Friday, January 28, 2011

~ PerJumPaAn BuDak 2002 ~

Semalam angah ada cakap kan?? sempat ke tidak angah nak kuar kenen2 ngan hubby...kan???ooo lupa apa tue kenen2 heheh kuar gi celebrate la..hehehe...Esok merupakan perjumpaan budak2 sekolah angah...tahun 2002..Wooo dah 8 tahun tak jumpa kawan2 rindu rasanya nak jumpa diorang...Sebenarnya sebelum nie dah jumpa dah..Tapi disebabkan masa terlalu suntuk tu yg terkejar2 malah angah terpaksa balik cepat..Perjumpaannya buat esok petang..lepak2 sampai la..melalut ke malam yer...
Kata lama tak jumpa mesti la kan??kan??
copy fb ayu
masa nie tak cukup keroni lagi...hehehe...

Lepas tue cadang2 nak kuar kenen2 ngan hubby hari ahad lak..Lepas tue leh lak adik call semalam....kata hari ahad nie dia nak belanja angah makan kat restoran titiwangsa...Aduhhh Rezeki tueeee..hehehe..
Yg menjadi masalahnyer hari sabtu  pagi macam mana nak kuar kan??
cian ngan hubby dah la baru balik dari kerja malam kasi chan la dia tido dulu ngntuk dia...
Ye la hubby bukannya keje opis macam kita2 nie..dia keje kilang jerrrrrrr...Lak tue shif...
OOO korang mesti kata ahad yer..siang ahad hubby kata nak kena gi umah mak dia sebab next week mak dia nak pindah..so mak dia minta dtg umah tolong apa patut...Dia kata sebelah petang bole la kuar...Ye la tue kalau belah petang leh kuar..kalau dah duk melekat kat umah mak dia tentu2 la sampai ke petang..kan????Aduhhhhh kekusutan kepala angah telah melanda nie....Poning..poning....
Tolongggggggg

p/s: korang apa angah nak buat.....???? macam mana........adakah postponed lagi???????

26 Budak comei:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...sampai kesudah nak cari timing yg okey tak jumpe2 ye angah....bincang laa lek lok ngan husben....

alamak ade org nak belanje....sodap tu angah....rugi tu dipospon....hehehehehhe.....

ciK mOt ©™ said...

angah dok diam2 jelah kat umah...ehehehe

mie said...

best bila dapat jumpa member2 laa

hehheee

Rizziela said...

tak dapat petang...g la malam angah..biar selesai semua masalah baru syok nak mengendeng

Cma Shiema said...

reunion ye...he3,..mustila sonok dpt gathering balik...cma pn dlm proses nk reunion ngan ex student dulo..

wahh bz ye angah..x pe settle kan satu2 dulu..anibersary nk raikan cepat @lambat bole..kalo dah pack sgt ..cari la satu hari yg uols bole berdua2an tanpa gangguan..hoh oho
lambat ckit pown x pe..

Zaidah said...

bestkan jumpa ngan kekawan lama.....ingat balik masa sekolah dulu...

nora said...

duk kat umah dah la angah

tercomment kejam pulak huhuhuhu


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

munna said...

sabar-sabar angah.. jgn poning2 ..nanti pusing...

Amy Syaquena said...

wah bestnya bila amy dapat jumpa member2 macam tue...

alinac lover said...

ala.kusut jugak nk pk tu

oya said...

haruslah angah..x dapek den nk nolong de..hehe

nisa said...

hurmm..memg dlm dilema ni..apa kata try berbincang dgn hubby dulu?bina ayat yg dramatik tau masa berbincang..hehe

Suhami Ahmad said...

ATok ntah bilo lah dapek reunion :(

makdara TERdiva said...

errrr..tak tau nak komen camne..bab2 ni kena bincang elok2..bincang hati ke hati..kalau dia tak bagi, ace suruh dia bagi sebab kukuh kenapa tak bagi, yg pnting redha suami tu.. :D

sarah-najwan said...

xpe angah...ada la tu harinya nati..

jgn risau eh..hehee

d_tieah said...

No komenlah..
Kena bijak bahagi masa..
Ye dak?
Hehe..

~ PIJA ~ said...

tahun 2002..fuh lame dah tu..time tu akak berhempas pulas buat tesis...

p/s: rindu kat kawan2...!!

velasrizal said...

wah bestnye dpt lepak ramai2...

Penumpang Bas Ekspres Akan Di Kenakan Surcaj Tol ?

maCy said...

angah~

LadyBird said...

bestnye jumpe kawan2 lama :)..

M a W a D D a H said...

angah sayang...ikut kata hati..:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

angahhhhh ko kena mintak izn dulu tau.... yang pasti tawan hati suami dulu pasti lahhhh ngan ayat manis ko baru lahhhh cair..

sebenarnya aku dah lama tak jumpa member lama aku semua nak buat perjumpaan camtu gak lahhh....

e.l.i.z.@ said...

nk pindah ni bukan amik masa yg sekejap..mesti lama punye

Sarah Syazwani said...

better late than never..betul x?? papepun leh bwk berbincang

ieda said...

wah seronok nie jumpe ramai2 .. mengimbau kenangan :)

Fiqas said...

buat meeting ngan hubby, set date biar samai jadi,...hehhhee

Related Posts with Thumbnails