Monday, December 6, 2010

~ FaMlY DaY ~

Semalam angah ada kata nak tengok org seksi2 kan?? hahaha..... tak la itu sebenarnya bukan tujuan angah yer.. angah sebenarnya nak gi.. family day hubby.Ye la sambil tue ambil la kesempatan tuk berjimba2 jap.. tul tak?? ehhh berjimba mandi la.. korang nie cepat tul salah tafsir...
sempat lagi sebelum nak masuk sunway lagoon 
apa lagi aksi berkubang la......hehehee
Bila dah siap semuanya mandi masa tuk balikkkkk hahaha mama & gugurl..

Korang mesti tanya kan?? mana gambar lagi wooo tak sempat nak ambil kerana dah kusyuk sangat mandi maka tue jer la yg dapat ku tatapkan hehehe...

Bab hadiah pula.. Tunggu kejap lagi la yer..... angah cerita..... hehehee

P/S: Pagi tadi datang keje malass sangat sebab hubby tak keje jalan pun lengang jer.. laju jer dari kajang ke damansara ambik kau...kejap je sampai... bestnyer hari2 macam nie....




22 Budak comei:

LYaFRINA said...

pic mandi manda xde k angah???

**thn ni ofis x buat family day pon :-(

mtk2 thn 2011 ada laa

az rina a.k.a jaijina said...

dapat adiah motor ke, hehehe?

Amy Syaquena said...

As'salam..

nice picture dear, amy suka tengok gugurl angah comel sangat...

mizz sue said...

AMBOI..BESTNYE JALAN2..HIHI..SU PUN KEJE..

kakcik said...

Angah tak terjun mandi sekali ke? :)

☆ lieya latif ☆ said...

betol tu angah..dpt peluang main air ni mmg kejap jek laa pegang kamera....lepas tu simpan kamera n terus splash2 he he he.......

CiK QiQi said...

aiyak...seksinye gigirl..hehehhe..nasib mak nyeidak.hhehee

εїз Cik Fasya εїз said...

best oh leh bjimba..kt sni bjimba dgn air hujan je la..nk mandi pn sejuk..hehe

sarah-najwan said...

waaa....best org gi snway..

mesti angah dpt motor kan...

~ PIJA ~ said...

angah...

nape pergi tak ajak akak.....!!!!!

apple hijau said...

Syok lah si kecik comel tu main air ye...best3x

p/s: mama jgn suka kerut2 kening selalu nanti cepat tua..hihihi..

Fiqas said...

seronok la gegirl berkubang kat sana..ke mama gegirl yg terlebey berkubang sampai tak sempat nak snap gambar ni??

Tomato Gurl's Life said...

comelnya anak angah.. :)

LyNn HaMzAh said...

wah...seronoknya angah gie family day...lynn x pernah menikmati sangat family day office nie sebab selalu sangat jadi organizer...

kakchik@ella said...

lama tak gi mandi kt sini angah. masa mula2 bukak dulu bkn main jakun lgi kakchik pdnya. haha ..

aNiS tHe BumbleBee said...

wuuu! bestt!!

dah lama sgt xpegi sunway lagoon...

munna said...

seronok ye angah...

munna tag angah ye

http://manmunna.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Wajah wajah ceria gegirl..... EEEEHHHHH sebenarnya wajah ceria Mak dia tuuuuu.... nampak sronok sakan.....

Apapa pun ini masa terbaik untuk anda bersama merapat kan hubungan erat satu family

Amy Syaquena said...

As'salam...

salam maal hijrah jugak angah..

Gayahspears said...

wah... holiday sakan ya akak angah~

Iman said...

Waa best nyer......kat sunway kan?Best nyer....saya baru sekali masuk kat situ...tu pun Free...hehehe

ainihussin said...

hamboi gugurl. muke epi gile! mama gugurl pown terlebih epi nmpk! hik3~

Related Posts with Thumbnails