Wednesday, November 10, 2010

~ RoJaK or KaJoR ???? ~

Wah..wah.. korang komain suka ye... bila dapat tahu rahsia angah terbongkar..amboi2 siap ada suruh tambah lagi sampai 30...korang nie x aci tul la... kata kawan.. tak kan angah jer abis 2 korang bila nak kenalkan korangnyer rahsia lak...amboi..amboiiiiiii.....
Cerita nie sebenarnya dari last week angah nak post kan tapi... korang paham2 la.... kan??? 

last week angah ada ambil la curi2 kuar jap almaklum la.. nama jer boss suruh gi bank la.. gi KWSP la.. so ambil la kesempatan..lepas tue angah gi la pejabat pos bayar bil2 personel tau bukan syarikatnye ye.. 
lepas tue nampak la.....


"Aney... rojak 1" hahahaaa...


ermm teruskan la... apa lagi..... beli.. Rojak letak sotong... perhhhhhhhhhhh belum makan dah terbayang kan??kan?? mesti sedap.....
Terkejut gak...Apa RM 5.00 amboiii bole tahan harganya....


Makan punya makan ermmm ambik ko.. tak sedap.. ini rojak ke Kajor?????? akhirnya.... cik tong yg makan kan sampai habis... korang tahu tak siapa cik tong tue??????? TONG SAMPAH la......................

P/S: Ada sapa2 yg tahu tak rojak yg sedap??????? ingat halal nyer yerrrrrrrrrrrrrrrr.................


56 Budak comei:

POSH76 said...

adoiii!! nak cari rojak laaaah hehe

el said...

wahhhh pic mkn lg apahal semua ni wat el lapar je pagi2..td nasi kandar...pas2 jagung..skrg rojak pulak huwaaaa

luahfikiran said...

SALAM,
MAHAL KALAU SEDAP TAK APA ! INI BAKUL SAMPAH YANG MAKAN ! JAWABNYA LAIN KALI JANGAN BELI.

MamaYatie said...

angah, kat SS 15 subang jaya ni ada satu mamak jual rojak+cendol ngan lori, parking tepi jalan jer..mak aiihh..duyun2 org bratur & sanggup jer makan berdiri kat tepi jalan tu...sedap sih!! yg bestnya..mmg pelanggan dia "1 Malaysia" !!

maslinamansor said...

kenyang cik tong tue yer... :)

alinac lover said...

la..xsedap ke? nmpk mcm sedap jerk


GA tu da close la darling..angah x join pon~

aibaks said...

seb baik tak tumpah kuah rojak tuh.. haha

Rinna said...

Aduhaii sayangnyaa.. beli 5 hengget ke cik tong peginya.. Sakit atikan beli ingatkan nak makan sedap tapi hampeh kan.. tak pe laa sabo je laa..

Napa bayar bil tak pakai online jer?

TQ ekk TAG akak..adess..byk tuh..tak leh nak fikir laa.. dik ooii.. :)

munna said...

tak sedap ke angah... nampak mcm sedap je... munna lagi suka pasembor

Cma Shiema said...

5 hengget...dasat rege tuh..
ke cik tong pulak peginyer..huhu
cma mkn rojak buah jer..rojak yg ni cma xmkn..huhu..

Cma Shiema said...

5 hengget...dasat rege tuh..
ke cik tong pulak peginyer..huhu
cma mkn rojak buah jer..rojak yg ni cma xmkn..huhu..

kakchik@ella said...

Dah la caj RM5, tak sedap lak tu. CIsss .. pasni Angah X je kedai tu tau. Hehe ..

Fiza's said...

dah lama x makan rojak... teringin lak

Izan Ishak said...

rojak best kat yong peng ada satu... masa jalan2 ke paloh pun ada juga...

ehhh...ini kat johor lah...jgn mare ek~

ozzy said...

salam...

Kalau dah terkena sekali lain kali jgn pergi lagi..senang je nak ajar diaorg ni.

LYaFRINA said...

lya mmg x suka mkn rojak..
hehehehheeh..

kalo ckp bahasa rojak blh...
aci x g2???

sarah-najwan said...

nape tah..akak mmg xle makn rojak..colek makn..angah mkn colek tak?

AngahSayang2314 said...

posh cepat cari hehehe

AngahSayang2314 said...

el sorry ibu mengandung hehehe

AngahSayang2314 said...

luar fikiran salam, betul tue

AngahSayang2314 said...

mama yatie ya betul hehehe

AngahSayang2314 said...

mas tul tue kenyang dia kan....

AngahSayang2314 said...

alinac... tue la sabar jer la.... kan yong

AngahSayang2314 said...

eh yop nie nak ke kalau tumpah pun hehhee

AngahSayang2314 said...

kak rin tue la geram pun ada sabar jer la ye jawab jgn tak jawab hehehee

AngahSayang2314 said...

munna tue org kata jgn pandang luaran kan??

AngahSayang2314 said...

cma tue la rugi jer kan????

AngahSayang2314 said...

kak chik tul tue.. tue la terakhir & 1st hehehe

AngahSayang2314 said...

fiza apa lagi cari la hehehe

AngahSayang2314 said...

izan tak pe hehehe

AngahSayang2314 said...

salam..

abg ozzy tul tue

AngahSayang2314 said...

lya sedap angah tahu tak pe hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie yup angah tahu apa itu colek hehehe

zOuL_iMMe said...

tetiba terasa nak cari rojak...ini yang malas blogwalking nie...ade je org letak gambar makanan dalam blog..haha

mahira oya said...

saya nakkkk!!!!rojak kepingin ni

mahira oya said...

saya nak rojak gak..kepingin nih

~ PIJA ~ said...

angah..ade balen tak lagi..? akak nak gakkkkkk!!

p/s : award tadi tuk angah gak..jgn buat2 tak reti lak yer..hihii

Gayahspears said...

mmg saje angah bg gayah jeles kan??? nak rojak tu jugak.. adess... naseb bek x ngidam.. kalo x..huhu

AngahSayang2314 said...

zoul heheh sabar..sabar.. yer hehehe

AngahSayang2314 said...

kak pija hehehe ok..ok.. hehehee

AngahSayang2314 said...

gayah heheh jeles yer hehehe.. sabar..sabar.. tak sedap pun nak gak ke??

CiK QiQi said...

ha angah ni..mssssssssttiiiiiiiiiiii lpe kan adiknye yg cute ni..huaaaaaaaaaa..sdey ni

pawaka19 said...

kat tempat mel..ada rojak terkenal..nama dia Rojak Manjung..mel nak gi tryla..

New Entry "Cara-cara Buat 'Toyol' Dalam Exam"

AngahSayang2314 said...

qiqi angah tak pernah lupakan qiqi hehehe

AngahSayang2314 said...

mel sedap ke??? hehehe

Mr.Z said...

sedap makan rojak ni.. klau kat tmpt z, mel dah tlong jawabkan.. haha

ieda said...

sedapnya rojakk dikkkk :)

Tomato Gurl's Life said...

nak rojak yang best!!kajor xtau..kajol tau la..hehe

NICK IRFAN said...

eh! x sedap ke nmpk pic akak letak ni mcm sedap jer...

AngahSayang2314 said...

z hehehe thanks

AngahSayang2314 said...

kak ieda hehehe

AngahSayang2314 said...

cik tom tue terbalikkan la hehehe

AngahSayang2314 said...

nick rupa biasalah mempengaruhi tue hehhe

E.d.Y said...

kat area rumah edy dulu ada, tp dah xjual..katanya xbalik modal..tp mmg sedap giler...

dulu masa duduk bangi, ada satu kedai tu...kat sungai merab..siap ada cendol..mmg layan

AngahSayang2314 said...

wah best tue bagi la alamat nak gak tahu

annfrendly said...

isk.. nampak sedap..
rupenye tak..

mahalnye.. harge cekik darah ni..

Related Posts with Thumbnails