Friday, December 3, 2010

~ NiLai 3 ~

Tak..mo..tak mo...tak mo... cukup..cukup.. semalam mood angah  hilang kan??kan?? terima kasih la pada korang2 semua tue yg buat angah sayang ngan korang sebab bagi kata semangat kat angah kan??? Terima kasih kawan2 angah muuuuahhhhhh....suka..suka..suka... ngan korang... 
last week angah  gi ke nilai cari2 apa yg patut lebih senang cuci mata la... ye la lama tak kesana kan?? so angah pun gi la cari2 niat di hati nak cari baju utk gi org kawen ermmm abis2 tak beli apa2 just jalan2..Ye la..manalah sempat org nak buat kan?? sebab dah terlambat nak cari lah yg siap terus.....
Ada berkenan masalah saiz lak... aduhhhhhhhhh...


Angah nie pantang tau kalau beli baju dah siap lagi2 tang tangan.. kalau beli saiz M memang muat tapi bila tang tangan tak dah senting tangan tue.. bila ambil saiz L ambikkkkk besar kedabakkkkk fuhhhhh susah..susah....
ermm pucuk pangkal duit yo......

Sempat lagi la.. angah tengok2 kedai...emmm pada korang yg nak kawen ke?? tunang ke?? buat cukur jambul ke?? gi la kat nilai tue...macam2 adooo


Jalan punya jalan ngan anak yg baru jer baik demam... terjerit la dia ngan benda ini........"mama...nyak"
mula2 tido nampak jer benda tue terus dia terjaga...suka...



P/S : Yukkkkkkkkk cayokkkkk cayokkkkkkkkkk hehehehe.....


37 Budak comei:

kakcik said...

Mood Angah dah ok, ya? :)

Cma Shiema said...

nilai 3...jalan satu hari pon x cukup..yg penting..poket msti tebal kalo nk sopink kt cni..he3..

sarah-najwan said...

seronok soping kain sini..byk borong ke angah..bak selai kat akak nih..

LyNn HaMzAh said...

lynn suka gak gie nilai 3 tu...suka gie KK home deco...heheheh...

Izan Ishak said...

angah, kadang2 tu baju dah cantik dah sgt, tp saiz plak takde...gerammm je rasa kan~

LadyBird said...

angah, lady pun susah nak beli baju siap.. huhuhuhu.. sebab xde saiz.. kene upah ikut saiz sendirik.. huhuhu..

AngahSayang2314 said...

kak cik ok macam tue je... dah la lupakan ok

AngahSayang2314 said...

cma tul tue.. yg penting poket penuh hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah banyak spoin ermmm tak ada la...

AngahSayang2314 said...

lynn minat yerrrrrr hehehee

AngahSayang2314 said...

izan betul tue???

AngahSayang2314 said...

lady kita serupaaaa hehehee

Maya said...

tak penah sampai nilai lagi...best je nampak

az rina a.k.a jaijina said...

kalau gi nilai 3 ni, sehari mmg tak cukup..kalau boleh, setiap kedai yg ade akak nak nyinggah, hahaha..tp ongkoslah kan, huhuhu..

MamaYatie said...

angah, jauhnya cari baju..smp ke sana..huhu

aibaks said...

hehe... seb baik die tak suh beli bawak balik rumah je mainan tuh... hehe

CouLeur de Chiqu3 said...

xpenah pegi jengguk lg kt nilai tuh...hohoo

kakchik@ella said...

lama tk gi nilai 3. sbb slalu beli kat tangkak je, otw balik kg ..

el said...

ritu pun el ada torai baju peknen..bila pki asallah size besor sgt..tp heran kalo peknen mmglah besor..tp baju tu mmg besor pun size L hahah ke el yg dah surut..x mungkin miahahaha

munna said...

dulu klu ada je kenduri kat rumah.. sanggup mak munna turun dari phg ke nilai sebab nak cari brg kat sana... tapi mmg puas hati jauh murah dari sini...

asleenda said...

dulu pernah cari barang kahwen kt sane..uishhh rambang mate dibuatnye..hehhe...

Tomato Gurl's Life said...

angah..wah bestnya pi jalan2 kat nilai..cik tom nyaris2 nak gi sana jgk masa 30/11 tp last2 xjadi..hehe...

sori cik tom br berkesempatan on9 hari ni...cik tom marathon bc entry n komen kt sini!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!

AngahSayang2314 said...

kak rina betul tue ongkosnya

AngahSayang2314 said...

kak yatie yer ke??? hehehee

AngahSayang2314 said...

aibak kau nie kan kalau dia suruh bawa balik parah yoppp

AngahSayang2314 said...

cou ye ke cian dia

AngahSayang2314 said...

kak chik org tangkak yer

AngahSayang2314 said...

el tue la kan?? kadang2 macam tue kan??

AngahSayang2314 said...

munna pun ke sana gak.. amboiii

AngahSayang2314 said...

as betul tue memang rambang

AngahSayang2314 said...

cik tom yer ke???

zulkbo said...

salam..
syurga membeli belah
kain ela di sana tu..
selamat bergembira..

Zaidah said...

nampaknyer kena tempahlah angah....

S..U..D..@..I..S said...

haha belum sampai lgi kat nilai ni...
dengar crita ja.....

ketinggalan sungguh.

Akma Azlin said...

thanks sudi visit i n komen!!!

Lady SharpShouter said...

semangatnye cr baju jalan ke nilai.rajin angah ye. pastu si kecik tu, amboi suka ye dapat naik benda itik tu. apa lagi angah, cari le satu lagi benda mcm tu pastu pasang kat umah.hahaha :)

Fiqas said...

seronok jln2 cuci mata nih...tambah lagi klu poket penuh...

Related Posts with Thumbnails