Sunday, December 5, 2010

~ Fuhhhyoooooo banyakkk org seksiiiiiii ~

Hehehehe kenapa tajuk angah tulis macam tue.. sebab kalau korang gi mandi2 mesti korang nampak org pakai bikini kan?? lelaki lak seluar mandi kan???lagi kat tempat macam nie
sunway lagoon.......

eh apa kena mengena ngan sunway lagoon yer??? ooo sebenarnya betul apa kan?? 
korang kalau gi tempat macam nie mandi nampak tak pelbagai??? ehh jangannnnn hilang pahala korang lak?? eh angah sebenarnya bukan apa.. gi tempat macam nie sebab family day husband angah la.. F&N 
ok la.. angah nak gi bersiap ok... byeee esok angah letak kan pic2  sebagai tontonan ok....

P/S: Dengar2 cabutan bertuah no 1 dapat motor wooooo.... korang nak ke??? heheh bak kata anak buah angah kan?? "tak apat mat" hahahaa.. eh dah tentu dapat ke??? mudah2an rezekiiiiiii..

12 Budak comei:

LYaFRINA said...

SELAMAT BELLIBUR..

LYA Y DI PANTAI TIMUR X BOLEH LA BERANGAN.. SINI HUJAN X HENTI2.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye angah... selamat bercuti2 malaysia ye. sunway lagoon mmg best!!!!:D

Sarah Syazwani said...

lame x pegi...fees dah makin mahal skang ni kalo masuk sunway lagoon

velasrizal said...

mmg diorg suka wat wayang free tu angah

ieda said...

seronoknya dikkk akak dah lama x mai sini .. 1st pergi dulu masa anak dara layie .. gi ngan kawan2 sek .. ermm seronok jugak .. tapi gi ramai .. masa tuu x berapa pemes layie SL nie ..
ermm biasalah kena tahan mata .. dan istiqfar banyak2 huhuh

sarah-najwan said...

semoga angah dpt lucky draw yg motor tu..hehee

mana taukan...rezeki..

el said...

nak ikuttttttttttttttttttttttt hehehehehe

Fiqas said...

jgn angah g skodeng diorang yg seksi meksi tu pulak ye...

az rina a.k.a jaijina said...

bestnye...............kalau dapat motor, leh pinjam kah? hehehe..

Rinna said...

Best2 mandi manda di Sunway Lagoon.. Ofis akak wat FDay kat sini tahun lepas.. tahun nie tak tau lagik laa..mungkin tak de kut.. :)

AngahSayang2314 said...

lya yer ke sabar yer....

Iman said...

Best2!!!!Mesti seronok si comel angah tu....

Related Posts with Thumbnails