Friday, December 3, 2010

~ Epi BesDay Ke 14 ~

adikkkkkkkkkkkkkkkkk kak ngah nak ucapkan selamat hari lahir yg ke- 14 tahunn....
ini hadiahnya hehehe...

nyanyi dulu yerrrrrrrrrrr.....

"HAPPY BIRTHDAY TO U"
"HAPPY BIRTHDAY TO YOU"
"HAPPY BIRTHDAY TO YOU AZIRIANA"
HAPPY BIRTHDAY TO YOU"

aceh..ceh... sebagai kak iparmu menghadiahkan kek sebagai ulang tahun mu opppppsssssss kek gambar jer la yerrrrrrrr hehehehee.. kejam tak?? kakak ipar macam nie.... hahahaha.......
sama tak muka diorag nie?????

inilah bukti yg gugurl ngan ucu dia.... hehehehe......

P/S: malam nie nak makan apa yerrrr??????


14 Budak comei:

az rina a.k.a jaijina said...

hepi besday jugak untuk adik angah yg ke 14..comeinye, hehehe..

hentakbelipat said...

hapy bday jugak!!! moge2 besa jadi superb!

ieda said...

eppy bday buat adik anggah tuuu :)
cumeinyaaa gugurl ngan achiknya ...

diana said...

comelnye anak dara 2 orang tu..

Amy Syaquena said...

As'salam...

happy birtday buat adik angah semoga panjang umur, murah rezeki dan di beri kebahagian di dunia dan akhirat amin...

Fiqas said...

angah, igt kek betul tadi..
Betul la angah, sama la diorang tu, sama2 cute...:)

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. angah kek ituewww sama ngan kek hari jadi saya lahhhh.... my mum belikan kek iteww kat saya tempoh hari best sesangat... aku suka tang cokelat dia dan buah cerry dia tu....

pada empunya kek tu "HAPPY BIRTHDAY TO YOU AZIRIANA"

ahh hahhhhh kita serupa lahhh kek sama...

Mr.Z said...

hepy birthday.. semoga murah rezeki dan panjang umur :)

maCy said...

isk isk kakak ipar ni ;p

Tomato Gurl's Life said...

comelnya ucu..happy besday dear!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

aNiS tHe BumbleBee said...

allaaaaa....gamba je keee??cumel laa adik ipar dgn gugurl...hik hik!

alinac lover said...

comel!

kek tu nyum2..nakkk!

E.d.Y said...

sedapnya kek

Rinna said...

Salam Angah,

Heppi Belated Besday utk adik angah. Moga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki.. Amin

Related Posts with Thumbnails