Thursday, December 30, 2010

~ KhAiRul FahMi Che Mat ~

uitt kenapa tetiba lak angah tulis nama penuh dia nie???? hehehe bukan apa.. bila dapat tahu yg team bola malaysia juara...ramai yg sebut2 nama Fahmi.. Sampai angah buka radio pun org sebut2 namanya..
caya..la bro tabikkkk springgggg kat bro leh tangkap bola masa penalti malam tadi...


Yang tak leh tahan lak bole abby Fana leh bagi nama barunya abby fahmi fana
isk..isk..isk.... sampai macam tue sekali yerrrr....(wwuuueekkkkkk macam nak mun lak) Sekarang nie pun macam2 korang cakap2 kan?? kisah apa lagi kalau bukan banggakan negara...
ngan bermain bola sepak & membanggakan malaysia fahmi leh famous kan??kan???
Lepas nie naiklah saham kau brooooooo hehehehe
Oppsss korang jangan lupa lak yg dia nie sudah berpunyaaaaa
nak tahu gi la baca kat blog tuannya Elia
(oppss sorry ambil pic tanpa kebenaran hehehe)

And last sekali terimalah hadiah sempena TAHUN BARU DARI TEAM BOLA SEPAK NEGARA..SYABASSSS U'OOLLSSS kerana korang kitaorang dapat cutiiiii heheheee

p/s: Ada sapa nak tukar nama ke?????


26 Budak comei:

aibaks said...

gamba abg fahmi tu ke mek? uih...ngan sape?

☆ lieya latif ☆ said...

tu le angah.....kemain lagi naik saham fahmi nie....blog awek die pun naik laa trafic hahaahahahah.....

tapi mmg game mlm tadi best...fahmi mcm ade magnet kat tgn....bola melekat gitu!!

forever love said...

haha..abby fana mmg cmtue..haha

Nora Shahaira said...

angah byk amik ikan bils tu..ikan bilis lagi mahal dari ayam tau...akak selalu beli ikan bilis tu yg tau tu...ayam ikan masak byk boleh simpan smpi esok..ikan bilis masak byk pun boleh habis time tu juga,,cth sambal tumis...waaaaa..ikan bilis dah habis ni..xda sapa nak beli..

el said...

haiii sn sini dlm blog dok wat n3 psl Khairul ni...glem terus no..hahahahae

Iman said...

Ohhhh!!!!Dia sungguh hebat!!!!!^_^

kakcik said...

Pagi tadi dengar kat Hot.fm...

AG jadi NurAG Idlan Talaha
Fara jadi Fara Fahmi
Faizal jadi Markus Faizal (sebab sama botak) kemudian tukar jadi Kuna Faizal!

HonEyBuNNy said...

Yeah..malaysia mng...;-)

maslinamansor said...

minat kat fahmi nie... pandai dia tangkap bola... per magnet lagik!!!!

Cma Shiema said...

hehe3..mana2 pegi pun meti ade muke bro ni..he3..die mmg terbaeekk..
tukar nama?xmau..tetap jugak shiema or cma..
angah 2kar nama gakz ke?..:p

diana said...

terbaik lah dia..
memang cekap dan pantas membaca lawan..
hhaahah..

Ogy said...

alaaaa ai tetap suka marcuss yg macho tu....kepalanya perghhh....botakkk....ahaksssss

fikaryna said...

angah, tambah nama laki kita la kan kalau nak tukar name..hehe..

OLick SyaSya said...

khairul nie mcm ensem je..single lg ke dye..nak ngorat la..hehee


xsuke abby tuh..kalo dgr sore dye kat radio..mst cpt2 nak tukar chanel..hahah

tahniah malaysia

Rinna said...

Terus fofular fahmi ekk.. gf dia pun dapat nama mencanak2 org masuk blog dia..yer.. :)

kakchik@ella said...

wah .. ramaila peminat dia. hihi ..

CIK TOM said...

semua buat n3 promote awek fahmi...huhu

nora said...

emosi btl tgk match semlm,

bangga teharu sume ada

M a W a D D a H said...

xmo tukar name...xmo...hehe

Nurhayati said...

kat hotfm plak.. nama fara fahmi (fafau) hihihi

E.d.Y said...

haha...apa2 je la abby fana ni

maCy said...

macy suka ashari~

e.l.i.z.@ said...

allahhh...si KFCM ni lagiiiii .adoiii

Fiqas said...

btl la angah...fahmi ni naik mendadak tapi tak pe la sbb dia mmg berjasa pun kan, yg penting kita dapat cuti..hahhah..
tapi tak suka btl la bila si abby fana buat cam tu..nampak gedik over...

alinac lover said...

jeles ah

hahhaa

Mrs. Asida said...

hehe lawak ler abby fahmi fana..

Related Posts with Thumbnails