Thursday, January 13, 2011

~ SaKiT oH SaKit ~

Semalam angah terpaksa EL atas sebab2 yg tak dapat di elakkan..Tak nafikan sekarang nie kat opis memang banyak keje yg perlu di selesaikan  dengan cepat sebelum CNY nie...Dik kerana 1 perkara terpaksa angah cuti gak baru jer start keje hari selasa cuti balik...Now hari khamis nak tak nak terpaksa kerja gak..tak pasal2 kang kena buang keje lak....
Semalam angah di gemparkan ngan 1 berita gugurl kena demam panas...Tambahan pula dalam masa yg sama papanya pun kena virus dari angah gak demam panas...
Oh dunia cabaran yg hebat buatku ini pada awal bulan & tahun baru...
Kedua2 org yang angah sayang telah kena virus dari angah ...DEMAM PANASSSS......
Kesian diorangggggggg tak  pasal2 kena virus dari angah.......
pic from google
Alhamdulillah pagi ini kedua2 org yg angah sayang sudah menunjukkan yg positif....Tapi yg pelikknyaaaaaa papa baik anak pun ikut sama baik....pelikkkkkk??????????? gugurl2 buat angah risau jerrrrrr semalam betul2 cemassssssss

p/s: Nanti ada masa angah terjah yeeeeeeee.........

35 Budak comei:

sarah-najwan said...

mmg musim angah..
kita kene mkn suplement kot angah..

akak tgh survey nih..hehe

POSH76 said...

yang penting u get well soon...minum air bnyk2 yer

Amy Syaquena said...

Musim demam lagi nie sebab rmai orang demam..semoga semuanya cepat sembuh ye..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kesiannya angahh..

take good care of them ye..
semoga cepat sembuh...amin..

zulkbo said...

salam..
musim demam ni..
anak kecik tu berhati2lah
stanbay ubat demam..

Alida Ali said...

musim la skrg angah...

munna said...

sekarang ni musim demam agaknya... ramai je yg demam.. munna pun cuti last week sebab yasmin demam panas.. semoha hubby angah dan gugurl cepat sembuh ye...

LYAfrina said...

angah..
take care yer..
makan ubat. semoga cpt sembuh:-)

Fiqas said...

musim la angah, sekrang saya satu family kena selsema..berjnagkit2...
take care ye...:)

Rinna said...

Alhamdullillah kedua2 dah beransur sembuh.. jgn lupa bagi dua beranak tuh makan ubat yer.. :)

Cma Shiema said...

cma kene demam bulan lepas...seisi kuarge demam..
semoga cpt2 sembuh ye...

LyNn HaMzAh said...

syukur sekeluarga dah beransur sihat...demam panas nie memang x leh dipandang leka...huhuhu...

bun_nee said...

lalu dan folo ...nice blog

oya said...

musim hujan-panas-hujan-panas..
suhu badan pon x tentu jadinya

BIONIC WOMEN said...

musim skang kan???
semoga Gugurl n papanya cepat sembuh yea...

makdara TERdiva said...

MDT demam ni..silalah terjah umah MDT :)

AngahSayang2314 said...

sarah betul tue musim

AngahSayang2314 said...

posh thanks

AngahSayang2314 said...

amy tue la kan???

AngahSayang2314 said...

fifiy thanks

AngahSayang2314 said...

salam bro zul

thanks

AngahSayang2314 said...

alida ye la...

AngahSayang2314 said...

munna betul tue... kejap ujan kejap panas

AngahSayang2314 said...

lya thanks hehehe

AngahSayang2314 said...

fiqas tue la musim kan???

AngahSayang2314 said...

kak rinna thanks kak

AngahSayang2314 said...

cma tue la..kan

AngahSayang2314 said...

lynn thanks lynn

AngahSayang2314 said...

bun_nee thanks nanti angah 4llow uu ye

AngahSayang2314 said...

oya betul tue

AngahSayang2314 said...

bionic thanks

AngahSayang2314 said...

mdt pun sama ke??

aibaks said...

bahaya la ko ni ngah.. ko penyebar virus kot.. hehe.. jauhkan dri dari angah! haha

Gayahspears said...

harap2 semuanya okay cam besa...

MamaYatie said...

gegirl dah ok ke angah?

Related Posts with Thumbnails