Tuesday, November 16, 2010

~SeSaK-SeSaK ~

Amacam semalam.... ok ke perjalanan pulang kerumah.... hehehe.. semalam betul2 menguji kesabaran angah la... fuhh..dah la angah nak elak jem kul 4.45 angah dah caw dari opis...(lain clear semalam  hehehee)lepas tue ambik ko dari damansara ke umah mak angah perhhhh punyalah jalan jem.... sampai kul 6.45 baru angah sampai ke umah mak angah... isk..isk..isk.... geram jer semalam tapi nak buat macam mana kan?? sabar jer la......
ini la gambar yg jem giler semalam giler pun tak macam nie...
Fuhh 1.30 angah sangkut dalam kereta ngan tak gerak langsung kat NPE padahal umah mak kat taman medan jer...Fuhhhhhh

P/S mood raya dah ada pagi2 dengar radio dah ada lagu raya.. tapi??????? still barang2 nak masak buat rendang esok tak beli lagi arghhhhhhhhhhhh......

19 Budak comei:

Fiqas said...

ooh angah, tempat fiqas semalm jem tahap siput babi buat konvo atas jalan, hehehe...
sampai ke pkl 9 mlm pun masih lagi teruk jem...xsiden pun byk gak smlm...tambah lagi dengan banjir..

sarah-najwan said...

konpom akak blik ptg ni..jln jem ke klate...huhu

slmt hari raya angah..

LyNn HaMzAh said...

kesiannya angah...bawa2 bersabar yer...

shark said...

dh start musim ujang dh
so ati2 ler angah yerk
sabar jerlar kalu duk atas jalan tue

kakcik said...

Salam Aidil Adha Angah... semoga sihat dan ceria sentiasa.. :)

Mario said...

eh,,,dah ada lagu raya eh...

POSH76 said...

bab ni yang tahan tu..smlm kan hujan lebat huhu

Zura said...

org dh start balik kg kot...pos anak2 kat kg..cuti sekolah...

~ PIJA ~ said...

angah...

Orang semlm, cantek je balik awal( line clear gak) sekali jem tahap tenuk..kul 8.30malam baru sampai umah..magrib pun dalam kete..banjir kilat rupenyer kat s.alam....

zulkbo said...

Angah..
Salam ziarah anda...
Eid Idul Adha MUBARAK!

daisy said...

lenkali angah kena bawak beskal.senang nak cilok.ngee~

Cma Shiema said...

he3..sabo2 lah....inilah jln malaysia...yg selalu je jem...

Lady SharpShouter said...

kat mana2 pun jam skrg sbb ptg2 hujan.hati2 memandu :)

Amy Syaquena said...

salam angah..

perghhh!! kematu tut duduk lame2 dalam kete hu3...amy paling x suka jem.. dulu masa dok k.l berulang dari bangi ke k.l masak ow , kete lak manual..tuhan je yang tahu macam mane membaranya hati nie...

cEro said...

kblakangan ni jem mmg makin menjadik2...
adoi, semua nk beryaa ke???

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

eeeemmmm malam ni nak balik raya jangan lahhh jam jalan plak yeee... eeemmmmm lambat nak sampai lahh takutnye

Rinna said...

Kesian Angah.. tapi..dah selamat sampai.. yer.. alhamdullillah

Selamat Hari Raya Aidil Adha.. :)

Sophia Rani said...

semalam pon hujan lebat sgt2 nak ke bkt jalil.. waktu lebih kurang sama la.. smpai tak nmpk jalan.. -.-"

annfrendly said...

selalu kalau ujan mesti jalan jem...
isk.. memang tension kalau drive dalam keadaan macamtu..

Related Posts with Thumbnails