Wednesday, December 8, 2010

~ FaMlY DaY a.k.a LuCky drAw ~

Salam tahun baru buat semuaa.. w'pun lambat angah wish tapi tetap nak wish... sorry korang semua sebab angah terlalu sibuk sehingga tak update angah punya blog... Tapi korang jgn risau yer hari ini angah akan balas kunjungan ke blog korang ok.....


ermmm ari tue angah ada kata nak cetita berkenaan ngan lucky draw kan??kan?? angah akan kongsikan ngan korang semua... hadiah2nya ...


Tempat per-1
pic this blog from Google 

tempat ke-2

tempat ke 3
Tempat ke-4
tempat ke-5

Ya ini lah hadiah lucky draw yg angah cerita2 kan ari tue... hadiah dia korang tengok pun gerun kan??? hebat2 semuanya.. tapi sayang hadiah ini semua bukan rezeki angah... Ia adalah hak milik org lain....
Kita tak tahu tuah orang kan???
Pergi ngan tangan korang malah balik pun sama da...... hehehehee...
Apa2 pun selamat menyambut maal hijrah semuaaaaaaaaaaaaa......

P/S: fuhhh rasa malas jer nak kerja ari ini.. mana tak nyer bila kenang2 balik peristiwa hari isnin................tensionnyerrrrrrrrrrrrrrrr tak suka..tak suka..tak suka....


44 Budak comei:

Zaidah said...

klu bukan rezeki kita...kena redha...huhuhu

aibaks said...

sape la nak moto kapcai tu.. kasi la moto ducati ke.. baru la best.. haha

☆ lieya latif ☆ said...

fuh...ye la angah...adiah2 best tu......mmg tetunggu2 jek nombor naik kan....

Rinna said...

Tak pe laa tak de rezeki kan.. next time mana laa tau ada plak rezeki untuk angah. Meletops ekk.. hadiah2 luckydraw F&N.. motor lagik.. curlast gitu.. :)

CiK QiQi said...

tape2 akak ku syg..len mase..len time..de nye rezeki 2k angah.kan33333

az rina a.k.a jaijina said...

ingatkan salah satu tu dah jadi milik angah..kalau ye, nak pinjam, hehehe..

Cma Shiema said...

hubby angah pom fam day kat sunway lagoon??..mesti gugurl sonot main air kan??
wah...hadiah gempaq...angah xde rezeki la tu.....

angah.nape ngan ari isnin tu?ape yg dah berlaku??hu3..cma xtau ape2..

Gayahspears said...

Gayah pon mls nk keja...
bila semlm da cuti rase cam best ja..huhu..
ahhhh... kalo tak keja tak duet lak kan???

kakchik@ella said...

Hi angah .. kakchik pun jrg menang lucky draw ngah. hehe ..

Sarah Syazwani said...

awat pulak tu...sabo byk ye

kakcik said...

Jangan tension2 Angah weiii... nanti dapat penyakit. Sabar banyak2, ya? :)

LyNn HaMzAh said...

wah...memang sakan la hadiah dia...x per la angah...mungkin bukan rezeki angah kat situ...

MamaYatie said...

jangan sedey Angah..takder rezeki la tu..meh join Ga ni..

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/12/cuti-cuti-sekolah-giveaway.html

oya said...

oya mmg jarang bertuah utk lucky draw yg hebat neih..aiyak!

CouLeur de Chiqu3 said...

relax ye anganh..sy ni pon tgh mals2 ...ahahaha..cuti punye feelin x habis lg..hohooo...apa2 pon layannn..heheh

eiela said...

oo camtu, takpe angah takdapat pun takpe janji kita enjoy men'join'kan kita dalam program tuh.

Latest Entri :
Blog Baru (2010) Pilihan
Insurans Paling Murah Di Malaysia : RM1 Sebulan

mr.curly said...

xpe ngah, lom ado rejeki la tu..tp kalu kono, jgn lupo den yo..hikhik

||♥CuyA♥|| said...

mmg gmpaq2 la hadiah lucky draw 2..hehehe..tkpela...mne taw rezki angah lg best ke pasni...insyaAllah.....

Fiqas said...

tak pe, tunggu next lucky draw lak ye..tahun dpn la angah ye...

aNiS tHe BumbleBee said...

hihihi!xpee..xde rugi pape kan...


tp kalo dpt tv tu,puh,plastik dgn tag nombor bertuah yg bertempek kt situ mmg xbukak setahun.kekekke!

alinac lover said...

xde rezeki ek~

Tomato Gurl's Life said...

sabar angah..maybe xde rezeki lagi..jgn sedih ye..

AngahSayang2314 said...

zaidah betul tue???

AngahSayang2314 said...

aibaks kau nie kan??? nanti angah suruh company husband angah bagi bmw hahaha

AngahSayang2314 said...

lieya tue la kan x ada rezeki hehehe

AngahSayang2314 said...

kak rin tue la kan?? hehehe

AngahSayang2314 said...

qiqi tul tue hehhee

AngahSayang2314 said...

kak rina kalau betul la fuhh hehehe

AngahSayang2314 said...

cma biar la... x nak cita banyak2 sedih woooo

AngahSayang2314 said...

gayah tul tue...

AngahSayang2314 said...

kak chik angah ada gak dapat bila luck la... hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah tengah sabo nie hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik sabar la nie hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn betul tue...

AngahSayang2314 said...

kak yati tak sedih pun cuma kuciwa hahaha

AngahSayang2314 said...

oya tul la..

AngahSayang2314 said...

CouLeur jom kita malas sedunia hehehe

AngahSayang2314 said...

eiela tul tue

AngahSayang2314 said...

curly tul la kan???

AngahSayang2314 said...

cuya tu la allah s.w.t tue maha adil

AngahSayang2314 said...

fiqas insya allah

AngahSayang2314 said...

anis tak rugi pun.. tul tue...

E.d.Y said...

xpe..mungkin bukan rezeki, mungkin rezeki angah untuk barang2 yg lebih mahal..sape tau..huhu

Iman said...

Adess!!!!bestnyer hadiah2 tu....
saya pun macam tu gak...
kalau pi family day ke dinner opis ke...
pergi dengan tangan kosong...balik pun dengan tangan kosong gak....perut jer penuh....huhuhu

Related Posts with Thumbnails