Wednesday, December 15, 2010

~ NaSi DaGanG XoXo ~

Angah nak gelak dulu bole??hahahahaha...... semalam versi nasi kerabu kan??kan??? hari ini versi nasi dagang lak?? ermmm saja jer angah nak bagi korang2 terliur sikit yer la.. semalam kat komen2 korang ada yg kata tak minat nasi ini la.. ada yg minat nasi tue la... So compare la.. Kan??kan?? angah letak kedua2nya sekali... ok tak????
Jom la pagi2 macam nie angah buat korang kerok...kerak ngan perut korang yg belum sarapan lagi jommmm....
Jom sarapan pagiiiii hehehehe...alhamdulilla.....kenyang da..

Biasanya nasi dagang pekena ngan ikan tongkol kan??? tapi kali ini angah pekena ngan kari ayam...
bukan tak ada ikan tongkol tue.. ada cuma angah tak makan jerrrr ikan tongkol tue yg ada dwi pilihan.. angah pun ambil la...ayammmmm...amacam terliur tak???? hehehhee


P/S: Wah..minggu nie saja jer gempakkan korang ngan edisi makan... boleh????

57 Budak comei:

kakcik said...

Tak terliur punnnnn.. sebab kakcik dah makan nasi lemak! :)

Nurhayati said...

huh, lama giler tak makan nasi dagang.. terasa lapar sudah..pagi2 makan nasi gemok aku ni nanti.

ainihussin said...

alahai. nasik dage pulok! terliur kawe! haha~

LYaFRINA said...

lya dok leh mkn nasi dagang pagi2... jd kembung perut..

selamat b'breakfastt

kakchik@ella said...

boleh .. boleh .. kita mmg suka tgk makanan dan makanssss

Hehe ..

aibaks said...

sekali sarap nasi kerabu plak.. pergh.. lazat.. kat area TTDI ni de sorang pakcik wat nasi kerabu best gak ngah!

oya said...

angah: tibe2 teringin plak yg mak masak nasi dagang belajar kt kelas..sedap la pulok..

Zaidah said...

suka nasik dagang...tapi orang sini buat mesti tak pure macam orang pantai timur buat...sedapnyuer...

az rina a.k.a jaijina said...

wahhhh, sedap sehh nasi dagang same ikan tongkol..

nora said...

uwaaaa x mo masuk cni dah, asik makanan je, jeles + teliur tau

tak saba nk tunggu lunch

Iman said...

Angah....makan nasik dagang ni lagi best kalau pekena dengan gulai ikan tongkol...

kalau gulai ayam ni...nasik berlauk lagi best!!!!

Iman said...

Angah....makan nasik dagang ni lagi best kalau pekena dengan gulai ikan tongkol...

kalau gulai ayam ni...nasik berlauk lagi best!!!!

POSH76 said...

kureng sikit nasi dage..tp suka nasi kerabu

Fuziani JSR said...

Sedapnya nasi dagang.... suka sangat nasi ni....

mr.curly said...

nasi dagang ni asalnye kt tmn dagang kan angahhh??..hikhik

LyNn HaMzAh said...

hahahah...hari nie breakfast awal jadi x ler terliur sangat tgk nasi dagang nie...

el said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeee dpt mkn sarapan pagi ngan nasi..nak pulak nasi dagang...terbaekkkkkkkkkkkkk
lenkali mkn ajok el sm ler..sian mak buyung :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ngidam nak nasik dagang la pulak ni..huhuhu

Gayahspears said...

naseb bek arini tak pose..huhu.. takpe.. nty kang Gayah try tny kdai mamak ade ke tak jual nasik dagang..huhu

AngahSayang2314 said...

kak cik tak pe la....hehehe

AngahSayang2314 said...

yati yer ke?? tak pe sesekali..

AngahSayang2314 said...

aini teliur ke???

AngahSayang2314 said...

lya tak pe nanti dah bole makan yerr

AngahSayang2314 said...

kak chik heheheh

AngahSayang2314 said...

aibaks yer ke??? bagi la alamat kat ner??

AngahSayang2314 said...

oya ke ke???

AngahSayang2314 said...

zaidah tul tue???

AngahSayang2314 said...

kak rina ikan togkol oppsss sorry tak makan hehehe

AngahSayang2314 said...

nora jgn marah lakkkk

AngahSayang2314 said...

iman angah tak makan ikan tongkol tak sukaaaa

AngahSayang2314 said...

posh yer ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

curly yer la.. angah pun tak pikir hahahhaa tak la...

AngahSayang2314 said...

lynn yer ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

el sorry la.... hehehehe

AngahSayang2314 said...

Lm sorry yerrrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

gayah nak tanya kedai mamak hahaha

AngahSayang2314 said...

@Fauzi hehehehe

fyda razak said...

perutku bergendang lagi.

sarah-najwan said...

makan makan makan


then..lapo lapo lapo..hihi

munna said...

aduhai... menu pagi kita samalah hari ni angah... amacam ada rindu sama munna tak... lama dah tak beronggeng kat blog ni

Amy Syaquena said...

As'salam angah..

yes yes!!! x terliur jugak sebab x makan he3...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

slm knl..akak folo u 2 deaR...382
wah sodap tu...MELELEH ayo lio akak tngk...

AngahSayang2314 said...

kak sarah hehehee

AngahSayang2314 said...

fyda hehehe

AngahSayang2314 said...

munnaa ye ke.. hehehehe

AngahSayang2314 said...

amy hehehehe

MamaYatie said...

nasi dagang dah pekena dah last week..tunggu next month plak..kekeke

Zura said...

boleh d kire makan nasi dagang..xkena ngan seleralah angah...

alinac lover said...

amboi angah entri makan je ek

geram tgk

hehehe

oke angah..stock slim cream yong masih ada lagi..

bole je nak start nanti

x sbr nak promote..hehe

Cik Tom said...

tak terliur..tp asyik makanan je akak tayang..ni saje je nk bg org lain jeles la tue kan..hik3 ;p

AngahSayang2314 said...

kak yatie yer ke???

AngahSayang2314 said...

zura yer ke tak pe

AngahSayang2314 said...

yong hehehee

AngahSayang2314 said...

cik tom hehehehe

Suara Kalbu said...

Hari ni SK pun makan nasi dagang. Faveret SK ni selain dari Nasi Kerabu

Cma Shiema said...

he2...x terliur..cma x mkn nasik dagang..;P

E.d.Y said...

suka nasi dagang..hehe

Related Posts with Thumbnails