Wednesday, December 29, 2010

~ TeRimA KaSih U oLL'S ~

Terima kasih kepada semua angah ucapkan pada korang2 semua.. sebab teratak angah nie dah merundum jatuh sejak last week atas sebab2 angah jarang update my blog.Ye la org kata macam2 hal berlaku dalam hidup nie kan??kan?? apa pun angah nak ucapkan jutaan terima kasih tak terhingga pada korang2 semua yg perihatin terhadap gugurl... 


Sehingga 32 komen yg masuk semalam bertalu2 

Kepada yg tinggalkan jejak korang angah ucapkan terima kasih tak terhingga......... 
Diorang adalah:-
 aisya, MamaYatie, aibaks, fauzibest5, Gayahspears, sLEEping BEauty, POSH76, chokeLy, OLick SyaSya,Zaidah, apple hijau, Lagenda,Rizziela, ozzy , munna, Nora Shahaira, kakcik, Ellen, kakchik@ella , LyNn HaMzAh,Iman, Suara Kalbu,Amy Syaquena, alinac lover, LYaFRINA,sarah-najwan, Cma Shiema,Kasmawati Jaafar, nora , maCy, mrs jamal , zulkbo, Fiqas, E.d.Y, S..U..D..@..I..S


disebab kan korang semalam carta angah naik mencanak balikk setalah angah suam2 kuku last week
Dah macam bukit naik turun da...

Akhir sekali terimalah senyumam org sakitttt
Smile..........

P/S: Macam2 angah terima komen dari korang ada nasihat..ada yg kesian...ada yg kata entah la.. apa pun thanks yekkkkkkkkkkk

35 Budak comei:

Fiqas said...

eh, fiqas pun ada...heheheh...
terima utk angah jugak...setia berkunjung...
so, gegirl dah ok belum? tak ada trauma ngan air ke ? kut la dia jadi gerun tgk air...

AngahSayang2314 said...

hehehe sama2 tak ada la....ok jer.. tak takut air pun cuma panas tue fobia la...

LyNn HaMzAh said...

angah, sangat terharu sebab ada nama lynn kat situ...hehehehe...

OLick SyaSya said...

welcome syg...

semoge angah kuat tempuhi dugaan niee,

pasti lebih baek akan datang amin,,

semoge gegurl cpt baek...

aibaks said...

kang klu yop tanye pasal gugurl ko jgn marah yek.. da ok ke budak tu?

LYaFRINA said...

harap gegurl pulih mcm biasa yer..

MamaYatie said...

alhamdulillah dh makin ok yer..so skrg mak jaga ker?

Suara Kalbu said...

Gegurl mcm mana skrg ni Angah ? Luka dia tu ok dah ke sikit ?

munna said...

sama-sama angah... semoga gugurl cepat sembuh ye...

sarah-najwan said...

3 akali refresh baru boleh angah..akak usaha jugak utk komen nih..hehee


xpe angah..sokong menyokong antara kita dehhhhhh

εїз Cik Fasya εїз said...

angah..gegurl sakit ek..sori..jarang on9.tatau perkembangan..take care gegirl..

Iman said...

Kunjungan wajib tetiap hari...kalau tak tingalkan jejak tu busy la tu...hehehe


p/s:apapun semoga puteri angah yang comel tu sihat dan ceria selalu...^_^

nora said...

dah boleh senyum ok lah tu =)

eiela said...

ha tuh dah senyum gembira dia. suka tengok budak-budak, ceria je.

Latest Entri :
Tumbang Di Tendang Kambing

Cma Shiema said...

alhamdulillah..smga gugurl cepat sembuh tau..
angah,sowy sgt2..msa angah pm cma,cma xleh on9..line x 'clear'..xdapek la den nk nolong..apepun..dah berjaya kan..
toing..toing..:p

fyna said...

waaaaaaa...congrats....

mrs jamal said...

tu la mana yang elok tu kita amik la buat panduan di masa akan datang..mana yang uk..uk tu biaq pi la kan..tp rata2nya kalau kes2 cenggini kita rakyat malaysia ni memang prihatin..hope perkara cenggini x berulang lagi..

kim salam kat budak cute tu..

AngahSayang2314 said...

sama2 hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn hehehe

AngahSayang2314 said...

sya2 thanksssss

AngahSayang2314 said...

yopp tanya la.. dia sihat jer cuma kaki yoppp tai leh lagi berjalan

AngahSayang2314 said...

lya yupp thanks

AngahSayang2314 said...

kak yatie yupppp

AngahSayang2314 said...

suara kalbu yupp dah ok sikit

AngahSayang2314 said...

kak sarah thanks

AngahSayang2314 said...

munna thanks

AngahSayang2314 said...

cf tak pe its ok

AngahSayang2314 said...

iman thankssss

AngahSayang2314 said...

nora heheh ok la tue

AngahSayang2314 said...

eiela hehe

AngahSayang2314 said...

cma thanks tak peee

AngahSayang2314 said...

fyna thanks

Gayahspears said...

same akak jugaklah up traffic Gayah walaupon gayah jarang terjah akak..thnk ya..hihi

nurlenny said...

hi..saya newbie dlm blogger ni. sila la berkunjung ke blog saya.

alinac lover said...

hehehe..nama yong ada ek

Related Posts with Thumbnails