Thursday, November 25, 2010

~HoT RoLl & rOlL~

Wah...best...suka... hehehee... Hari still lagi kesih makan...makan & makan hahaha...
Korang sebenar cita nie agak lama gak la... tapi angah terpaksa hold kan dulu..Sebab angah nak buat kisah n3 angah 1 week kisah makan bole.. hehehe
Nie cita masa gi mines ari tue la... gara2 gi mines terjebak la ngan makanan nie..so apa lagi bedal..& terus bedal la.. hehehe..
nie muka diorang ye makan tak ingat kan angah..wa..wa..wa...

Sampai 1 tahap apa lagi angah opun terus bengang la.. cepat2 capai hot & roll utk angah hehehe...

P/S : sebenarnya angah mengantuk sangat2 nie dah tahappp ohhhhhh tidakkkkkkk..........

51 Budak comei:

CiK QiQi said...

sodapnyo mknn..pos la kt qiqi sket..huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kakchik@ella said...

oooo .. mkn tk ingat angah eh?? meh kakchik babab!! haha ..

kt ne jmpa pelanduk dua srupa tu ngah?? haha ..

Amy Syaquena said...

salam angah..

sedapnya..tapi sayangnya amy x terliur sebab x ada selera makan , mulut pahit, demam makin teruk huhuhu...

sarah-najwan said...

makan aje angah ni..bikin akak ni terliuq jek..

aibaks said...

hehe.. best tul hot n roll tuh.. aku siap wat sendiri kat umah.. ehhe

Gayahspears said...

amboi akak angah!!! mamam tak ajak gayah pon ya.. majuk ah camni..huhu

mahira oya said...

sedapnya angah x merasa ke diorg abiskan...nk try la

sumpit said...

sedapnyer... salam perkenalan

el said...

kt penang pun ada angah
nti nak coba..tp angah banjer boleh hahahaha asik tayang mknan jek ni ..wat el lapo je pg2 ahaks

εїз Cik Fasya εїз said...

hot & roll ni mmg best..mkn sorg pn mmg lambat gila nk abes..hrga dia pn best!
smp adik fasya ckp, bek beli kt pasar malam je..da mcm apam balik jer..sabor je la..

Fiqas said...

makan2 lagi ??
mmg seminggu ni khas tuk makan2 la ni..

Cma Shiema said...

hot n roll...ha...cma penah mkn ni...yg chicken cheeze...terbaekk la......nyum2....

MamaYatie said...

sib baik dah makan..tak terliur..ahaks

az rina a.k.a jaijina said...

makan dan makan lagi..nyuam², sedaplah..meh mintak sikit..

Lady SharpShouter said...

woooo, lady pun ske gila dgn hot n roll ni.lagi2 yg ade coklat dgn pisang tu.sodappppp

NICK IRFAN said...

uih! sedapnyer... lapar plak tgk..

☆ lieya latif ☆ said...

OIT ANGAH...apesal ngantuk2 ni...ape bikin mlm tadi hah hik hik hik hik....

tol tu angah, pi jalan2 tak sah kalo tak mkn2 kan....leh cube makanan lain kat luar nie...tapi leiya ni leceh sikit nak mknyg pelik2, sebab hubby ku itu tekak melayu...nasik gak dicarinye hahaahaha

AngahSayang2314 said...

qiqi nak ke?? hehhee

AngahSayang2314 said...

kak chik memang tak ingat minggu nie kisah makan jer hehehe..

yup betul tue pelanduk

AngahSayang2314 said...

amy banyakkan minum air masak yeeee cepat sihat nanti

AngahSayang2314 said...

sarah akak sabar yer tentang makan jer la hehehe

AngahSayang2314 said...

aibaks yup tul tue sedap heheh bagus..bagus

AngahSayang2314 said...

gayah jgn majuk lak ala.. bucuk..bucuk..bucukkk

AngahSayang2314 said...

oya eh merasa la.. gi try cepat hehehe

AngahSayang2314 said...

sumpit salam kenal gak hehehe

AngahSayang2314 said...

el yer ke lapo hehehe.. apa lagi gi try cepat sedapppp hehehe

sabar jer la yer hehehee

fikaryna said...

salam kenal..

waa..lapar pulak nih..:)

AngahSayang2314 said...

fasya sedap kan?? heheh angah suka..suka..suka sangat2

AngahSayang2314 said...

fiqas yup tahu tak pe hehehee

AngahSayang2314 said...

cma yup memang best kan???

AngahSayang2314 said...

kak yati tak terliur la hehehe

AngahSayang2314 said...

kak rina yup tue mesti hehehe

AngahSayang2314 said...

lady memang sodapppppppp

AngahSayang2314 said...

nick lapar cepat gi cari

AngahSayang2314 said...

lieya semalam ada hal business sikit tue yg lambat nieee..

ye ke eh tak pe plan2 hehehee nanti mana tahu tetiba dia suka

AngahSayang2314 said...

fir salam kenal hehehe...

nora said...

sedap2 nak skit

Ogy said...

apa sebenarnya hot n roll ni ek?? tak nampak dekat lak..hik2..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salammakan tak ajak lapo

aNiS tHe BumbleBee said...

fuhh..lama xpegi mines!!laparnyee laaa haiiii!!!

Citarasa Rinduan said...

angah..

wah...kalau diteruskan post entry makan jer..ayu punya diet boleh gugur nie.hehhehe

E.d.Y said...

masuk blog ni mesti tergoda untuk makan sedap2..huhu

ProfHariz said...

Angan x bangun lagi ke :P heheheh

AngahSayang2314 said...

nora nak ke hehehe

AngahSayang2314 said...

ogy makan sedapppppp

AngahSayang2314 said...

brutal salam.. nak ke hehehee

AngahSayang2314 said...

anis sian anis kan ye la dah la ada kat sana kan???

AngahSayang2314 said...

ayu sabar..sabar...

AngahSayang2314 said...

edy tue la.. apa lagi jom la hehehe

AngahSayang2314 said...

hariz dah bangun dah kul 4.30 dah bangun hehehe

annfrendly said...

hot & roll.. favret ann nih..nyum2..

Related Posts with Thumbnails