Saturday, November 13, 2010

~ FoLloWer BerTuAh GiVeAWay ~

Oleh kerana dah 2 org tag angah maka ngan pantasnya angah balas lah balik tag tersebut hehehe...Angah dapat tag dari amyna & Kisah Katak Pink sapa yg jadi mangsa lak nie....Apa2 pun terima kasih pada  AinaNadirah selaku penganjur GA..
Tarikh tamat GA pada 21 November 2010.
Untuk lebih detail syarat² GA ini boleh klik gambar di atas atau klik Follower Bertuah GiveAway

Haku dah jadi follower yang ke-207 (Amyna). Entry Banner di atas ini dan banner di side bar blog (Contest Terkini) siap sedia link kan ke entry blog pihak penganjur. 

3 Rakan yang di tag ialah :-

ok jgn lupa ye pada yg kena tag tue hehehe.....

P/S: bosan duk umah nie rasa macam nak terbang2 jer macam burung...

5 Budak comei:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo lama tak ziarah kat sini dah ketinggalan banyak ni... maaf sibuk sikit kebelakangan ni

eehhhhh bertuahnyer dia ..... jadi folower ko lahhh ye.... bolehhh kerrrrr.....

NICK IRFAN said...

wah! dpt tag giveaway ke! hehe

Cma Shiema said...

he3..ntik cma join yer...

MamaYatie said...

kena tag?oyeeehh..tepat pada masanya!!hehe

annfrendly said...

angah.. gudluck.. moga angah adalah follower yg bertuah..

Related Posts with Thumbnails