Thursday, November 4, 2010

~ BeRaS oh BeRass ~

Demi memenuhi segala...kemahuan  Kak Chik @ ella maka angah pun tunaikan lah hasratnya.....Sorry la nie n3 nie dah lama dah..... angah tak publishkan.... ye...hehehe...
Bekas nie sebenarnya utk bekas kitar semula yg di jual di IKEA tapi angah ubahkan dia kepada bekas beras sebab angah nak nampakkan ia unic & simple.. hehehe......


nie la bekas berassssss tueeeeee

Harganya mesti korang tanya kan?? berapa angah beli bekas nie kan??? ermmm kalau tak silap angah la... RM 49.90 kot.. kalau tak silap bole letak 20KG beras.. 
So ia memang nampak simple kan??? Korang nak apa lagi pi cari kat nunnnnnnn sana ikea la.... hehehee........


P/S: pening sebenarnya nak buat n3 apa....so buat jo lah bekas pun bekas la.... ok layannnnnnn nak sambung uat kojerrrr

42 Budak comei:

~ PIJA ~ said...

hehehe...ok laa dr takde entry..

munna said...

wah.. byk stok beras boleh simpan dlm bekas ni...

POSH76 said...

bagus gak idea ni...tapi IKEA punya barang mmg bess!!hehe

sarah-najwan said...

akak pakai tong biasa aje..janji muat terus utk 25kilo..hehe

afzan said...

entry happy deepavali 2010 dah deleted ke angah? hehehe! cepat sehari nampak

pawaka19 said...

nampak dari atas je kak ngah..xnampak full..

New Entry "Selamat Ulang Tahun 1st Pawaka19 blog"

Zaidah said...

musim banjir blehlah tumpang simpan beras kat rumah angah....

LYaFRINA said...

ada bekas beras brand tupperware tuh.. tp mahal giler.. lya ni kalo k ikea, naik juling mata.. lya suka part deko2.. cam frame & art k..

ieda said...

salam dikk
akak beli yg dari tapaware tuu .. leh tahan berguna :)

eiela said...

bagus guna barang terpakai nih,,bumi pun terpelihara. mak saya letak dalam bekas besor je.

AngahSayang2314 said...

pija heheh ok la tue hehehe

AngahSayang2314 said...

muna banyak nak ke??? hehehe

AngahSayang2314 said...

posh tue la... banaykkkk hehehe

AngahSayang2314 said...

wah kak sarah ye ke tak pe janji ok kan???

AngahSayang2314 said...

afzan dah salah post la hehehe esok sebenarnya hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka kang klu tunjuk full pengsan kang hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zai nak ke bole kalau dapat beras percuma dari akak hehehe

AngahSayang2314 said...

lya angah pun minat gak tapiiiii hehehe

AngahSayang2314 said...

lya angah pun minat gak tapiiiii hehehe

AngahSayang2314 said...

ieda salam..... hehehe.. ye ke??

AngahSayang2314 said...

eiela hehehee

beLalanG said...

agak2 kalo main sorok2 muat x nk sorok dlm tu? kikiki :P

Cma Shiema said...

kreatif angah!

gnesop.com said...

wah..boleh guna yer?

AngahSayang2314 said...

belalang.. bole kalau kau panggil doremon

Rinna said...

Akak tak bleh bayangkan bekas beras nie..laa angah.. :)

sophie said...

Okay,nak soh mak beli bekas tu!hahahah

ozzy said...

salam angah..

Barang2 kat Ikea tu mmg mahal walaupun nmpak simple tapi practicle.

kakchik@ella said...

yeay .. yeay .. dpt tgk. tak majuk ngan angah lagi dah. hehe ..

Nurhayati said...

wah menarik.. nak tukar bekas beras gak la camni..

AngahSayang2314 said...

cma jgn puji lebih2 malu la hehehe

AngahSayang2314 said...

gnop bole kalau pandai

AngahSayang2314 said...

kak rin kenapa nak cari gak ke???

AngahSayang2314 said...

sophie minat ke???

aibaks said...

ngeh3.. aibaks pun tgh cari gak bekas beras camni gak.. tapi tak jumpe mase gi IKEA last week..

AngahSayang2314 said...

salam ozzy

betul kata uu tuee

AngahSayang2314 said...

kak chik tocheiiiiii hehehee

AngahSayang2314 said...

kak yati pun minat ke??

mahira oya said...

beras oh bekas beras..hehe..
promote ikea nampaknya..
kalu g ikea..mmg rase mcm2 nk beli wpon x pntg..

AngahSayang2314 said...

aibaks ooooo kau pun nak joint angah la ye yop... tak pe gi cari cepat

AngahSayang2314 said...

mahira tue la... kopak duit den hehehe

Tomato Gurl's Life said...

ikea best

Related Posts with Thumbnails