Friday, January 7, 2011

~ Klinik oh KliNiK ~

Ari badan hubby x berapa nak sihat gi klinik.......... dalam gi klinik leh lak gugurl meragam tak nak balikkkk kenapa lah anakku buat perangai mana tak buat perangai...
mana tak buat perangai rupa dia nak benda nie?? ya allahhhhh... samapi menangis cakap nak "yai" "yai"
pening angah masa kat sana.. dah la ngan hubby x sihat..adohh...


Suka tul dia ngan buai nie..

Bukan tak nak beli tapi budak kan cepat membesar kalau dia dah membesar kan rugiiiiii... tul tak??

p/s: sebenarnya dah tak tahu nak buat n3 apa pening2 apa pun happy weekend semuaaaaaaa

14 Budak comei:

kakcik said...

Beli buai besi yang beso tu... mama dengan papa dia boleh berbuai sekali. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

xyah beli..rugi je..ktorg beli dlu masa uyin umo 1tahun.then,dia dah pegi skolah.jadilah tukun jela buai tu kt rumah.kekadang je dia naik.tu pun bukan naik main buai.dia panjat2 smpai ke atas.nk test apa lagi buleh buat dgn buai tu.tihihi!

makdara TERdiva said...

angah, beli yg jenis besar..leh berbuai sekali dgn si gugurl tu..hehe!

C.I.N.T.A said...

alor... sian gegurl, bwk je di gi taman dekat2 umah ;)

oya said...

comeynya naik buai....nmpk muka tu suke sgt..

NICK IRFAN said...

teringat masa sy dulu jgk? kalau mak bawak pegi klinik sah xnk balik sbb ada buai... hehehhe

Ogy said...

angah beli buai yg besarr teros..mama dgn papa leh naik sekali..eheheh

M a W a D D a H said...

bila dah membesar lagi bagus, bukan rugi...nanti leh tolong angah masak2 kat dapur...

hehe

:: Zanna :: said...

btol tu ngah x yah la beli sekarang mmg la dia suka main nnti bila gugrl dh besar buat semak kat umah jer..huhu~~


kenali makna tandatangan anda ^.^

Afzainizam said...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woooo gegirl nak main buai yerrrr... bebudak suka main buai....

buai laju-laju sampai cucur
atap... gegirl jangan nangis... nanti mummy upah susu...

gegirl minum susu botol lagi takkk.....

Anna Suzana said...

hahaha biasalah budak2 mesti nak jugak benda yang dia nampak tu..

Ifa Zafrah said...

Beli buai yg besi letak dpn umah.. Msti cntek tuh kan..^__^

chokeLy said...

suka tgk gugurl dah mkin sehat.. :)
dah bole main tu mesti kaki dia dah mkin ok kan. :)

Fiqas said...

btl tu angah, membazir je..kadang2 dioarang ni cepat jemu..main kejap je...

Related Posts with Thumbnails