Saturday, November 6, 2010

~ TaGgEd ~

Nie demi nak tunaikan angah pun jawab la.......tagged dari sarah kamil
ooo cik puan sarah oiii angah tunaikan tagged ko nie.......

Write 5 interesting facts about the person who give u this award..
1. gila2
2. kelakar
3. pok-pek2
4. Simple
5. Ramah

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby..
1. Shopping
2. melancong..@ jalan2
3. pantang tengok umah bersepah...heheh kalau opis tuu opsssss..
4. blogging la...... semenjak 2 menjak nie......
5. marah tue ermm tak yah cakap selalu habby yg kena hehehe..oppss sorry hubby..
6. drive dari kajang ke d'sara tue dah pun kata opis kat sana
7. Main game tue pasti kalau buka FB hahahaa.....
8. Memasak kekadang kedaung gak nak masak..
9. Rumahku syurgaku hehehe
10. Freeze magnet suka kumpul kalau gi melancong event dalam negara sekali pun hehehe...baru jer bermula hobi ni...

Pick your most 10 deserving recipients and describe them..
3. shiemacma 
6. Posh76

Kenangan indah nak gi lagi..... bandung.. 

1) Name one person who made u laugh last night?
Sapa ye... ermm anak la... dia yg buat angah gelak terbahak2 semalam....hahahaa
2) What were u doing 1 hour ago?
Apa yekkk...
3) What was da last thing you said out loud?
Oh subway.....subway... nak makan...........
4) Where's da next place you're going to?
Teringan nak gi menancong ke beijing..tapi tunggu akan ku pergi jua..sabar...sabar..
5) What was da last thing u paid for?
Ermm duit Rumah lo.....kat RHB bank
6) Where were u last nite?
Keluar... gi bank semalam....
7) What's da best ice-cream flavour?
Suka keladi & jagung sedapppppppppppp muaaaaaaaahhh
8) Do u wanna cut your hair?
Macam nak potong tapi... 
9) Do u love to 'melatah'?
latahkan org sukala.....

10) If that so(melatah), what will u said out loud?
takat terkejut gerak badan jer namun nak bersuara tak la...
11) What does da last text-msg received say?
Oh dari kawan Fb baru jer pagi tadi sat nie....
12) Will u get married in da future?

dah kawinlaaa...dah anak pun....tahu kan??

13) Do u chew on your straw?
ermm tak ada kot....
14) Do u make-up your own words?
ermmmmm entah la...
15) Is there anyone u like/love right now?
My hubby, my children, my family, my fren n you..yess u!!!

16) Tag to other 5 bloggers/more


3. shiemacma 
6. Posh76

bukan 5 angah bagi tapi sepuluh ah ambik ko......

P/S: bosan la...... nak gi mana ye hari nie........any idea...


5 Budak comei:

Cma Shiema said...

tagged...ermmm..nnti cma buat...

kojah said...

hi, nice blog sis!

=)

velasrizal said...

saya pn bosan hari ni sampai tertido dpn tv..

Zip Bed : Bagi Mereka Yang Malas Mengemas Katil

Sarah Syazwani said...

hehe..time kasih jwb tag

Tomato Gurl's Life said...

rajin jwb tag..bgs2..

Related Posts with Thumbnails