Monday, December 27, 2010

~ KeNduri oh KeNduRi ~

Mulanya angah nak cerita sikit pasal.. gugurl apa yg berlaku.. tapi sayang sekali laling angah tak leh nak kuar gambarnya ada sedikit teknikal kottttttt tak pe kita postpone esok yerrrr... bole kan????
last 2 week angah cuti balik kampung hubby biasa la kan?? kalau dah nama cuti sekolah mestilah org kawen..kawen..kawen.. tul tak?? tapi apa pun angah terjah gak la zasssss ngan pantas tue heheh eh pantas ke??? sepatutnya angah start kerja ari selasa tapi memandangkan angah terpaksa ambil EL sebab kereta angah ROSAK kau tue yg angah sambung cuti lagi...& dalam masa yg sama macam2 berlaku masa majlis tue..ermm entahlah nak cakap apa pun tak tahu...nantikan jer la cerita gugurl yg ..............tuttttttttt tak best la angah kongsi sekarang kan?? tungguuuuuuuuuuu.....
W'pun lambat angah kuarkan n3 namun angah tetap nak kongsi gak ngan korang........tak peduli..tak peduli hehehe......
ini la yg angah cerita2 tue masa raya ari tue

apa pun SELAMAT PENGANTIN BARUUUUU.....

sempat la b'gambar2 ngan laling angah hehehe..
 nak gak tue hubby angah nie bergambar hehehe...

eh angah pun nak gak la... hehehe

masa nie kitaorang gi mengantar sebelah perempuan...yg sebelah lelaki angah tak sempat sangat2 nak ambil pic sebabnya...ermmm esok angah story yerrrrrr....

P/S: ada benda yg angah nak cerita tapi gambar tak leh nak upload dalam komputer nie.. so tunggu esok yerrrrrrrrr angah bagi klu yer tengok pic nie.......
 begini la rupanya.. masa gi kenduriii tue......amacam??????cantik tak gi majlis org ngan pempes jer.... nak tahu tungguuuu


27 Budak comei:

kakchik@ella said...

oooooo .. angah p knduri. lma tul angah menghilang ye. smpai kakchik kerindu-rinduan lah. hihi ..

OLick SyaSya said...

mak bkn men meriah nye suasana kenduri,,

btw,,kete da repair blum..hehe

sempoi la baby tuh..paki pmpers je..
sua nye mane?hahah

p/s: rase sunyi ble angah x BW..siye.erm//

mr.curly said...

wahhh byk jemputan angah ye..hehe

ieda said...

cuti sek nie ramai yg mendirikan masjid .. heheh seronok sbb dpt gantung kuali & periuk belangga :)

munna said...

apajelah yg dibuat oleh gugurl .. sampai tinggal pampers je dia pakai gi kenduri kawen

MamaYatie said...

uhhh..suspennya..apa cerita tu ek??

angah, umah akak blok 3, betul2 ngadap guard house tu..mana nak tinggal no phone ni,nnt leh calling2

AngahSayang2314 said...

kak chik sorry yerrrrr

AngahSayang2314 said...

sya2 hehehe lama ke bole la...

dah alhamdulilla...

oo pasal suar gegurl esok yer angah cita kenapa??

AngahSayang2314 said...

curly tak la banyak tapiiii macam2 hal

AngahSayang2314 said...

kak ieda heheh suka la...

AngahSayang2314 said...

munna bukan macam tue ada sebab

AngahSayang2314 said...

kak yatie yer ke?? leh la kita berjumpa kan???

Zura said...

dh xcun g kenduri ngan pampers je...

POSH76 said...

kiut je ur daughter...baby kot mana pun tetap kiut

Fiqas said...

pergi kenduri ke?awat ngan gegirl tu?

aibaks said...

ni yang yop tak saba nak dengar citer gugurl ni.. haha..

LYaFRINA said...

kali ni nampak gak kaler purple..kalo x..kenduri y lya pegi semeunya merah...

Gayahspears said...

cuti sekolah mmg ramai kenduri kawen...
bilalah Gayah nk kawen pulak..huhu

AngahSayang2314 said...

zura bukan saja bersebab

AngahSayang2314 said...

posh kiut ke?? hehehe maca tue pun kiut lagi ke???

AngahSayang2314 said...

fiqas bersebab

AngahSayang2314 said...

yopp baca la yer kang

AngahSayang2314 said...

lya ke ke??? tak tahu lak

LyNn HaMzAh said...

patutlah lama x der...gie kenduri rupanya...

Iman said...

Kalau dah gugurl tu comel...tak pakai baju pun comel gak...ahak....

Tapi mesti ada sebabnya kan....hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn hehehe

AngahSayang2314 said...

iman thanks

Related Posts with Thumbnails