Thursday, December 30, 2010

~ MaHal Or MuRaH ~

Terlebih dahulu angah nak ucap terima kasih semua yg sudi joint.....Dik kerana korang semua suka2 jugak teka berapa?? kan??kan??? Ada hadiahnya...Tapi sayang laaaaa tak ada yg tepat yg hampir memang ramai..eh ramai ke????? org kata janji tetap janji kan??? bagi n3 semalam nak tahu tak jawapannya?????
pada nama2 yg angah senarai ini adalah jawapan yg paling hampirrrrr sangattttt2 diorang adalah


1. IMAN-6.50
2.ATOK- 7.50
3.NANA-7.50


pada nama2 di atas tak reti2 ke lagi nak bagi nama & alamat korang utk angah poskan hadiah....oppsss terkasar lakk??? sorry yee
OOO hampir terlupa jawapannya adalah 
RM 7.00
Percaya tak?? angah pun tak percaya..masa angah beli bungkusan nasi nie opismate angah pun tekejutt apa ikan bilis nie mahal macam ayam ke??????inilah harga hidup di kotaaaaa

ini hadiah yg bakal korang menang yee

Pada kaum lelaki tue..tak dapat guna kan??? bagi la pada mak korang yerrrrr.....Apa pun thanks semuaaaaaa kerana sudi teka2
angah buat nie kerana for fun only hehehee

PERHATIANNNNNN TOLONG BAGI DETAIL NAMA,ALAMAT & CTC PADA ANGAH UTK POSKAN HADIAH!!!!!!!!!!

P/S :Esok cuti tahniah pada pemain bola malaysia kerana korang rakyat malaysia di beri cutiiiiii syabasssssssss team bola malaysia




32 Budak comei:

Cma Shiema said...

erkk..mahalnye.....
hu3..xtepat pulak teke..
congratz kat pemenang..kalo uols xmau..bagi kat cma deh...:p

Amy Syaquena said...

huwaaaa salah tapi terbeliak mato den bila lihat 7 hengget tue, bapak punya mahal...

Fiqas said...

omak aiiiii...angah, mahal gilerrr...ni restoren lima bintang mana angah beli ni???

CiK QiQi said...

wah..beshnye.....nak gk pin.ehehhee

Nana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~ PIJA ~ said...

angah...

akak terlepas nak join..jeles2..!!!

POSH76 said...

yeeehaaaaa!!!sok cuti..mahalnya bebe

aNiS tHe BumbleBee said...

mak aii...mahainyee laaa..skang ni cenggitu laaa..besok2 nk masuk bilik air pon kena 5ringgit ke pulak.haiss!

sori sgt angah..lama jugak anis tak online.anis sgt tak sihat.alah mengandung teruk sgt.smpai lembik2 badan ni..huk!huk!

☆ lieya latif ☆ said...

halamak ade teka teki teka tekuk ke.....melepas dah lieya....lieya pi kursus ar angah.....kecit ati tau...melepas i nak join heheheheeh

ape2 pun tahniah pada pemenang!

munna said...

ALAMAK!! mahalnya angah.. kat temerloh ni kalau siap dgn air koman2 baru 6.50 je siap dgn lauk ayam lagi...

Iman said...

Ayuppppp...tak tahu....nama iman naik....hehehe....yeyy yeyy...iman menang...kikikik...sama menang dengan team bola la...

P/s:Angah...bagi la email angah...nanti iman emailakn alamat...Terima kasih angah....moga bertambah murah rezekimu...^_^

Gayahspears said...

tahniah kepada sume pemenang~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mahal giler angah?klu LM dah rasa sentap dah tu..huhu

sarah-najwan said...

lol..main teka ni ke angah..
akak bz lah smlm..hehee..

lenkali wat teka lagi yer...

makdara TERdiva said...

perghhh! mahalnye! dah macam makan nasi beriyani kat kayu nasi kandar jer...

tahniah pd yg meneka..MDT always tak ade luck bab2 teka-meneka ni.. :)

AngahSayang2314 said...

cma mahal kan????

AngahSayang2314 said...

amy tue la kan?? angah pun terkejut gak

AngahSayang2314 said...

fiq yupp memang mahal sangat2

AngahSayang2314 said...

qiqi nak ke???

AngahSayang2314 said...

kak pija sabar yer nanti angah buat lagi

AngahSayang2314 said...

posh yupp memang mahal

AngahSayang2314 said...

anis memang mahal kan???

tak pe angah dah telah dah mesti ada halnyer

AngahSayang2314 said...

lieya terlepas tak pe nanti2 angah buat lagi yeeee

AngahSayang2314 said...

munna nak buat macam mana nama pun dah di kota

AngahSayang2314 said...

iman tahniah hehehe cepat bagi yerrr

AngahSayang2314 said...

gayah tul tue

AngahSayang2314 said...

lm bukan sentap tapi mantoppp

AngahSayang2314 said...

kak sarah tak pe nanti angah buat lagi yerrrr

AngahSayang2314 said...

mdt tue la mahal kan???

E.d.Y said...

alahai..salah pulak..hehe

alinac lover said...

makaihhhhhhhhhhhhhhh mahal gila

Suhami Ahmad said...

Angah, hadiah dah sampai umah atok. Mokasih ek...esok 8.1.2011 pukul 7.50 pg atok review blog angah ek
^_^

Related Posts with Thumbnails