Monday, November 1, 2010

~ MoNdAy BlUeS ~

Datang jer pagi2 kat opis dah rasa macam tak ada mood... Tue la org cakap kalau dah cuti 2 hari kat umah pasti isnin tak ada mood kan??? 
ermmm mood angah hari ini hilang serta merta..aduhhhhh.. nak buat n3 pun tak ada mood..
Korang lak macam mana hari ini..??????
Ada ke mood korang macam nie.....
Mungkin mood korang ada kat atas nie kan??.. pic fromm Google

P/S: Fuhhh Monday blues tul la... hari ini.... Hari ni tak ada moooddddddddd help...help...help..mood hilang........ Tapi jgn risau ye.. angah mai gak teratak korang nanti tau.. 

44 Budak comei:

CiK QiQi said...

hehehe..qiqi duk gembira je ni sis..hehehe..tp murung jap sbb gaji lom dapat..keh33333333333

Lagenda said...

Hilang kemana mood angah tu?? Pi carik blk dia..hahahaha.

Take a easy bebeh. rileks n slow2 moving. Everthing will be settle. Ok?

Nurhayati said...

mood i ni lagi la.. sangat malas nak start keje pas maternity ni.. :)

aibaks said...

keh3... klu takde mood jom teman aibaks BW.. tak pun share idea nak hapdet n3 rini..

Ogy said...

salam pg isnin...

mama ceria je ari ni..mood menggebu2...sbb....sebab minggu ni turn cik abg balik le...tu yg bersemangat je tuh

sarah-najwan said...

mood akak skrg hepi sebab bole balas dendam kat line..kalu kat rumah..line sakit jiwa..kat keje ni..line mcm roket...pe lagi vroomm2..bwwwww...heheh

Cma Shiema said...

anagah.....npe x de mood ni....
cherr up darl....
p/s-alhmdulillah..hari ni moodku sihat(xde ape2 blues)he3...

LYaFRINA said...

mood!!!
huhuhu.. hari sabtu dh keje pon...
td ke spital.. xde mood gak.. bpuluh kali cucuk nk ambik darah smpai hancur dh ni,, last2 bila dpt drh tu cpt mbeku.. kna ambik lg.. tension

Mario said...

tgh ada mood ni...duit nak masuk...hehe

el said...

el ari ahad isnin mmg off day..so xde monday blue..hehehehe..today nk jln2 bw budak2 tu tp cuaca ujan jek..tgk lah petang2 ni...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angahh, eotionns tu sgt2 cute awww:) haha, sihat tak ni? dh lama tak tanya khabar angah:D

zulkbo said...

salam..
alahai..tak de mood ke?
biasa dah monday..he he
gaji dah keluar ke?

Rinna said...

Biasa laa hari Senin.. semua org tak de mood..kan.. :) Tapi kena laa naikan mood tuh..kalau tak nanti tak jadi keje plak.. :)

Lady SharpShouter said...

biasalah tu ngah. isnin mmg blues habis.slowwww je rasa. tp mula2 je tu.pejam celik pejam celik kang tgk dah jumaat tau!

alinac lover said...

HEHE

bgus la klo berkesan angah

breast soap tu pon oke..leh besar n firmkan breast..

lelaki pakai pon nampak kesan tau~

Frodo Baggins said...

mood wa sentiasa gumbira
bila ada wannita ayu depan mata
jgn wanita spesis baby rina sudeyh


hahahahhaha.

hye sis. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

huk..huk..bagi yg duduk rumah hari2 ni...hari2 blues kot.....huwaaaa!

gigi rongak said...

hari ni seharian mood sedih :(

iyllienaz said...

haha..illi ada mood sbb isnin selasa mmg illi xkeje..hehe

E.d.Y said...

biasa la..monday morning sickness...haha

hentakbelipat said...

salu kalau monday blues ni jadi bile saye telajak subuh..cmprm satu hari monyok..hehehe

AngahSayang2314 said...

qiqi ye ke???

AngahSayang2314 said...

mak hilang tak dapat di cari2

AngahSayang2314 said...

kak yati tue la.. kalau tue lagi la...

AngahSayang2314 said...

aibaks tue la... apa nak buat nie.. aduhh yaiii

AngahSayang2314 said...

kak g bestnyer kalau macam tue.. aduhh tak ada mood la...

AngahSayang2314 said...

kak zi balas cepat dendam tueeee

AngahSayang2314 said...

cma entah la.... susahhhh nak cakappp

AngahSayang2314 said...

lya ye ke ala2 cian dia... lya sihat???

AngahSayang2314 said...

mario bestnyerrrrr

AngahSayang2314 said...

el nak ikut bole tak.??? bestnyerrrr

AngahSayang2314 said...

fifiy ok jer... tak ada apa2 punnnn sihat sangat2

AngahSayang2314 said...

abg zul mmmmm

yup dah kuar dah....

AngahSayang2314 said...

kak rin betul tue???

AngahSayang2314 said...

lady betul tue...

AngahSayang2314 said...

alinac ermmm ok gak tue nanti angah mai blog yong ye

AngahSayang2314 said...

frodo lama angah tak ke blog fro kan??

AngahSayang2314 said...

anis kalau angah jadi anis lagi la...

AngahSayang2314 said...

rongak kenapa lak nie????

AngahSayang2314 said...

illi bestnyerrrrr

AngahSayang2314 said...

edy apa la kau nie kan??? tak abis2 sakat angah

AngahSayang2314 said...

hentak lama tak mai blog kau kan?? tunggu ye angah mai

ProfHariz said...

Angah xmau hilangkan mood tuh.. G ambik balik :)

ProfHariz said...

Angah xmau hilangkan mood tuh.. G ambik balik :)

Related Posts with Thumbnails