Monday, December 13, 2010

~ BlOg LaRiAn....JoM LaRiiiiiiiiiiiii ~

Sebenarnya ari nie angah kena tag. Pagi2 angah terjah blog kisah katak pink tengok2 angah kena tag..
apa2 pun thanks kisah katak pinkkkk......Toing..toing..toing...hehehe

1. angah kene copy banner BlogLarian-done
2. jadi follower BlogLarian    - done
3. lengkapkan slogan "Saya suka berblogwalking kerana..." (tidak lebih 30 patah perkataan).
nak cari ramai kawan & nak kongsi kisah kehidupan angah seharian pada kawan2 

4. tag 3 orang rakan atau lebih, pastu bagitau diorang.
*** yang nie nak tag tapi...masing semua dah buat da... so angah yg tertinggal hehehehe.....apa2 pun tag jer la pada yg belum...


P/S : mana yg kena tue terpulang la nak buat ke tak nak??? angah pun tengah blurrr gak tentang blog larian nie....woooo pusing...................peninggggggggggg


34 Budak comei:

mr.curly said...

bloglarian ni cam lumbe lari ke ngah??..hehe..anyway,thanks ye..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh sudi tag lieya...tapi lieya laa anak murid paling mls kalo angah nak tau hahaahaha...

ye laa..mcm2 tag ade skrang ni....

az rina a.k.a jaijina said...

jom lariiiii..penat dah lari² ni tau..

aibaks said...

lari ngah lari!

Gayahspears said...

fuh..naseb bek tak kena tag~kah3

kakchik@ella said...

Kakchik pun dh join angah. hihi ..

Zura said...

blog larian tue mendenye angah...??

Amy Syaquena said...

As'salam..

Jangan kata angah je blurr amy pun blurr same.. jenuh fikir apa sebenarnya blog larian nie,..rupa2nya untuk mudahkan kita blogwalking sebab semua blog yang menyertai ada di senaraikan..ini mengikut kefahaman amy selebihnya wa'allahualam...

Kie-yu said...

selamat berlari angah :))

sarah-najwan said...

selamat berlari jugak angah
larian akak kat rumah 95...hhee

e.l.i.z.@ said...

haaa blog larian...eli heran gak sebenarnye ngan blog larian tu..tu utk contest ke ape

AngahSayang2314 said...

curly uitt jgn risauuuu heheh sama2

AngahSayang2314 said...

lieya nie utk lieya gak nanti hehehe senang

AngahSayang2314 said...

kak rina lariiiiiiii hehehee

AngahSayang2314 said...

aibaks lariiiiiii hehehehe

AngahSayang2314 said...

gayah kau nak ke???? meh aku bagi nak???

AngahSayang2314 said...

kak chik memang cepattttt

AngahSayang2314 said...

zura entah la angah pun blurr lagi nie tapi joint jer hahahaa

AngahSayang2314 said...

w'salam amyyyy

ye la angah pening lagi nie

AngahSayang2314 said...

kie yuppp selamat berlariiii

AngahSayang2314 said...

wah kak sarah cepattttt sampai 95

AngahSayang2314 said...

eli jgn tanya macam2 pening nieee

makdara TERdiva said...

angah, MDT tak larat nak lari..dah pancit dah ni.. :)

alinac lover said...

ngee
bgus juga bloglarian

kena lari la slalu
hehe

ozzy said...

salam ..

Saya pun dah join..jom singgah sini rumah 103 >
http://bloglarian.blogspot.com/2010/12/rumah-blog-no-103.html

Mrs. Asida said...

nak lari2 gak.. tp de yg TAG.. btw xper

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

1,2,3 lari.... lariiii..... blog tu untuk anak dara dilarikan orang ke..... isshhhhh aku akan gi siasat blog ni....

aku pun heran gak... apa pun pasni nak jengah apa yang angah katakan tuuu....

E.d.Y said...

bagus bloglarian ni..

AngahSayang2314 said...

bro ozzy yer ke hehehe

AngahSayang2314 said...

yong mungkin kot hehehe

AngahSayang2314 said...

asid buat jerrrr

AngahSayang2314 said...

nizam jom joint cepat

AngahSayang2314 said...

edy yup tul tue

Cik Tom said...

good luck angah!

Related Posts with Thumbnails