Friday, November 12, 2010

~ Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah ~

Yeee ahhhh....aanggere..anggereeee...demi menyahut cabaran apa lagi angah pertaruhkan lah gambar gugurl ....Tapi contest nie anjuran bersama2 ANAKKU
Cepat..cepat.... tarikh dah dekat dah....20 December 2010 pada pukul 11.59pm (TARIKH TUTUP) 

NAMA: AMALIA FAQIHAH DAMIA BINTI ROSZAIMI
TARIKH LAHIR: 14.04.2009
NAMA MAMA: SERINAH BINTI MD JAN (ANGAH)

Raya korban hampir tiba,
Semua org tengah menunggunya,
Saja je cuba untuk suka-suka,
Kalau memang ada lah rezekinya...

Kalau berminat pergilah ke rumahnya,
"Content"sudah hampir penghujungnya,
Sinar Raudah Tuan punya nama,
Kalau lambat habis segalanya...

Korang nak tahu kan??kan?? apa nama blognyer ah jom gi sini .... 



P/S : Sebenarnya angah x larat nak buat n3.. cerita ada jer.. cuma mengantuk sangat2 sebab semalam tak cukup tido anak buat hallll 

35 Budak comei:

sarah-najwan said...

good luck angah...

kakcik said...

Panjang juga nama gegirl tu... Mudah2an ada rezeki Angah dan gegirl kat contest tu.. :)

AngahSayang2314 said...

sarah thanks mudah2an

AngahSayang2314 said...

kak cik mudah2an amin... angah suka2 jer

SyerAgh said...

comey benor anak itu~ haha gud lark!

ozzy said...

salam..

Good luck..apa salahnya mencuba.. rezeki masing2 kan

aNiS tHe BumbleBee said...

wahh...rajinnye la angah masuk contest.gud luck tauuu!!!

AngahSayang2314 said...

syer hehe thanks

AngahSayang2314 said...

salam abg ozzy

thanks... hehehe

AngahSayang2314 said...

anis thanks.. heheh

eiela said...

gud luck ekh angah

Cma Shiema said...

he3..angah dah join pun..cma terhegeh2 lg nk buat..hu3..
ape pun gud luck yer..kita kasik gegar itu contest..
awwww~~

Amy Syaquena said...

salam angah..

Thanks ye coz sudi join second contest sinar raudah , amy dah check ada kena betulkan sikit , tarikh tutp on dicember bukan November and satu lagi minta angah tambah sikit , sertakan name penaja..itu je than complete..pasni boleh la selalu update dekan fan page dan angah dah boleh mula dapatkan undian like daripada rakan2 di facebook...like di bawah gambar gugurl tau , good luck angah

annfrendly said...

angah...
siap berpantun..
gudluck..
comei gegirl...

eh..semalam angah tak dapat tido..
ciannye.. nape gan gegirl??

POSH76 said...

Insyaallah mana taw ada rezeki amin ..comei gambar ur daughter hehe

AngahSayang2314 said...

eiela thanks

AngahSayang2314 said...

cma hehehe

AngahSayang2314 said...

amy hehehe

AngahSayang2314 said...

ann hehehee

AngahSayang2314 said...

posh heheh thanks

~ PIJA ~ said...

comel anak angah..good luck..:)

az rina a.k.a jaijina said...

eh, akak pon nak joinlah..

Zaidah said...

good luck angah

MamaYatie said...

good luck angah & gegirl

Fiqas said...

oo...comel nya gegirl...good luck tuk gegirl n angah... :)

AngahSayang2314 said...

thanks pija hehehe

AngahSayang2314 said...

zaidah thanks

AngahSayang2314 said...

kak rina cepat2 hehehe

AngahSayang2314 said...

kak yatie thanks hehehe

mario said...

good luck tuk gugirl...

afzan said...

rajin masuk contest nampak :)

pawaka19 said...

nak join..pinjam gegirl kak ngah hehe

New Entry "Cara-cara Buat 'Toyol' Dalam Exam"

zulkbo said...

salam..
alahi comelnya..
ermmm..jadi rebutan
bila besar nanti

E.d.Y said...

ala comeyyy....good luck angah

Rauthah Hamid said...

ok...untie vote untuk adik amalia yek.. ;-) good luck k...

Related Posts with Thumbnails