Tuesday, November 23, 2010

~NaSi GoReNg AyaM SaNi ~

Zass ngan pantas semalam hubby ajak angah gi kedai pak sani.. ye la korang pun ingat kan.. angah masa ngandung kan suka makan nasi ayam sani tue yg bergegas hubby ajak beli semalam...
Semalam pun angah tetiba lak...eh bole tetiba lak ye.. angah malas nak masak..So main order & bayar jer la... hahaha......
nasi goreng ayam sani wakaka.....

manakala menuku & my gugurl adalah... hehehe....

ya ini menu ku "Sate Welly"

Opsss sorry bukan sate kajang ye.. walaupun angah duduk di kajang tapi angah dah x gemar sate kajang hj samuri sebabnye x sedap seperti duluuuuuuu hahaha........namanya pelik tapi memang sucses.. la 

P/S: Yeha...... terliur tak?? amacam... jom nak makan free jom ke rumah ku hahahaaa...




46 Budak comei:

az rina a.k.a jaijina said...

perot tgh lapa, gambo pon nmpk sodap, hehehe..erm, mmg berselera betuilah..

kakcik said...

Salam Angah...

Angah ada simpan lagi tak nombor hp kakcik? Tolong sms semula nombor Angah, ya? Hp kakcik dah rosak dan semua nombor dalam 'phone' dah hilang... :(

Nurhayati said...

nasi goreng pak sani mengingatkan ai nasi goreng masa study matrik kat kedah.. mmg sedap.. aduh terasa nak makan plak

LYaFRINA said...

NAMA SATE TU MALATOPPP...
" SATE SALLEY " TUUUU

SATE KAT SANA DGN KAT TRG NI BEZA GAK KAN.. SBB LYA DH RASA Y KAT KAJANG TU.. MMG BERBEZA DGN Y KAT TRG NI

J.M.R said...

sate welly tu omputih punyer ke?:-p

kakchik@ella said...

alahai .. nasik ayam tu sedapnya ..

alinac lover said...

terus lapa..hahhaa

Sarah Syazwani said...

aduhh..jeles tol tgk makanan2 tuh..sejak dok ganu ni x dpt nk menikmati makanan yg best2 la

e.l.i.z.@ said...

alamak...meleleh la tgk sate tu hehe

sarah-najwan said...

femes nama tu kan..ayam percik pom ade jugak kan..ke salah..hehe

zaL_cdpx said...

cm ncik kukus je ! nyam2

AngahSayang2314 said...

kaka rina heheh selera la apa lagi hehehe

Lady SharpShouter said...

uih meriahnye nasik.terliur teruih nih.

setuju setuju, hj samuri dah tak sedap kan.

AngahSayang2314 said...

kak yati heheh org kata nie mengingatkan balik la nie hehehe

AngahSayang2314 said...

lya bukan sally la welly yeee

AngahSayang2314 said...

jmr tak la.. nie org melayu kita la.. halal lagi uuu

MamaYatie said...

satay welly tu sempena nama kedai ker aper?kat mana tu angah?

AngahSayang2314 said...

kak cik sedap ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

yong sabar ye jgn lapar2 tau hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah apa lagi terjah la ke kl cepattt

AngahSayang2314 said...

eli lama tak jumpa kan?? hehehee

AngahSayang2314 said...

sarah ye ke angah pun tak tahu tul ke???

AngahSayang2314 said...

zal ye ke tak la..

AngahSayang2314 said...

lady tue yg nampak melelih tue
bagus jom buat fan page hj samuri tak sedap hahahaa

AngahSayang2314 said...

kak yati kat kajang nama kedai la.. angah pun tak tahu semlaam angah perasan

Fiqas said...

tangkap leleh r tgk makanan nih...
lapar lak jadinya nih....

Lagenda said...

huaaaaaaa...mak lapooooooooo!!!

zulkbo said...

salam..
ermmm..nasi ayam sani
nama tuan punya kedai kan?
nampak sedap..

Kauthar said...

sedapnya angah oi..terliur pulak petang2 hari ni :)

mahira oya said...

teringin nak sate..angah banje..

ieda said...

oww mcm nie nasi grg sani hehehehhe
x pernah dgr layie :)

eT said...

cam best jek...huhu

NICK IRFAN said...

mmg xleh tahan tgk nasi goreng sani tu... sedap btol..

E.d.Y said...

xsuka gak sate hj samuri sejak satu peristiwa ni..huhu

Sharinginfoz said...

suka makan sate, hmmmm nasi ayam pun not bad

AngahSayang2314 said...

Fiqas: tangkap lelah la.. hehehe

AngahSayang2314 said...

mak sabar yer hehehe

AngahSayang2314 said...

salam bro zul

yup memang nama kedai pun hehehe... memang sedap

AngahSayang2314 said...

kauthar ye ke hehehe cpt gi cari

AngahSayang2314 said...

oya bole jer.. nak ke???

AngahSayang2314 said...

ieda ye ke memang macam nie abis macam mana lak hehehe

AngahSayang2314 said...

et memang best hehehe

AngahSayang2314 said...

nick tahan2 yer hehehee

AngahSayang2314 said...

edy peristiwa apa yekkk

Tomato Gurl's Life said...

nmpk sate..nak sate boleh??hehe..terliurr...

annfrendly said...

wow.. nasi ayam sani tu nampak lazat.. nyumm..nyummm...

sate kajang ann suke.. tapi sate yang tepi masjid tu sedap..

Related Posts with Thumbnails