Friday, December 10, 2010

~ BuDaK 1 thN 8 BLn Gi KeRja ~

Nie nak habaq sikit nie... baca jer n3 pasti terkejut kan??? ermm korang tengok la... rupe anak angah nie..ermmm dia punya nakalllll ermm.. tak yah lah angah nak cita.. nama pun budak sedang meningkattttt kan????
Sebenarnya bukan apa ari isnin ari tue hubby cuti patut dia jaga anak tapi dia ada hal lepas tue dia tinggalkan anak kat angah kebetulan dia nak ke kepong.. singgah la kat opis angah D'sara Utama.. 
ambik ko riuh rendah opis angah nie di buatnya...Sampai opis mate angah pun curi2 gambar angah ngan kerenah si kecik nie.... terkejut angah.. hahahhaa....
masa nie tengah bagi dia tengok cerita kat youtube org kata bagi dia mood la...
masa nie dia dah mula dah...... sempat lagi tue dia pujuk korang tengok tue....
time nie dia dah buat perangai dah..... merajukkkkkkkkk.....

ambik ko kecik2 dah pandai merajukkkk...fuhhh huru hara angah masa kat opis ari tue..tak menang tangan dibuatnyer...sampai balik keje pening kepala.....nasiblah kejap jer gugurl kat opis dalam 3 jam kalau 8 jam fuhhhhhhh pensan angah...........

P/S: cute gambar yg dia pegang pipi angah tue spontan jer.. i likeeeeeeeessssss

32 Budak comei:

Amy Syaquena said...

As'salam...

so sweet temankan mama kat tempat work ye he3...

Rinna said...

Alaalaa cutenya gugurl.. leh marajuk2 plak dia yer.. :)

mizz sue said...

COMEINYE DIA MERAJUK

alinac lover said...

heheh mmg comel pon~

az rina a.k.a jaijina said...

akak kalau hari sab2 mmg angkut echa gi opis..tak sampai ati nak tinggal dia kat taska..dahlah 5 hari tu seharian kat sane..

mr.curly said...

laa..den bru nk g repot kt jabatan buruh td..hikhik

Gayahspears said...

amboi... akak angah bwk anak g kerja jugak..hebat ni.. hahaha..

εїз Cik Fasya εїз said...

bdk tgh mlasak ngah.biasa la tuh. pernah gak jaga anak spupu. ya ampun, sabor je la..rasa nk gigit2 je..hehe

LyNn HaMzAh said...

lor...merajuk apesal la plak...huhuhu...

S..U..D..@..I..S said...

camna nak buatkeja tu angah...cutenya anak angah..

Izan Ishak said...

angah...tu baru sorang, kalau k.izan ni ada 3 budak kecik...mmg fengsan terus kalau kena bawak opis camnih~

oya said...

sape spy angah amik gamba nih

AngahSayang2314 said...

amy salam....

heheh swet memang sweet hehehe

AngahSayang2314 said...

kak rin tue la ada jer tak kena

AngahSayang2314 said...

sue tue la merajuk nie

AngahSayang2314 said...

yong heheh thankss

AngahSayang2314 said...

kak rina tapi abis angah di buatnya fuhh letihh ooooo

AngahSayang2314 said...

curly ko jgn curlyyy hehehe bos tahu punn

AngahSayang2314 said...

gayah hebat dah terlebat dah nie hehehe

AngahSayang2314 said...

fasya tue la kan??? sabar..sabar...

AngahSayang2314 said...

lynn ada tak kena...

AngahSayang2314 said...

sudi memang tak leh buat tauu peninngggggg

AngahSayang2314 said...

kak izan kalau 3 demam la jawabnyerrrrr

AngahSayang2314 said...

oya tue la sempat lagi tue

ainihussin said...

alahai. comeylnyer gugurl. geram pulak! hehe.

Daleela said...

Ikut perangai sapa ni majuk2 ni bucuk.. ala la tomei2...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comeii je angah punya daughter ikut jugakk p office.. haha..

majukk?? knp tue? haha

apple hijau said...

cute nye..gugurl go to work yer?

Cik Tom said...

comelnya anak angah..bagus siap teman ibu pergi kerja..huhu..

el said...

sape tulung snap gambar dpn komputer tu hehehehe...el kalo bw budak2 tu g ofis...haru biru kau...hahahah x menang tgn..xyah keje..dok pantau aje hahahahaha

e.l.i.z.@ said...

bdk2 mmg xleh lama..kang mula lah bosan hehe

Fiqas said...

ok la tu angah....bolh jadi penyeri jap kat office....

Related Posts with Thumbnails