tau nak dukung bb tak caya nanti turn kau baru kau tahu bila dah 2thn tau.. hehehe

apa pun thanks

AngahSayang2314 said...

shaz thanks apa pun tahniah gak buat awak

AngahSayang2314 said...

lynn tengah berusaha keras nie hahaha statement tak leh bla angah nie.. hehehe

AngahSayang2314 said...

sue afternoon da

AngahSayang2314 said...

kak chik tapi nak gakkkk hehehe

AngahSayang2314 said...

zura tue la kan

AngahSayang2314 said...

ieda thanks

AngahSayang2314 said...

kak zie tue la tapi belum ada rezeki lagi nie

AngahSayang2314 said...

atok eee ye la dah terkena sebab baca2 punya baca terkono angah

AngahSayang2314 said...

mdt yuppp hahahhaa

AngahSayang2314 said...

kak rin tengah berhempas pulas nie hahahaa

AngahSayang2314 said...

cma tengah berusaha la nie hahahaa gile la statement angah nie

AngahSayang2314 said...

salam
bro zul tue la kan hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

aiseehhh, comelnya baby:))

tahniah untuk kwn angah ye:)

e.l.i.z.@ said...

eli sepasang gak ;D

saje kasi angah panas :P

Related Posts with Thumbnails