Friday, November 19, 2010

~ SiBuK-SiBuk ~

Sorry la ye kawan2 semalam angah x hias pun teratak nie kan??al maklum la... sekarang nie angah tak bole kata panjang2 apa yg bole sekarang nie angah sibuk sangat2. Jadi angah tak sempat nak singgah ke rumah korang gak..Bila angah siapkan kerja angah nie baru angah kesempatan ke rumah korang ye...
Sorry ye kawan2..............
saja jer letak gambar nie kasi feel balik......


P/S: nak kena ambil feel balik nie....aduhh rasa lama tul tak singgah blog korang kan???? ohhh tidakkkkkk angah sibukkkk nie sapa nak tolongggggggggggggggggggggggg

8 Budak comei:

kakcik said...

Tak mengapa.. utamakanlah tugas Angah dulu.. senang2 nanti, singgahlah , ya? :)

εїз Cik Fasya εїз said...

fasya hny mampu tlg tgk,tlg baca,tplg feelkan ape yg angah rase..cian angah..goodluck..wat keje leklok..

ozzy said...

salam..

Biasalah tu..kdg2 mmg ada masa sibuk

~ PIJA ~ said...

alahai comelnye anak angah..:)

zulkbo said...

salam..
ermmm..utamakanlah
mana yang penting dahulu
semoga anda sihat selalu ye?

mahira oya said...

angah...kite pon bz...tp bz investigate

SyerAgh said...

bila nak dtg rumah kita angah oi~~ hehe

zmah said...

Slow-slow buat kerja apa saja,janji kerja yang hendak dibuat dapat diselesaikan.

Related Posts with Thumbnails