Friday, December 17, 2010

~ TaGgEd ~

Fuhh semalam jer dapat lagi arwad dari sorang kawan blogger angah nie iaitu Kak Ogy tapi angah suka panggil kak g...dia nie mameng friendly la punya org rajin gak terjah blog angah yg tak seberapa nie... apa2 pun thanks kak...
cantik kan???? pink..pink..& pinkkkk korang kalau mana kenal kak g nie mesti tahu dia suka apa kan???
mana yg tak kenal dia tue pun leh la kenal yer...... gi jer add dia baca tauuuu....


Yg ke 2 lak dari Cma
Soklan2 nye ialah:
Berikan satu nickname utk saya
cma,shima silat ermm macam2 la.... lupoo la...kawan 1 sekolah dulu...

Berikan ucapan untuk pemberi award
àoooooo puan cm oiii terima kacih la yerrrr......banyak2

6 favourite singer/artis yang cma minat
à kalau tanya angah sapa....erm..erm... ramai la.. nak letak semua leh??? hehehhee

Terima kasih yer cma......

Persoalan angah cantik ke?? blog angah nie????? hehehe



P/S: korang baca blog angah nie angah dah sampai kampung punnn kat ner?? kat gopeng umah mak mertuaku...


5 Budak comei:

ieda said...

heheh cantik x .. cumei tuu yer :))

selamat bercuti dikk ...

My Special Mall said...

cantik itu subjektif :)

award memang adalah sesuatu yg memotivasikan :)

makdara TERdiva said...

owaaaaa...x aci..dia dah sampai kg dulu..

anyway..have a great weekend angah..kak yong nak cuti2 malaysia seminggu..so akan bercuti2 BW kat sini.. :)

Sophia Rani said...

canti angah blog nih.. angah pon cantik gak.. ^___^

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooojelousnya asyik angah aje dapat award ni.... kalah award Dato CT lah.... pada MUMMY Kak ogy mmg pemurah bagi agah award tu cantiknyerrrr ....

sorry lah angah sejak ni aku amat jarang nak ke blog ko kerana sangat sibuk sikit tapi aku balas semua komen entry ko yang lain lain baca lah kat bawah ye

Related Posts with Thumbnails