Wednesday, December 1, 2010

~ SoToNg KanGkung ~

yum..yum...alhamdulilla... kenyang dah.. baru jer lepas makan hehehe..angah nak kongsi ngan korang nie...tapi bukanlah makanan yg angah makan nie kuar kat n3 ari ini..
Angah nak cerita di sebalik last week eceh..ceh... kesitu lak....
minggu lepas jumaat malam angah gi terjah ke sebuah tempat perhhhhh memang best la...makanannya...
makan punya makan sampai terlupa nak snap gambar masa makan hehehe..
Tapi angah ada gambar utk tatapan korang semua.....
Ini dia..
hehehe terliur tak????


P/S: Korang tunggu yer ada something angah akan update?? utk semua orggggggggg apa dia tungguuuuu.....

38 Budak comei:

hamzah ian said...

sedapnya.. nyam2..

oya said...

salu dgr psl sotong kangkung tp x pnah makan

Cik_HaWa said...

yam2 sedap tuu..^^

kakcik said...

Perit tengah kenyang ni.. tengok apa pun taklah berselera sangat. cuba tengok waktu lapar... hehehe.. :)

Rinna said...

Sedapnyaa sotong kangkung tuh Angah.. :)

::sherry:: said...

Terliur tgk teh ais tuuuuuu.. haha. terus dahaga. ;D

norhaizan said...

uihh..sotong kangkung...feberet tuhhh..lama dah tak mkn

abdul rasyid..... said...

lapaaa~~ hahah

Zaidah said...

tak sabar nak tunggu apelah agaknyer

ieda said...

asam pedas ikan pari tuu kegemaran akak jugak dikk
baru buat semalam asam pedas .. tapi ikan jemuduk .. sedappp :)

POSH76 said...

mmg terliur nak2 teh ice satu hehe

annfrendly said...

sotong kangkung tu nampak bestt..
nyum..nyumm

sarah-najwan said...

angah nih..akak suka sotong kangkung tau....meleleh air liur tgk....waaaaaaaaaaa

~ PIJA ~ said...

angah,
itu neskepe tarik kan..meleleh air liuq akak dah nih...:)

Hanie AbadieY said...

salam angah... sory ek lmbat reply.. aritue angah mntak tukar link ngan hanie kn.. orait je.. hehehe... hanie pn dah add angah tu my links.. keep in touch

aibaks said...

wa... tertarik plak aku tgk air dalam gelas tu.. air pe tuh? teh tarik ke?

maCy said...

ya allah perut nga men keroncong

AngahSayang2314 said...

hamzah memang sedap

AngahSayang2314 said...

oya ke ye cian dia

AngahSayang2314 said...

hawa memang cedapp

AngahSayang2314 said...

kak cik betul tue

AngahSayang2314 said...

kak rinna nak ke hehehee

AngahSayang2314 said...

sherry ye ke ermmm glup..glupp

AngahSayang2314 said...

izan cepattttttt cariiii hehehee

AngahSayang2314 said...

abdul yer keee

AngahSayang2314 said...

kak zaidah nak tahu ke?? tunggu yerrrr

AngahSayang2314 said...

kak ieda ye ke??

AngahSayang2314 said...

posh bukan kau jer angah pun hehehe

AngahSayang2314 said...

ann yum..yum..

AngahSayang2314 said...

kak sarah hehehee

AngahSayang2314 said...

kak pija tak la.. tu teh ais

AngahSayang2314 said...

hanie tak pe its ok

AngahSayang2314 said...

aibaks yupppp betul tueeee

AngahSayang2314 said...

macy hehehee

kakchik@ella said...

Asam pedas?? Sotong kangkung?? Uuuu .. my favorites tu. hehe ..

nadia said...

sotong kangkung?
xpernah dgr pon....

LadyBird said...

sedapnyer...

Tomato Gurl's Life said...

nampak sedap!!!cik tom nk jugak leh angah..

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!

Related Posts with Thumbnails