Monday, December 27, 2010

~ Oh PulUt Inti ~

Memandangkan hari ini angah terus & terus membuat korang terliur hehehe.. apa lagi ternampak la...pic yg perkasam la gak tapi tak la berkurun cuma baru 1 week jer... tetiba lak terrrrr...& terrrrrrrrr nak makan kuih pulut inti sedap tak agak2.... kalau ada kat mulut nie fuhh bestnyerrrrr.... nak mammm........ alamak pagi2 macam nie buat angah spoil lak nak kuihh lapoooo wooooooo..hahahah nak bagi org terliur tapi diri sendiri terkena kwang..kwang..kwang.....
oh pulut inti sedapnyerrr....

P/S : ada cerita nak story pasal gugurl mesti korang terkejuttt.. tunggu yer next n3 sob..sob..sob

21 Budak comei:

POSH76 said...

sedapnyer dah ler tak breakfast lagi ni hehe

Fiqas said...

angah, sedap pulut inti ni...kat area shah alam ni susah nak jumpa la...ni kat mana angah dapat ni?

Zaidah said...

n3 pulut inti nie sebagai n3 sarapan pagi...makan tenghari plak n3 pasal gugurl...bleh tak macam tu...

Rinna said...

Akak suka pulut ngan inti pedas..kalau manis kureng sikit laa.. :)

apple hijau said...

memang terliur angah oiii...pagi ni CAH terus carik pulut inti ni tau. seb baik kafe ada jual..kalau tak tengok je la gambar dlm blog angah ni..:)

fikaryna said...

nape ngan gugurl..saspen nih..

munna said...

fuh...pulut inti dah susahj nak dapat kat sini...

LyNn HaMzAh said...

sedapnya pulut inti...lynn suka kalau pulut nie dimakan dengan serunding tau...

LYaFRINA said...

rasa mcmana ni??

AngahSayang2314 said...

posh heheheh sabar yer...

AngahSayang2314 said...

fiq angah dapat kat usj mai2 sana jommm

AngahSayang2314 said...

kak zai tak kesempatan nak update keje berlambak

AngahSayang2314 said...

kak rina hehehe

AngahSayang2314 said...

apple yup tul tue

AngahSayang2314 said...

fik tunggu yerrr

AngahSayang2314 said...

munna yer ke ehehehe

AngahSayang2314 said...

lynnn sorry lynn

AngahSayang2314 said...

lya memang sedapp yummmmm

oya said...

wah pulut init kelapa ni sodap..
nape gugurl..

AngahSayang2314 said...

oya esok angah cerita yer

aibaks said...

saba...saba...yop.. ni semua dugaan...

Related Posts with Thumbnails