Friday, December 17, 2010

~ MaCaM BaGus ~

Ari tue angah gi makan kat 1 kedai makan ngan hubby...Nampak sorang mamat nie..bila angah ngan hubby duduk tiba2 lak dia pun kuar kan la Phone die...Erm angah pun buat tak paham la... lepas tue bole lak tue dia call kawan2 opis dia.. cakap macam nie...

"Alo... nie aku tengah keje nie"
"yup..yup..."

bla....bla..bla.. angah pun tak ingat la dia cakap apa yang 1 bab nie cukup angah tak suka bila org macam nie...
"ye la nie nak meeting nak naik gaji nie"
"kalau dia naik 4-5 ribu ok gak kan?"

eeeee masa tue aku ngan hubby sama2 pandang muka bole dia berbual sambil cakap kuat2 sampai 1 kedai dengar..apa jenis org la... lepas tue part nie lagi angah tak suka...

" eh mesti la nak kete besar kalau setakat kete kodok baik tak yah"

dia punya cakap dah rupe macam nie ...
bila bakar meletop2 tapi pada dasarnyer... tengok kau naik kancil jerrrrr....... telephone????? canggih lagi angah punya....

Ini la org yg cakap tak roperrr bikinnnn lak tue MACAM BAGUSSSS

P/S: eh ada ke org meeting time org cuti birthday sultan selangor???

20 Budak comei:

POSH76 said...

beb ramai yang cam gitu...cakap propa kan main habuk pun tarak hehe

oya said...

haha...iskk cuti pon meeting..kene triple pay tu angah...
btw,angah telah ditag oleh saya..amik ek..;)

☆ lieya latif ☆ said...

eiiiiiiiiiiiiii tak suke gak mcm tu...belagak tak tentu pasal kan....

mizz sue said...

EE..MENYAMPAH!

ozzy said...

salam...

Gitulah gelagat manusia yg suka menunjuk-nunjuk...org skrg dah x heran sgt dah kalau setakat ckp mcm tu.

CiK QiQi said...

hahhaa..org spesis tu bute warna ngah...lupa daratan n byk lagi la yg lupa dan buta punya penyakit..hahhaha


Jangan dilayan wt sakit telinga je....haish..ade gk ek manusia cenggini.huhu

apple hijau said...

hahahahhaha...itu macam punya orang pun ada ka???aiyaakk...

ujian said...

SALAM,
MACAM2 PERANGAI MANUSIA NI ! KITA TENGOK SAJE LAH MEREKA ITU. HARAP2 MEREKA SEDAR DIRI !

kakcik said...

Dia buat bisnes MLM kot!!! :)

aibaks said...

die gurau ngan kengkawan die kot.. haha

Yana@Nana said...

HEHEH..KELAKAR DENGAN cerita nie.. kesian juga gan owg tu.. ckp jer lebh..kan'yana pun tak suka org jenis tu juga

Fiqas said...

hahahha...perasan bagus la agaknya org tu..dia tak tahu agaknya, bila buat cam tu, jijik jadinya...:)

nora said...

nak tarik perhatian angah kot??? ngehngehngeh senyum senyum =p

kakchik@ella said...

perasan bagus, pastu over menunjuk. ni la yg kakchik katakan BERLAGAK TAK BERAGAK kat blog kakchik tu dulu ngah.

sarah-najwan said...

biasalah angah org kan..mcm2 pe'el..hihi

miya said...

muahahaa... agak2 kan kak ungkin dia tgh berakkan bini dia ek? hehe...

entri baru:
aku tak dapat update blog bila
maaf kawan, jangan cari aku

MamaYatie said...

kekeke...sib baik time tu hp dia tak bunyik, kalo tak mau kantoi...hahaha

Sophia Rani said...

hahahahha... cakap nak besar je kan.. saja la tuh.. nak kasi org dgr..

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

mmg ade yang perangai cam tu ramai... cakap nak menang je... bila tengok rupa adoohhhh....

orang cam tu tak usah lahhh nak berjaya payah lah hidup...selalu cakap besor tak kalah

Suara Kalbu said...

Wahhhhh.. memang menyampah tahap gaban orang berlagak mcm ni.

kerja apa yg naik gaji sampai 4-5 ribu ? Jual dadah boleh ler hihihi

Related Posts with Thumbnails