Friday, January 21, 2011

~ BerJimBa at Lake GarDen ~

Ari tue punya lama la..pikir nak bawa si kecik ke mana? Sampai pening kepala nak bawa dia ke mana? pikir punya pikir akhirnya hubby terus bawa dia ke 1 tampat....
Korang kenal tak lake garden ??? Dulu masa kecik mak angah rajin bawa angah ke sana ngan menaiki bas..Bila dah kawen nie lak tak teragak langsung nak ke sana..
Sampai lake garden memang terkejut la... mana tak terkejut tempatnya semuanya dah berubah...Bertambah2 cantik kau...
Seronok la... kalau korang nak hilangkan stress.. Lagi sapa yg cintakan kehujauan perhhh memang mantop habis la...
pantang nampak taman permainan tak tentu arah di buatnya.. mata pun tak focus laling angah..


Inilah tempatnya... nak gak angah joint kat taman permainan hahaha...

Pergi pun tak lama.. sampai sana kul 6.30ptg gugurl dapat main kejap jer.. cian dia... kul 7 dah caw balik ke umah.....Malam pulak angah gi 1 tempat.. Kemana??? tungguuuuu......

p/s: This weekend pening kepala nak bawa si kecik nie kemana lagi....any suggest ????


37 Budak comei:

MrS. F!zA said...

eh jap sebelum tu nk tnya angah di mna??kalo area2 sni dtgla tmn botani putrajaya..hehehe..

apple hijau said...

happy jer muka gugurl..
p/s:weekend ni gi zoo la pulak :D

☆ lieya latif ☆ said...

sonok si comel angah dpt berjimba kat lake garden yeak....tapi sian die tak puas lak dpt main setengah jam jek...takpe2 weekend ni bawak lagi angah...lieya suke tau bawak budak2 main tempat2 camni...bagi die penat betol2....mlm kang lena jek die tdo sbb penat heheheeheh

kakchik@ella said...

Weh ..lamanya tak gi lake garden. wiken ni akak nak balik Johor Ngah. nak ikut? Untung2 dpt jumpa Puteri Gunung Ledang. Hihihi ..

Fiqas said...

seronok tgk family angah ni... semoga angah n family berbahagia n ceria sokmo...
gegirl makin comel la..

CiK QiQi said...

comeinye si gugrl ni...cm mak nye.hehehe

rAtU KeBayA said...

macam anak akak jugaklah.. pantang nampak taman macam nampak KFC.. huhu

DKosongLapan said...

uiiiii.....sukenye dia....same le anak awok punnn...pantang nampak taman mainan dengan kedai baghang mainan.....

OLick SyaSya said...

eeee comel nyee gegurl skg..suke2...

Aku Ibu Muda said...

angah...bawak anak gi tengok dinosour..hihi...ke dah pernah g tgok?hehe..sesuka je bg cadangan :)

btw, kitorang x jemu gi sana- pusat sains negara mont kiara

εїз Cik Fasya εїз said...

kalo fasya,selalu dpt request dr anak2 spupu suh bwk dowg g tmpt gni..bawak je la..sbb sonok tgk dowg epi kn..kte dk tgu kt bwh pokok je la..hee..

munna said...

wah! happy je gugurl... wow sedondon ye angah...

Zura said...

zura pun suke bwk budak2 kat playground..sbb suke tgk drg heppy...smlm nk g tmn layang2 kat kepong tp xleh sbb thaipusam...sure jammed...

el said...

seronok kan bw anak2 g jln2..

nisa said...

bwak le ke i-city plak..budak2 kan suka lampu2 ni..hehehe..kalo anak nisa, suka pegi zoo..hehe

e.l.i.z.@ said...

eh dh byk ek berubah kt lake garden? nk kena p jgk beriadah kt sana ni hehe

hmmm nk g mana ek? eli pun xtau lg wiken ni buat ape

Cma Shiema said...

ouh..cma da lama x kesana..besh nye g jln2..kete cma rosak!xle g memana..
huhu..

comey nengok qiha duduk tu...fotogenik!

aibaks said...

haha.. korang semua berjimba ke ngah? takpe.. minggu ni ko ajak la en hubby n gugurl gi mandi sungai ke.. ok pe.. baru gigil si gugurl tu.. ahah

AngahSayang2314 said...

fiza memang area kajang dah dekat kan?? nanti angah ke sana lak hehehe

AngahSayang2314 said...

yup apple memang happy jer

AngahSayang2314 said...

lieya 1 idea yg bernas la thanks ye angah pun tak sedarr hehehee

AngahSayang2314 said...

kak chik gi la buat senaman hehehe.. la macam mana nak ikutt????

AngahSayang2314 said...

fiq thanks la bebanyak doa kan?? aminnnn

AngahSayang2314 said...

qiqi salah la.. macam papa dia apa pun thanks adik ku

AngahSayang2314 said...

ratu yer ke??

AngahSayang2314 said...

D08 ye ke??? tue la namanya budak kan???

AngahSayang2314 said...

sya2 thanks dear hehehe

AngahSayang2314 said...

ibu muda ye ke?? nanti nak try bawa la masa tak cukup nie papa dia asyik keje je

AngahSayang2314 said...

wah cf suka yeeeee

AngahSayang2314 said...

munna mana tak happy dapat kuar

AngahSayang2314 said...

kak zura tue la tempat yg diorang suka kan???

AngahSayang2314 said...

el tul tue??

AngahSayang2314 said...

nisa dah pernah bawa da...dia memang suka

AngahSayang2314 said...

eli yup memang banyak tapi kan??kan??? angah pun pening gak nak kemana....

AngahSayang2314 said...

cma cepat gi bawa..tak pe kereta elok nanti bawa yee

AngahSayang2314 said...

aibaks macam mana nak bawa kalau hubby asyik keje je?? dia kena ot la...

noreed said...

pandai si kecik tu posing. cute betul.

Related Posts with Thumbnails