Friday, December 31, 2010

~ PluS BeRi ReBat tOll 20% ~

Korang sedar tak pasal rebat nie??? kenapa angah cakap macam tue???ye la angah pun baru tahu baru2 nie mungkin angah ketinggalan zaman kot...Tapi tak pe angah just nak kongsi2 kan ngan korang jer...
Baru2 nie angah lalu la highway toll plus 
pic from Google
angah kan pengguna setia tolll hehehe (gurau jer) mana tak nyer kalau gi jer umah mak mertua mesti guna toll. Betul tak???
lepas tue angah pun berhentilah ke toilet nampak lak 1 simbol yang ini 
 Korang pernah nampak tak???

lak tue angah pengguna smart Tag ermm apa lagi la gatai la tangan masuk opis tue.. Mulanya hajat nak top-up smart Tag last2 org plus tue bagi tahu yg angah ada rebat........Eh betul ke???
bila selidik punya selidik aiiyooo macam tak caya jer kan???? betull???
nampak tak???? RM 28.54 sen angah dapat rebat dari Toll Plus..

Untung kan sapa nak bagi free 28.++ tueeeeeeee.... tul tak?? korang baik guna la kad touch n'go @ smart tag dapat rebat kalau guna duit rugii oooooo..hehehehe


p/s: Pejam celik...pejam celik dah akhir tahun...kan??? hope tahun 2010 menjadi sejarah buat angah tuk bangkit semula.....Apa azam korang??? angah????tunggu yerrrrrr


9 Budak comei:

munna said...

jrg sgt guna tol.. klu nak pergi kl or kuantan baru lalu tol ...

nora said...

tak penah guna touch n go
tak tau gak apsal tak penah guna
pelik ni pelik

Fiqas said...

sy pun guna gak smart tag, tp tak pernah lak cek n tahu psal rebat ni...

ieda said...

waa bagus nie .. beruntung lah sikit org yg selalu guna tol nie .. :)

Sachi Asukai said...

waaaaa..beshnye2!

.....:E.M.I:.... said...

cmne nk buat rebate kak???g masuk opis tuu je ke?nk kene bawak pape x?

Izan Ishak said...

baguslah tu angah. sapa nak kasi rebat kan. banyak tu...sekali bayar dari ayer hitam ke nilai tu~

alinac lover said...

btol tu

daddy yong pon ada btau ari tu

Cma Shiema said...

hehe3..cma pun baru tau bulan lepas..untung sape2 pengguna smart tag ngan t n g ni..cma guna tng..kalo kerap guna..mmg berbaloi..silap3 x pyh top up tiap2 bulan..leh guna rebate jer..

epy new yer utk angh

Related Posts with Thumbnails