Sunday, November 14, 2010

~ HaRi Ini CutI MaSaK ~

yahoooooo best kau.. best sangat2 korang kan kalau tiba2 org offer nak masak apa korang rasa....
korang tanya angah ye..ermmm angah lagi la senyum tak ingat sampai ke telinga kau...hehehe... hari ini kan hubby kata tak yah masak lepas tue dia yg kedapur angah bole tido ke?? tengok tv ke?? terpulang la...
ermmm apa lagi ambil la kesempatan cepat2.. heheh (jahat kan)
Korang ado??ado?? tak do kan?? macam angah.. hehehee (nada perli nie)
yeahhhhhh udang besar hehehe...menu utk makan malam...

Kalau korang nak tahu apa yg hubby angah masak tunggu esok angah kuarkan resepinya sekali okiesssssss da..da..da... nak sambung goyang kaki hahahaa......

P/S: baik hubby angah tue yg sayang sangat tue ngan dia susah kau nak cari hubby macam nie.....Korang ada ke rasa air tangan hubby masak??? angah selalu gak.. hehehe dia memang rajin ke dapur... korang ado ko?????

12 Budak comei:

munna said...

amboi angah sukanya dia.. tapi mmg best dpt hubby pandai masak.. time penat ke mood takde ke boleh minta tlg...yg bestnya org lelaki klu masak diorg suka belasah je main campak3 je... tapi yang peliknya sedap je

BUNGA said...

jeles..jeles.jeles.. nak jugak suruh hubby saya masak untuk saya..hehehee

Sophia Rani said...

mintak deliver boleh tak..??? hehe.. nak jugak

zulkbo said...

salam..
hebat tu..
selamat bercuti masak,
dan jangan cuti makan..
he he..la la la.

zulkbo said...

udang tu masak apa pun sodap..masak dengan mee maggi pun mantop..he he

LYaFRINA said...

errmmm.. cedapnyer udang beso2 bapok g2..

lya kelmarin masak smabal udang..
pedas desittt

nza said...

dtg ziarah, tiba2 trpndang udang...sedapnya......

iyllienaz said...

udang camtu kalau goreng butter mmg sedap betulll..

Cma Shiema said...

he3..bertuah angah.. hubby rajin ke dapur..hubby cma...kengkadang jer..katenye..limited edition..susah nk dapt rase air tgn hubby selalu..hu3..tp..skali die msk,adoi..nek balik berat cma...

Rizziela said...

Abang ada gak masak..tapi tak kerap sangat...kalau penat sangatlah...

annfrendly said...

nyum..nyumm..
udang... nak....
kesukaan nih..

Rinna said...

Hmm..sedapnya..udang tuh angah.. :)

Related Posts with Thumbnails