Monday, November 29, 2010

~ AlhAmDulilla....TeRima KasiH Semua ~

Angah kembali...alhamdulilla berkat doa & segala nasihat korang semua... anakku gugurl telah kembali pulih sihat seperti biasa.. tapi still teruskan makan ubat la yer... hehehehe...


Last week bali keje terus ke klinik & doc kata tak ada apa2 cuma suspek lelah jer.. tapi bole cegah kalau bagi ubat kahak & selesema..
Fuhhhh lega sikit patut la.. dia x ada selera makan rupa2nya dia sakit tekak......


apa2 pun terima kasih korang2 semua... atas nasihat...& doa2 semua...


inilah gambar gugurl yg susut semasa demam tapi sempat lagi pose... hehehe


P/S:Gugurl tak ada ngan angah minggu nie dia ngan atok dia.. terubat la rindu dia ngan atok dia... atok dia ambil dia.. sebab semalam dia menyebut nama atol dia...Tapi angah macam mana??????

46 Budak comei:

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah ....tu la angah..continue mkn ubat...harap2 terus sihat sicomel angah yeak...

LYaFRINA said...

tu la angah..
skrang musim selsema+batuk
asya pon smlm g ER..

dada dia bbunyi time nafas,, takut gak apa2..

sakit2 pon gugurl maintain cun

kakcik said...

Mesti Angah rasa sunyi bila gegirl tidak bersama, kan? :)

Fiqas said...

alhamdullih, dah sihat ggirl...suka la dia blh jumpa atok..
angah la pulak demam rindu...:)

Rinna said...

Alhamdullillah dah sihat yer.. elok laa..continue lagik makan ubat tuh yer..kalau ada antibiotik tuh kasi abiskan.. :)

ieda said...

alhamdulillah gugurl dah ok .. musim demam nie dikk .. :)

Gayahspears said...

alhamdulilah~

Amy Syaquena said...

salam...

Yeahhhh!!! gugurl dah sembuh same macam aunty la..


http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/alhamdulillah.html

alienelliz said...

wah..bgus lah dh makin sihat..dulu sy masa lahir dah ad asma..hehe alhamdulillah dh berapa tahun tak kena asma lagi..hehe

POSH76 said...

alhamdullilah sihat dah dia...barulah mummy leh ceria semula hehe

~ PIJA ~ said...

alhamdulillah...gugurl da sehat....:)

kakchik@ella said...

comel la dia angah. hehe ..

zulkbo said...

salam..
demam nak besar lagi tu..
tak pun gigi nak tumbuh
ciannn..

munna said...

nasib baik takde apa2 kan angah...

anak munna pun selalu kena curi dengan tok mek ngan tok ayah dia... baru je duduk ngan tok mek 2-3 hari... tok kat sini suruh ambil bagi kat diaorg pulak...

mr.curly said...

alhamdulillah..tp biorle die bermanje dgn atoknye lak angah..hehe

alinac lover said...

demam rindu tuuuuu

Mario said...

hehe,,,,angah kena mengalah le ngan atuk yer,,,ekekeke
alhamdulillah gugurl dah sihat...

LyNn HaMzAh said...

syukur dah kembali sihat...qistina pun baru baik demam tau...memang musim la skrg nie...

Ellen said...

angah..komen tu dah publish ler sebab ellen auto publish tu..tentang banner tu ellen pun tak pandai sangat...
Mybe boleh ambil di mybannermaker...cuba type kat google.

AngahSayang2314 said...

lieya thanks ya atas nasihat...

AngahSayang2314 said...

lya betul tu kata lya

AngahSayang2314 said...

kak cik betul kata kak cik memag sunyi sangat2

AngahSayang2314 said...

fiqas alhamdulilla..... thanks fiq

AngahSayang2314 said...

kak rinna thanks kak

AngahSayang2314 said...

kak ieda betul tue kak

AngahSayang2314 said...

gayah amin....

AngahSayang2314 said...

amy amin... hehehee

AngahSayang2314 said...

alien amin.....

AngahSayang2314 said...

posh amin....

AngahSayang2314 said...

pija amin

AngahSayang2314 said...

kak chik heheh cpt macam sapa??

AngahSayang2314 said...

abg zul mungkin kot tapi angah rasa dia demam nak bercakap

AngahSayang2314 said...

munna tue la kan?? risau angah kalau jadi apa2

AngahSayang2314 said...

curly kalau macam tu abis la angah wa..wa.wa

AngahSayang2314 said...

yong betul kata yong

AngahSayang2314 said...

mario tue yg mengalah tue

AngahSayang2314 said...

lynn amin... qistina pun sama yekkk

AngahSayang2314 said...

ellen alamak ellen ermm hampehhh la... angah nak buatttt tapi macam mana yer

annfrendly said...

laaa.. gegirl sakit tekak.. kesian dia.. a'a.. nampak badan dia susut..
tapi gegirl cool aja ya.. siap senyum lagi.. alahai.. bagusnya gegirl tomei ni (",)

abah_izz said...

waa..rindu bangat kat atok dia tu yg sampai demam tu...apa2 pun yg penting dah sihat..

CiK QiQi said...

alhamdulillah sehat da die..xpe3...qiqi kn ade....heheh..comei cm gugurl gk kn,,keh333333

E.d.Y said...

a'ah la..kurus

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. lama sungguh tak ziarah blog ko.... harap sesangat maaf...

alhamdulillah sihat gegirl hendaknye yeee.... risau gak bila baca entry ko ni.... but jangan lupa gegirl kena habiskan makan ubat yeee

maCy said...

ya Allah comelnya. atok taknak pulang tu comel sangat. hehe

aibaks said...

elakkan minum iar sejuk yerk gugurl.. klu ibu nak bagi air sejuk.. pesan kat ibu uncle aibaks cakap tak elok minum air sejuk.. hehe

Cik_HaWa said...

kurusnye anak angah...sian dia msti sakit nk bertukar usia ...

Related Posts with Thumbnails