Tuesday, November 2, 2010

~ NoVeMbEr oh NoVemBer ~

Dalam tak ada mood semalam tiba2 dapat 1 panggilan dari adik angah..Yang mengatakan bahawa This weekend nie birthday bapaku...Aduh...........Bertambah serabutlah kepala angah.....Planning last2 aduh......
Adakah patut dia suruh angah booking cupcakes untuk abah angah....
ada ke?? org ambil order last2 minit nie??
Aduhhhhhhhhh....serabut angah sekarang nie....
pic from Google 

Korang kawan2 angah plsssss helppppp meeeeeee.. kalau2 korang tahu ke?? kat area kajang, balakong,serdang ada tempat buat cup kek pls bagi tahu angah.....angah nak beliiiiiiiiiiiiiii  plssssssssssssss......


P/S: eeee diorang nie suka buat keputusan last minit....saboooo joo looo

42 Budak comei:

CiK QiQi said...

angah!!!!!!!!!jap qiqi carikn ek...kalo qiqi tror wt iciing fondant leh qiqi tlg angah...ni stll blaja lg pasal fondant icing

Zura said...

angah buat sendirlah angah...sure sedap nye..

POSH76 said...

kalau ada aku pun nak tumpang order hehe

munna said...

sempat lagi ke angah nak order?.. munna pun ada party birthday minggu ini ...

LYaFRINA said...

angah pegi j kat kedai kek.. msti ada.. rasanya mmg dia ambiknyer,.. pegila cpt2... rasanya sempat.

aibaks said...

awat plak angah leh lupa bday ayah hujung minggu? keh3.. tak baik tau.. jom la selebret bday ayah tu..

zulkbo said...

SALAM..
alahai..mengeluh nampak?
tak mboh..jom happy-happy..
yeahhhh....

kakchik@ella said...

Kat shah alam ada la ngah. Area2 tu tak tau lak kakchik. hehe ..

AngahSayang2314 said...

qiqi adikku terima kasih la ye.... hehehe okiesss

AngahSayang2314 said...

zura bukan tak nak buat masalah nie si kecik nie ada susah sikit

AngahSayang2314 said...

posh nak order ke???

AngahSayang2314 said...

munna tue la yg menjadi masalahnya

AngahSayang2314 said...

lya aduhhh macam mana nie serabut kepala

AngahSayang2314 said...

angah tak lupa masalahnya tak bagi kek pun sebab ayah tak suka kek ermmm

AngahSayang2314 said...

abg zul abis la macam nieee

AngahSayang2314 said...

kak chik macam mana nie

Cma Shiema said...

angah...sempat kut nk order klu kalu ari ni g terjah kedai kek..
tp cma xtau area2 sana punya kedai..
sowy..~

Amy Syaquena said...

salam angah..

alahai sianya dia kena uat keje last2 minit..sabar erk ada tue...

AngahSayang2314 said...

cma entah lah sempat @ tak entah.,...

AngahSayang2314 said...

amy nak wat macam mana???

Lady SharpShouter said...

rasanya kl angah gi je kedai kek ade je dia amik order rasanyer.terus je tanya.

kl rajin nak pegi jejauh gi terus kat pavilion beli cupcakes kat situ. sebab situ ade kedai dia mmg jual cupcakes.kl rajin la. haha

:: Zanna :: said...

eh iyer ke ...happy befdy Encik Mat Jan....sori agh akak x dpt nk tolong la...x de contact..hehehe

alinac lover said...

mesti ada punya..hope org sna dpt tlg angah~

p/s=about krim jeragat klik sini ek

http://www.alinacshoppe.com/2010/10/pigmentation-cream-krim-jeragat.html?showComment=1288675042804#c4615705823461256802

mmg oke sgt~ tok yong mmg pakai produk ni~

CiK QiQi said...

nk wt sng je angah

keknye wt cm bese je...tp icingats tu nak lagu mn

pawaka19 said...

zaman sekarang ni ramai org order cupcake ye..nape yea.?

New Entry "Old Hard disk vs Removable disk Dan Kedai Andartu Ehem2"

mahira oya said...

caiyok2..sorakan padu agr smpt..heee..

ProfHariz said...

Ramainya bufday bulan november erk?

~ PIJA ~ said...

hapi besday kat ayah angah in advance yer..hihii..cpt2 cari cupcakes...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

lah..samalah birthday ayu gak ...lagi 2 ari tu;

kalau ayu kan, ayu cgnkan bagi gaget..mana tau..ayah angah nak guna gaget terbaru..

afzan said...

perghh cup cake, cara gak tu :)

AngahSayang2314 said...

lady thanks ya.... hehhee

AngahSayang2314 said...

kak zanna ok tak pe.. jgn susah thanks ya

AngahSayang2314 said...

yong thanks ya...

AngahSayang2314 said...

qiqi thanks

AngahSayang2314 said...

pawaka ermm entah la... mungkin comel kot

AngahSayang2314 said...

mahira hehehe

AngahSayang2314 said...

hariz tue la... kan???

AngahSayang2314 said...

pija thanks

AngahSayang2314 said...

siti thanks

AngahSayang2314 said...

afzan ermmmm

Tomato Gurl's Life said...

angah google resepi buat sendiri lg best kot..huhu

velasrizal said...

wah sedapnye kek ni angah..

Rumah Terbuka Deepavali 2010

Related Posts with Thumbnails