Saturday, May 8, 2010

~ CaRta MeNdErU nAiK ~

hehehe morning.... sebelum tue nak bagi tahu korang2 selamat pagiiiiiii2 & selamat.........hehehehe..k jom street the point last week blog angah di adaptasikan oleh lyafrina dia tolong angah tau...hak..hak..hak. sebab dia kata blog angah nie melucukan... mana tak nyer tak menang tangan angah org jengok n3 angah pasal angah pantang dicabar ambik ko menderu semua org datang singgah blog angah jom layan..


tengok ramai kan singgah pada blog angah pada hari tue.. ermmm bertuah rasanya dapat dihargai..apa2 pun terima kasih la banyak2 lyafrina kerana promote kan blog angah yer... nice to meet u lyafrina seronok baca blog u dan kawan ngan u best..best.. walau pun kita jauh tapi kita bole kongsi2 pendapat kan????


*** malam nie hubby cadang nak ajak angah kuar nak gi sambut mother day ibu kepada gegirl... wah terlebih sudah apa la dapat yer.... hehehehe 

15 Budak comei:

pawaka19 said...

bgus kak ngah..teruskan berblogging

NICK IRFAN said...

wah! byknyer pengunjung blog akak!! ape2pun sy tjuk tu mempegaruhi... hehe tahniah kak!!! smoga lps ni lagi byk!!! :)

LYaFRINA said...

waaa... sgt2 terharu..
x sngka.. btw, tenkiu angah..
n3 haritu mmg spontan, sbb mmg betul melucukan n patut dikongsi dgn kawan2.. smoga angah enjoy dgn duning blog ni...
lya pon suka kawan dgn angah.. nice have to meet u 2!!!
hopefu;;y, one day kita dpt jumpa.. rasanya kt ni sekepala..ala2 giler2 pon adakan?? hehehhehe..

**bestnyer, celebrate mother day..apa2 pon... slamat yer.. smoga selamat sgalanya.. n have fun with ur family!!

LYaFRINA said...

waaa... sgt2 terharu..
x sngka.. btw, tenkiu angah..
n3 haritu mmg spontan, sbb mmg betul melucukan n patut dikongsi dgn kawan2.. smoga angah enjoy dgn duning blog ni...
lya pon suka kawan dgn angah.. nice have to meet u 2!!!
hopefu;;y, one day kita dpt jumpa.. rasanya kt ni sekepala..ala2 giler2 pon adakan?? hehehhehe..

**bestnyer, celebrate mother day..apa2 pon... slamat yer.. smoga selamat sgalanya.. n have fun with ur family!!

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

mother's day kpd ibu gegirl??
ecececeyhhh..maksud tersirat tu angah..

moga hepi2..
fasya nk wish jgk la..
happy mother's day,in advances..~

Asya said...

angah.. berikan senyuman anda kat sini-->

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/contest-senyuman-paling-menawan.html

buat b4 20mei yerr

annfrendly said...

hehhe.. ann paling suke entry angah pantang dicabar tu..
kelakar.. pandai angah wat jalan cerita..hehehhehe....

LYaFRINA said...

selamat hari ibu..
semoga kt menjadi ibu y terbaik dunia & akhirat buat ank2 kita..
amin..

AngahSayang2314 said...

pawaka : thanks...yup mesti tue wajib

AngahSayang2314 said...

nick :thanks nick..cayuk2

AngahSayang2314 said...

lyafrina:thnaks alya mudah2an amin.. ye la kita nie 1 kepala la.. angah pun seronok berkawan ngan alya..apa2 pun slmt hari ibu utk alya

AngahSayang2314 said...

fasya : thanks fasya..mudah2an semuanya ok hehehe tersirat & tersurat tue

AngahSayang2314 said...

asya: ok angah akan buat nanti tapi bukan sekarang ye

AngahSayang2314 said...

ann:thanks ann

AngahSayang2314 said...

lyafrina:yup sama la ngan alya gak

Related Posts with Thumbnails