Tuesday, November 30, 2010

~ BuzY WoMan ~

Hari ini angah sibuk sikit tak dapat nak terjah blog korang2 tapi kalau sempat tue bernasib baik lah korang... Angah ada audit nak buat...Bukan hari ini jer tapi this week angah sibuk...Ok korang semua sorry ye...


pic from Google 

P/S: Angah terlalu sibukkkk pening kepala badan dah ada tanda2 nak demam.....


41 Budak comei:

LYaFRINA said...

lya pon bz.. sblum bukak fail.. kita BW duloooo..

heheheh

kakcik said...

Angah nak demam tu untuk berapa hari??? hehehe... :)

aibaks said...

keh3... same la kite ngah... pergh.. apasal la audit ni suke nak datang.. huhu

az rina a.k.a jaijina said...

takpe, kitaorg paham..biasalah, dah nak gaji ni mmg bz..

☆ lieya latif ☆ said...

huh...bab2 audit mmg leceh ni...mmg busy laa jadiknye...so angah, selamat membusykan diri yeak heheheh

POSH76 said...

I pun bz gak tp singgah jab before p meeting hehe

POSH76 said...

I pun bz gak tp singgah jab before p meeting hehe

kakchik@ella said...

Angah ... jgn stress2 ye ngah.

Amy Syaquena said...

salam..

sian angah cepat2 makan ubat tau..

LyNn HaMzAh said...

x per angah...nanti ada masa baru blogwalking yer...buat dulu kerja tu sampai siap...hehehehe...

~ PIJA ~ said...

nak deman eh..byk2 kan minum air putih ye angah...!!

Kie-yu said...

xpe angahhhh
take ur time :))

nora said...

ala sian sian sian, nak noa tolong tak

nora said...

noa folo n link skali, package lengkap nih =p

AngahSayang2314 said...

lya sama2 buzy wa..wa..wa..

AngahSayang2314 said...

kak cik tue la.. pasal

AngahSayang2314 said...

aibaks tue la dah ujung tahun kan???

AngahSayang2314 said...

kak rina bukan nak gaji tapi ujung tahun

AngahSayang2314 said...

lieya yup tengah membizikan diri lah nie

AngahSayang2314 said...

posh tue pasti sambil menyelam minum air kan???

AngahSayang2314 said...

kak chick kalau dah stress macam mana...

AngahSayang2314 said...

amy tue la nak mamam nasi dulu baru ubat hehehee

AngahSayang2314 said...

lynn dah nak siap pun hehehehe

AngahSayang2314 said...

pija thanks

Queenie said...

Salam angah...
thanks sudi singgah...
demam nak dpt sorang lg ker tu?

Mrs. Asida said...

busynya diaaaa...> :)

AngahSayang2314 said...

kie memang ambil masa la nie

AngahSayang2314 said...

nora nak tolong meh lah

AngahSayang2314 said...

q salam singgah sila..sila...eh tak la

AngahSayang2314 said...

asida hehehe

oya said...

same lah kita...haish!

Ogy said...

ada tanda2 nk demam tu baik ambil ubat

Fiqas said...

angah, sama la kita...busy jugak, tp bila dah tension sgt, buka juga blog...:)

Cma Shiema said...

samelah kite..cma pom bz nak sirim audit ni...bersepah pale..:P

alinac lover said...

rilekss angah

jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

Sharinginfoz said...

selamat menyibukkan diri

MamaYatie said...

huhu..sama la kita..hr ni br sempat bw sket2

el said...

sian angah....hope cepat sembuh
el pun baru lepas baik dmm selsema batuk ni

ok nak cau g dating jap ahaks

e.l.i.z.@ said...

concentrate on yr work k...=)

annfrendly said...

err.. bahaya ni...
mintak2 janganlah angah demam..
haritu dahla gegirl demam..
angah jage kesihatan k..
sekrang musim ujan..

Tomato Gurl's Life said...

cik tom pun smpt bw..huhu..

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak komen!

Related Posts with Thumbnails