Saturday, December 4, 2010

~ YES aka Year End Sale IKEA ~

Semua tahu kan tinggal beberapa minggu jer lagi kita nak tamatkan riwayat tahun 2010 tul tak??
eceh..ceh... tamat tue... Sekarang nie sana sini ada end sales yer la dah hujung tahun kan??kan??
mesti la banyak kan??
Sekarang nie angah nak cerita ngan korang serba sedikit.. Angah nie kan peminat sikit kalau bab barang ikea kan?? Ermm mana2 korang pergi pasti ada iklan nuff yg mengatakan ikea ada promo hehehe...
yg macam nie ada kan???

ok jom ikut angah barang yg angah.. hehehee....ini dia..... tadaaaaaaa
tahu tak apa kebondanya.. ya ini adalah tempat pembuka tin ok...

ehhh korang jgn ingat angah nie bodek ikea lak.. tak ada apa pun... just kongsi2 ngan korang la benda yg pelik tapi benar hehehe.....

P/S: Malam kang nak gi 1 tempat kemana??? tungguuuuuuu........


18 Budak comei:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angahh.. fiife nk ituttt angah shoppim!!:D

az rina a.k.a jaijina said...

walaupon kat sini takde ikea, tp akak minat barang² dia..semua macam besh aje tgok kat tv..

LYaFRINA said...

yeahhh..
ikea mmg best!!

Jamiel said...

Shopping..
Beli yang mana perlu je..
Nanti penuh lak rumah..

Cma Shiema said...

salam..wah angah...ikea saje..
he3...

ade tag tok angah ye..meh g sini..

http://shiemacma.blogspot.com/2010/12/jom-berlari-bersama-blog-larian.html

munna said...

munna je yg tak pernah pergi Ikea.. phg ni mana ada tempat tu.. teringin gak nak pg sana

munna said...

munna je yg tak pernah pergi Ikea.. phg ni mana ada tempat tu.. teringin gak nak pg sana

MamaYatie said...

ntah bila la nak jejak kaki ke ikea ni

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

hahhh aku ade jenis camni gak tapi lain lahhh rupanya tapi yang macam angah punya yang mahal...

mmg senang kalau nak bukak tin yang besar besar... tapi kalau nak bukak tin susu agak payah sikit pasal dia kecik... bukan beli kat ikea ye... aku beli kat Pasar Malam punya brand...

yang kedai RM2 tu asyik patah aje hujung dia... tak tahan penat beli aje

NICK IRFAN said...

mcm best je tempat buka tin tu.. berapa RM kak? hehe

Zura said...

klau byk duit best sopping nie..

aNiS tHe BumbleBee said...

sukaaa ikeaaaaaa!!

εїз Cik Fasya εїз said...

angah tau x.fasya br pernah g SEKALI je kt IKEA tu,sedih kn..bila pg,wahhhhh..sume nak.tp duit je xberapa nk ade...

angah..15hb neh fasya g KL..future abah amik.so, g kajang dl la kot..hehe

E.d.Y said...

lama tak jalan2 kat ikea

Fiqas said...

angah, apa lagi, ikea tu duk bentang karpet merah dah tunggu angah dtg...:)

Tomato Gurl's Life said...

cik tom br pi ikea 30/11 aritu..best cuci mata..hehe

alinac lover said...

waaa..kagum
hehhe

Rinna said...

Wahh best laa..nak kena gi Ikea gak ler nie..nak gak dptkan pembuka tin nie.. :)

Related Posts with Thumbnails