Sunday, December 26, 2010

~ RinDu.....RiNdu..~

Rindu ngan korang kan??? almaklum la.. angah tak sempat nak bw teratak korang......apa pun angah ada project ini hari tunggu la yer next week angah story morry okkkk..... byeeeeee




9 Budak comei:

LYaFRINA said...

heeheheh.. welkem back!!!

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......


EEEEMMMM pastinyer aku ternanti apa yang ko nak buat tuuu.... tak sabar ni

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......

haaaa.... apa gaknyer angah nak bagi kejutan tu yekkkk

cik hani said...

woww.. projek pe tu?? nnt sory morry la ekk.......

pawaka19 said...

ramai gak yang bz yea

luahfikiran said...

SALAM,
LF AKAN SINGGAH SEMULA NEXT WEEK !

zulkbo said...

salam..
bil rindu..
nyanyilah lagu..
RINDUUUU..
(spoon)..
he he..

Fiqas said...

rinduuuuuuuuuu angahhhhh.....lama benar hilangnya..

sarah-najwan said...

ape projek tu angah??..hehe

Related Posts with Thumbnails