Thursday, December 16, 2010

~ BeRjiMba at PutraJaya ~

Cerita nie sebenarnya dah basi tapi nak gak letak hehehe...Sebenarnya angah dah awal muharram ari tue angah ada gi putrajaya sebelah malam lepak2 3 beranak...Lepas tue saja jer bawa si gugurl nie.. tengok2 apa yg patut di tengok... 
Uittt komain suka tul dia bila dapat main kat sana.. sampai tak nak balik uuuu...
sempat la angah ambil pic2 buat suka2 hehehe
 nie la dia entah apa yg dia reaksikan entah..mcam2 cara...

lepas tue leh dia buat macam nie
ngan hidung2 dia buat.. hahahaha tapi angah still cemburu ngan anak sendiri tue bulu mata dia korang tengokkk tueee......

ahhakkkk sempat lagi tue angah & hubby taoi still sempat menyelitt my gugurl hehehe...

tue jer la yg sempat angah ambil pic sorry la angah punya pic tak cantik sebab laling angah tak la macam korang yg ribu ribann..apa DSLR?? yerrrrr hehehehee

P/S: angah ada benda nak bagi tahu ermm esok la yerrr... bole kan??kan???hehehe tunggu yerr



40 Budak comei:

apple hijau said...

amboi gugurl...auntie pinjam bulu mata tu 3 hari boley? hik hik hik..

LyNn HaMzAh said...

lynn dah lama x pergi putrajaya tau...last sekali waktu sebelum puasa tu...itupun gie alamanda jer sebab nak shopping...hehehe...

kakcik said...

Cantik mata dia.. :)

mizz sue said...

HIHI..MAKIN COMEL ANAK AKAK LA..GERAM TAU

☆ lieya latif ☆ said...

putrajaya mmg cantik kalo mlm2...ramai org lepak .....kalo angah nak tau, lieya dok kat presint 9 he he he.....

mOOn said...

alahaii.. comelnye anak angah.. dah la mata beso dan bulat.. eee.. geramnye tengok.. hehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

mmg jeles... cantek la bulu mater dier... :)

sarah-najwan said...

jimba-jimba aje..hehee..seronok kan jalan2..hepi famili tuuu..

oniechan said...

ehe.da follow angah jugak! rajennye angah updet blog hari2.hari2 kte bc blog angah ok. :)

Gayahspears said...

kalo g Putrajya lagi, jgn lupa ya akak tgk Gayah men futsal..huhu

nora said...

angahhhhh bagi tips cmne bulu mata gugurl leh melentik cm tu

kakchik@ella said...

cite basi pun tak pe ngah, asalkan kakchik lum baca, kakchik tetap akan setia pada tulisan2 angah. hihi ..

M a W a D D a H said...

tertunggu plak adah..esok erk...hihi..

memang cantik bulu mata lentik..huhu

syarifah radiah ibrahim said...

comel~!

AngahSayang2314 said...

apple tak lehh nanti tak ada la bulu mata anak ku nie hehehee

AngahSayang2314 said...

lynn yer ke???

AngahSayang2314 said...

kak cik angah tak ke??

AngahSayang2314 said...

sue yer ke?? ehehhee

AngahSayang2314 said...

lieya yer ke?? kat belah mana yek??? angah pun x tahu hehehe

AngahSayang2314 said...

moon tue la kan?? apa pun thanks yer

AngahSayang2314 said...

eb hehehe sabar..sabar...

AngahSayang2314 said...

kak sarah tul tue berjimba2

AngahSayang2314 said...

onie ye ke?? thanks.. sudi baca rajin2 la komen yerr nanti selalu akak mai umah onie

AngahSayang2314 said...

gayah alamak tak tahu la pulakkkk

AngahSayang2314 said...

nora macam mana??? nak bagi tips angah pun tak lentikk

AngahSayang2314 said...

kak chik macam perli jerrrr lain macam jerrrrr

AngahSayang2314 said...

tunggu hehehee thanks addah

AngahSayang2314 said...

sya ehehehe thanks

pN.rOs said...

gugurl wat muka apa tu...
hehe kiut

Amy Syaquena said...

As'salam...

dah lame perasan dah nak pinjam boleh, pinjam sekali orang2 nya he3,,,

az rina a.k.a jaijina said...

sangat melentik bulu mate anak dare tu ye..

AngahSayang2314 said...

pn ros hehehe

AngahSayang2314 said...

amy salam hehehe ambil la

AngahSayang2314 said...

kak rina hehehee

Zura said...

lawa mata dia angah

Cma Shiema said...

oho..beshnyer berjimba2 ngan kuarge..

E.d.Y said...

lama tak pergi putrajaya..dulu masa keje cyberjaya, selalu gak lepak2 kat area putrajaya

Cik Tom said...

dah lama xgi putrajay..comelnye gegurl!

Fiqas said...

gegirl ni muka serupa btl la ngan angah...comel...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooo siburu dan si hijau alien tu bercintan cintun ..... yup cinta itu indahhhh cinta itu nikmat cinta itu buta dan membutakan...

cinta itu luarbiasa.... cinta kita yang abadi pada Allah jua..

gegirl nampak seronok sakan dapat berjimba-jimba di malam hari

Related Posts with Thumbnails