Monday, January 31, 2011

~ SeJuk PeruT MaMa ~

Last week angah masa angah angkat air sembahyang anak pun sibuk2 nak masuk bilik air gak..Lepas tue dia nampak angah bentang sejadah..Dia pun sibuk gak.. "Nyak lat" "nyak lat"Angah pun bentang la untuk dia gak... Lepas tue dia nampak angah sarung telekung...Dia pun sibuk gak nak sama....
Angah pun ambil la tudung yg di beli oleh opah dia...
nie la...sebelum sembahyang sempat lagi tue..

Lepas tue angah tak tahu apa yg di lakukan semasa angah sembahyang...Kemudian...Bila selesai jer angah mengaji leh dia bagi laling angah tuk di snappp....
angah pun ambil la gambar sama2 ngan dia...
Sempat lagi tuee.....

p/s: nanti2 angah letak gambar reunion ye...


19 Budak comei:

b.E.L.L.e said...

wah..ade ciri2 nak jadi anak solehah nie..hehe..

LYAfrina said...

sama mcm asya.. time solat jer.. confirm ada kat sbelah.. pakai tudung gak la... tp y xtahan.. tgh2 solat, main pnjt kat blakang

sarah-najwan said...

bagusnya gegirl...mek sarah pom gini..asal nk solat je..bizi nk ikut..yg tak menahan..time kita sujud..naik atas belakang tengkuk tu..aduss..

xpe la..at least dia nk ikut solat..hehe..biar gegirl kita jadi anak yg solehah...

Hot Mama said...

sejuk perut mama mengandung kan...alhamdulillah :)

Entri Terkini : COMEBACK GA - lalalalalaaaaaa

MamaYatie said...

alhamdulillah..seronok dengar kan..selalu budak2 ni mmg copy apa mak ayah buat..

Ogy said...

Sejuk mata akak memandang gak... :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai angah...sejuk mate lieya tgk hah.....bagus anak dare angah...semoga menjadi anak yg solehah yeak syg.......

same laa mcm mia mija...tapi skrang ni dieorg sembayang ngan papanye, kalo sembayang ngan lieya kang, byk tanye sebab tgk lieya sembayang duduk....pelik agaknye heeheheh

LadyBird said...

bagusnye anak angah..
:).. angah belikanla kain sembahyang kecik tuk die..
pasti die lagi semangat nak solat..

LyNn HaMzAh said...

comeynyer gegurl...nak juga dia pakai tudung ek...

zulkbo said...

salam..
ermmm..memang sejuk
perut masa mengandung
dulu nih..moga jadi
anak yang baik..
cukup ke satu je
anak?anak tu rezeki
dari Allah

kakcik said...

Nampak macam salinan fotostat jwe anak dengan mama... :)

Lovely Bella said...

waa bagusnyer nih... hehe kene ade telekung dah nih..

S..U..D..@..I..S said...

cutenya ..anak angah sam cam maknya

munna said...

yang memandang pun sejuk je mata... samalah muka gugurl dgn angah

Amy Syaquena said...

boleh buat menantu nie he3...

Rizziela said...

Amboi! bagusnya anak dara ni...sejuk ajer perut yg mengandungkan dia

OLick SyaSya said...

alo2...comel nye gegurl nie..antie olick geram la tgk...

Cma Shiema said...

comeynye dia..insyallah..kecik2 dah pandai..besar nnti jadi anak yg solehah..
sejuk perut angah mengandug..

e.l.i.z.@ said...

muka sebijik angah laaa hehhehe

Related Posts with Thumbnails