Thursday, January 20, 2011

~ CuTi ThAipUsAm ~

Ya beda beduuuu hari ini cuti maka dengan ini angah istiharkan angah nak bangun lambat... eh leh macam tue ke????Korang jgn salah paham lak...bagilah chan ngan angah tiap2 hari angah bangun kul 5 lepas tue kul 11 baru tido..La nie cuti bagi angah tido lama sikit ye... Ye.. la bangun mesti la kul 6 lepas dah solat tido balik dushhhhh....Fuhh korang bayang kan kat kepala ada bantal...lepas tue selimut sambil tue pasang 
air-cond perhhhhhh bestnyerrrrr...hehehe..
Eh apa da angah nie...Apa pun angah nak ucapkan selamat bercuti pada KL,Putrajaya,Johor,N.9,Pulau Pinang,Perak,Selangor Selamat bercuti..hehehe
& last sekali angah nak ucapkan Selamat menyambut thaipusam kepasa agama hindu...

p/s: cadang nak buat something la.... buat apam..

22 Budak comei:

Aku Ibu Muda said...

huhu..even kat selangor, tp company x amik thaipusam as PH :(

now leaving husband at home, jadi mr.mama to 2 kids :)

sarah-najwan said...

jelesh!!!!!!!!!!!!
selmaat bersuka2 kat rumah

Fiqas said...

angahhhhhhhhh.... hari ni kerja walaupun selangor cuti..tak best langsung... :(

d_tieah said...

Best kan korang, hari ni cuti ek..
Negeri pantai timur tak cuti ke?

munna said...

selamat bercuti anagh... org pantai timur tgh gigih bekerja skrg ni

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat bercuti angah.. =)
huhuhu, kat ganu tak cuti arini, tp esok we ols cuti.. hihihi..
p/s:asben blk mlm ni, yabedabedooooo.. *larik dr topik.. :P*

LYAfrina said...

SELAMAT BERCOTIIIII!!

nisa said...

cuti2 ari ni baru dapat peluang jogging sama2 dgn hubby..best sangat

nora said...

angahhhhh bangun bangunnnnnn gugurl dah lapa tu

ieda said...

ramai org tak dikk
tgk dlm tb ramai ya tuhan huhuhu

AngahSayang2314 said...

ibu muda la cian dia

AngahSayang2314 said...

kak zie jgn jeles yee hehehe

AngahSayang2314 said...

fiq sabar yeee

AngahSayang2314 said...

d_ti sabar..sabar...

AngahSayang2314 said...

munna hehehee

AngahSayang2314 said...

leiya hehehe.. lain macam jer...

AngahSayang2314 said...

lya hehehe

AngahSayang2314 said...

nisa yup sesekali xcite memang best kan???

AngahSayang2314 said...

nora tipu la tue

AngahSayang2314 said...

kak ieda dengar2 ramai

aibaks said...

ngah.. byk ke kelapa ko pecahkan mase thaipusam ni.. haha

AngahSayang2314 said...

aibaks tak banyak pun cuma 3 inggit jer sebab masak lemak & buat bubur pulut hitam nak ke??

Related Posts with Thumbnails