Friday, May 7, 2010

~ kEk CoKlEt My FrIeNd ~

dah...dah..dah... cukup..cukup..cukup... hari ni stop.. moody2 tak nak...pagi tadi n3 angah berkenaan dengan mood angah so.. angah tak nak kisah cedih..cedih.. angah nak kongsi2 ngan korang..tiba2 jer..


"eh awak sorry yer..?"
"(dalam hati kenapa lak minah nie tetiba lak sorry2 ngan aku)"
"tak berapa cantik la awak,tapi saya ikhlas nak bagi"
"eh kek coklet....terima kasih"
"sama2 saja jer buat nak hilang kan boring semalam"
"oo suka2 la nie".
"a'ah suka"
"(dalam hati: rajinnyer kawan aku nie kalau aku la time malam nak buat kek ermmm tak kan la.. dah la ngan anak la..apa la..)
itu la perbualan angah ngan kawan angah
inilah gambar kek yang kawan angah bagi pagi tadi...macam mana????


apa korang kutuk dia... tak baik tau hari jumaat nie.. apa jgn sangka tau..rupa buruk tapi rasa sedapppp.. yum..yum... nak bagi korang terliur yum..yum.... lagi kawan angah yg nie annfrendly dia memang suka choc tau..
kawan angah yg bagi choc ni memang jenis kawan yg baik. apa2 pun angah nak bagi tahu dia nie memang kawan yg frendly tau.. baik .. LIZ 
bole la gi jenggah blog dia memang best banyak kisah katak tau.. auuwwwsss jgn mara yer liz...




***** P/S JANGAN MENILAI ORG DARI SEGI RUPA PARAS NILAI LAH ORANG DARI SEGI HATI BUDI & DALAMAN MACAM KEK CHOC INI ***********


  

20 Budak comei:

SHIMA said...

terliur la angah...sedap btol...
boleh minta resipi ngn kawan angah x?? ekeke

~cintaBlog~ said...

alamak... lyz tak bg kat aku pon.... sedapnyer............. minggu ni je aku makan 2 tupperware kek coklat... mak aku bg, tapi rasanya tak cukuplah!!!!!!!!

AngahSayang2314 said...

shima: la kesiannya... nanti angah minta resepi lepas tue angah letak kat n3

AngahSayang2314 said...

cintablog: anis nak yer.. nanti ye angah cakap ngan liz yum..yum...

Lizzie Yasmin said...

alo2... nie ha tuan kek dah mai... hihihik.. huhuhu mmg rupe x seberapa... mcm kne langgar lori dah pon kek tue... berjalan2 dlm beg pagi td... huhuhu.. puji melebih plak dier nie malu i tau... famous jap dlm n3 org lain nie... nk recepi leh tp nie recepi cmpak2 jer.. nnti i cari proper recepi dier k...

AngahSayang2314 said...

liz:wow tuan punya kek dah masuk n3 angah la.. hahaha.. nanti angah letak kat blog yer.. kawan2 kita kongsi2 resepi cayokkkkk

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

kek choc?

alololo..terliur gak wasenye neh..
tp kan,lam kepala ni,tengah pk nak makan triffle..uh,sedapnye..~

AngahSayang2314 said...

cikfasya: tengok choc suka yer bagus2 leh jadi gemukk..hehehe

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..tq sudi link..
kek coklat memang sedap..senang di buat dan sedap di makan..silalah datang selalu yer.

pawaka19 said...

mmg sedap..mak ngan adik mel selalu buat..

annfrendly said...

Wow..
bersinar mate ann nampak kek coklat tue angah...
sedapnya....
mengelegak perut ann nie..
wadeh..
kana la buat sendiri nampaknya.. takpon beli.. rajin kan kawan angah tu.. baik pulak tu.. bagi angah 1 tuperrware.. nyum2... eeeeeeeeeeeee..
meronta2 hati nie nak geget kek yang angah tunjuk tue..hehehhe

LYaFRINA said...

angah,, makan sorang2...
hulur skit..

Mr.Z said...

sedap je tengok, sedap lagi kalau dapat makan..haha

Lizzie Yasmin said...

recepi kek nie dh ada dlm blog sy.. nie proper nyer recepi lar.. bkn main campak jer..

AngahSayang2314 said...

kak ina: thanks kak ina kerana sudi datang k n3 angah ye

AngahSayang2314 said...

pawaka:wow ye ke bagus la...

AngahSayang2314 said...

ann:nah ambil la..yum..yum..

AngahSayang2314 said...

lyaf: hehehe nak ke?? makan la...

AngahSayang2314 said...

mr.z:nak ke? meh la sini tapi ada kat perut hehehe

AngahSayang2314 said...

liz: thanks liz

Related Posts with Thumbnails